featured

SWISS B777'SİNİN MOTORU YALITILMIŞ VE ISITILMIŞ ÇADIRDA DEĞİŞİYOR

Hatırladığımız üzere geçen hafta Swiss International Airlines’ın #LX40 sefer sayılı Zürih-Los Angeles uçuşunu yapan Boeing 777 tipi uçağı, motorlarından birisinin(sol motor) yolculuk sırasında durması nedeniyle Iqaluit’e acil iniş yapmıştı.(Habere buradan ulaşabilirsiniz )
Cumartesi günü de dünyanın en büyük kargo uçaklarından Antonov 124 ile Iqaluit’e yedek motor gönderildi. Iqaluit’te hava sıcaklığı -25 ile -30 derece arasında.
General Electric ve havayolu ekibi yalıtılmış ve ısıtılmış bir çadırın içinde motorun değişim işlemini gerçekleştiriyor.
Swiss’in motoru değiştirilen Boeing 777’si #LX5177 sefer kodu ile lokal saat 20:26’da(yaklaşık 3 saat önce) Zürih’e gitmek üzere havalandı.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2017 02 08 at 23.24.52

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Kendini yönetici zanneden idareciler.İDARECİLER diyorum çünkü her şeyi personelin özverisine yükleyerek idare ettirmeye çalışan,hasbel kader bir makam sahibi olmuş,tehdit ve gözdağı vererek çalışanları huzursuz eden,kendilerini bi halt zanneden vicdansız idareciler olduğu sürece hiç bir konuda kalite artmaz .

    Cevapla
  2. Bizim aydınlatmamız var bizi ısıtıyor o ne gerek var böyle şeylere hem bir dünya para alıyoruz o kadar da olsun demi. Hastada olmayız biz ellerimiz metale yapışmaz. sümüğümüz donmaz ısınırız içten ısıtmalıyız ah be memleketim ah be insanım. Sözde en üstün ırkız ama kimse bize değer vermiyor.

    Cevapla
  3. 8 yıl önce

    biz bununla rahat sokemeyiz. alisigiz zora. illa zor sartlar olmali hemen yapabilmek icin

    Cevapla