Sun Express Uçuşunda Valiz Krizi!

Sun Express Uçuşunda Valiz Krizi!

Almanya’nın Stuttgart kentindeki havalimanına Gaziantep’ten kalkan uçak indikten sonra büyük bir kaos yaşandı. Sun Express firmasının Gaziantep-Stuttgart uçuşunu tamamlayan yolcular, inişin ardından valizlerini beklerken büyük bir sürprizle karşılaştı. Yapılan açıklamada, el bagajı haricindeki tüm valizlerin Gaziantep’te kaldığı bildirildi.

Bu duyuru üzerine, Sun Express yolcuları Stuttgart havalimanında büyük bir şaşkınlık ve öfke yaşadı. Yolcular, valizlerinin neden Gaziantep’te kaldığını ve firmanın böyle bir hatayı nasıl yapabildiğini anlayamadıklarını belirterek, havayolu yetkililerinden bir açıklama beklediklerini ifade ettiler. Valizlerine ulaşamayan yolcular, endişeli bir şekilde bekleyişlerini sürdürüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 4 ay önce

    Merhabalar ben senelerdir Sun Expresle ucuyorum senede 4 5kere Berlin İzmir ucuşum var hiç bir sorun yaşamadım. Çokta memnunum.
    Sanki bu durum Pegasus gibi diğer firmaların karalama olarak değerlendiriyorum..

  2. 4 ay önce

    Bende 02.06.2024 tarihinde Münih – Ankara arasında yaptıgım seyahatte aynı durumu yaşadım hiçbir yolcunun valizi yüklenmemişti ve bu yetmiyormuş gibi Münihten 3 saat rötarlı kalktı valizim birkaçgün sonra geldi o gün tam bir felaletti hiçbir yetkili ne aradı bir açıklama yaptı nefe bir özür diledi.

  3. 4 ay önce

    Aynı rezillik dün Stuttgart Adana uçuşunda oldu valizlerin yarısı stuttgartta bırakıldı ve bu bilerek yapıldı Stuttgart havalimanı 23 sonrası kalkışlara izin vermiyor sun express denilen berbat firma gecikince külüstür uçak ile berbat bir uçuş ile geldik ve valizler yok

102 Yorum

  1. 4 ay önce

    Ben 17 Mayıs ta Düsseldorftan Ankaraya uçtum. Ankaraya vardığımızda yolcuların hiçbirinin yuklenmedigini öğrendik. Bütün yolcuların mağdur bir durumda .

    Cevapla
  2. 4 ay önce

    Sunexpress uçak fiyatları aldı başını gitti uçakta ölsen bile su vermiyorlar her şey para olmuş derlerya dini imanı para üst düzey yöneticilerin aldiklarinkararlar yanlış fiyat yüksekliği uçak içi hizmette ücret yurt dışı gurbetçiler 6000ile 10 binkm arası yolu araclariyla o kadar eziyeti çekmeye ragzi bu THY pegasus içinde geçerli kendi halkına değer vermeyen ler le doldu hava yolu şirket sahipleri devlet kendi halkına değer vermezse onlarda istediğini yaparlar.

    Cevapla
  3. 4 ay önce

    Valla bizdedir aynı sorun oldu ama 1 tane si kayboldu birdahada dönmedin

    Cevapla
  4. 4 ay önce

    Şimdi havayolu ve yer hizmetleri ni ayırmak gerekiyor.Yer hizmeti veren şirketler bagaj alımını ve dağıtımını yapıyorlar.Bazen güvenlik sebebiyle,bazen yer hizmetinde yaşanan yoğunluk ve dikkatsizlik sonucunda bu bagaj aksaklıkları olabiliyor.Hasarlı bagajı havayolu gidipte hasar vermiyor.Bunu hiç bir havayolu yapmaz.Bu bagaj aksaklıkları tüm havayollarında olabilir.Hoş bir durum mu maalesef değil.Ama bu durum tüm herkesin başına gelebilir.Onun için her zaman deniyor.Kullanmanız gereken acil ilaçlarınızı,önemli evraklarınızı,değerli eşyalarınızı alt kata ambara vermeyip yanınızda taşımanız bir seyahat acentesi çalışanı olarak tavsiye ederim

  5. 4 ay önce

    Tipik sun express

    Cevapla
  6. 4 ay önce

    17 yıldır sunexpress ile uçuyorum,,,,,,BU zamana kadar sorun yaşamqdım hiç bi konuda Allaha şükürler olsun,,,,,,Gelecek ay gene seyehatim var, ticket alındı,,,,,,Emekleri geçen bütün çalışanlarına teşekkürler ediyorum,,,,,,Allah sorun yaşatmasın,,,,,,Allahın izniyle,,,,,,????????????

  7. 4 ay önce

    Ben 3 sene önce bunu yaşadım valiz yırtık ve içinden baklava mı bile almışlar antep izmir munchen aktarmalı şikayet eddim 3. 4 kere bavulum yirtikdi ve 5 ay sürdü yeni bavul gelmesi.

    Cevapla
  8. 4 ay önce

    Bu durumda tazminat talep etme hakkımız varmış. Bu kadar çok denk geliniyorsa herkes tazminat talep edince belki kendilerini düzeltirler

  9. 4 ay önce

    Bazı yorumlarda karalama yapıldığı yazılmış, Geçen yıl eylül ayında Sunexpres Düsseldorfta Ordu Giresun uçuşu sonrası hiç valizler gelmedi tam 5 gün sonra havaalanından telefon ettiler valizler geldi diye, Tabi bu süre zarfında çarşıya çıktık çamaşır alışverişi yaptık, Sunexpresi protesto ediyorum, 2 hafta önce Pegasus ile memlekete geldim hiç sorunsuz

  10. 4 ay önce

    Türk hava yollarında eşyalarım kayıp oldu valızım parcalanmıştı yiysılerımız yoktu şikayet etmemıze ragram hıc ılgılenmedıler o gün bu gündür 10 senedır sunexpresle ucuyorum hıc bır sorun yasamadım yola devam sunexpress

  11. 4 ay önce

    Bizde 13.06.2024 tarinde Düsseldorf havalimandan Kütahya Zafer Hava limanına uçtuk. Uçak Düsseldorf dan yarim Saat sonra kalktı. Kütahya ya indiğimizde 80 ailenin filan Bavulları gelmedi. Çoğu kimsenin ilaçları filan Bavullardaymış. Bizim yine şansımıza bizim Bavullar geldi. Ama çoğu yolcunun Bavulları izmire gitmiş. Ancak Bayramdan sonra kargo ile gelir yoksa kendiniz gidip alın dediler. Tamamen bur rezillik. Bence iş adamları Parayı basıp bagaj satın aliyorlar. Ve insanlar mağdur ediliyor. Çok kötü bir durum buna bence son verilmesi lazım.

  12. 4 ay önce

    Sun express Düzeldorf adana uçuşunda benim valizimi tekerleği gitti resmen yediler mxndmfm

    Cevapla
  13. 4 ay önce

    Bizde arife gunu İzmir’den Bazel e gittik hiç bir sorun yaşamadık ayrıca kabin görevlileri de gayet güler yuzluyduler

  14. 4 ay önce

    15.06.2024,tarihindeki saat 20:55 düseldorf,trabzon seferi sunexpres de ayni sey yasandi,trabzona inen yolcular 1 saat bagaj bekledi ve yapilan aciklamada bagajlar ayni saatte kalkan antalya ucaginda gitmis butun insanlarin bavullari.ve bayram nedeni ile kimseye de ulasilmiyor,trabzon hava alaninda yapilan aciklama soyle,ya herkes bavullar gelince kendileri gelip alacak ,yada bayram bitince kargolar calismaya baslayinca kargo ile gonderilicek.sunexpres sunu bilsinki eger o bavullarimin icinde benim gunluk alacagim ilaclarim olsaydi ve ben ilaclarimi alamasaydim da fenalassaydim,bunun hesabini cok agir odetirdim.sukur ki ilaclarimi el bagajina almistim.ama her ne olursa olsun sunexpres buyuk hatalar yapiyor artik bu sirketten birbdaha bilet almam net.3 gun sonunda vereigim adrese bavullarimngelmese avukat araciligi ilendava mi hemen acicam.kendi paramla rezil olduk tatil yerine stres yasatiyorlar.

    Cevapla
  15. 4 ay önce

    Bizde 05.09.2023 tarihinde Elazığ-Almanya uçuşunda bire bir aynı şeyi yaşadık 1 hafta sonra geldi eşyalarımız

    Cevapla
  16. 4 ay önce

    Hep bu firmayla uçarım hiç sorun yaşamadım yalan karalama haberi bu

    • 4 ay önce

      Sizin başınıza gelmedi diye böyle bir durum yok diyemezsiniz

      Cevapla
  17. 4 ay önce

    Lağnet ossun

    Cevapla
    • 4 ay önce

      Ṣu karalama diyen zerzek sunexpresin yalakaligini yapma,yuzlerce insan madur kaldi ,herkes yalan mi diyor.git sorustur 15.06.2024 20:55 düseldor,trabzon ucagi sor bakalim valizler neden gelmemis trabzona,
      Sana birileri dicek,yanlislikla antalya ucagina yuklenmis,sonra git baska bir calisana sor oda dicek düseldorfda kalmis bavullar ,hepsi sahtekar ve yalanci.

      Cevapla
  18. 4 ay önce

    Bu durum yer hizmetleri ile ilgili. Sun Express’te yolcular kadar mağdur. Çünkü firma para karşılığı bu hizmeti yaptırıyor.

    • 4 ay önce

      Gelde anlat iste bilmeyenlere. Sanki ucak sirketi bilerek kasten yapiyor, veya onlar yukleme yapiyor gibi dusunuyorlar. Tek bilgili yorum seni okudum. Digerleri ya kotuleme ya da olamaz diyor. Oluyor tabi boyle seyler. Her havayolu sirketinde oluyor maalesef.

      Cevapla
  19. 4 ay önce

    Büyük bir problem. En son yaptığım uçuşta 4 saat açıklamasız gecikme yaşamıştım ve ondan sonra sun expressten bilet almadım.

  20. 4 ay önce

    Merhabalar ben Stuttgart da oturuyorum. Hangi havayolu nu tercih edersiniz? Bir de neden valizler yüklenmiyor sorun ne ? Bilerek mi yapıyorlar dalga geçer gibi.

    Cevapla
  21. 4 ay önce

    Benim kızımda o uçaktaydı 1 gün sonra aldılar valizlerini ben kendi elimle verdim Havaalannda nasıl gitmez anlamadım sadece Sunexpress bide Türk hava yolları uçağı vardı haftayada ben gideceğim bakalım bizim başımıza ne gelecek

    Cevapla
  22. 4 ay önce

    Sunexpress rezil bir firmadır ben 14 haziranda dusseldorf ankara valiz yok gelmedi daha bekliyoruz bi daha asla seyahat etmem Sunexpress le

  23. 4 ay önce

    50 senedir ucuyorum ilk defa başıma geldi haziranın 4 de antalya basel uçağında bavulun gelmedi.bir gün sonra zurih ten haber geldi .öğleden sonra bavul teslim edildi adrese.yinede tsk.ler.

    Cevapla
  24. 4 ay önce

    Bu site kime hizmet ediyor veya hiç mi havayolu taşımacılığı bilmiyor anlamadım! Çünkü biraz bilgileri olsa haberi yazanlarin bunun yer hizmetleri sorumluluğu olduğunu ve onuda hava meydanlarında havayollarina parası karşılığı verilen bir hizmet olduğunu bilirler! Bu durumda yolculuk kadar havayolu şirketi de mağdur! Hem iş yükü hem işte böyle olayı bilmeyenler tarafından itibarsızlaştırmaya çalışılıyor

    • Yönetici 4 ay önce

      Değerli okurumuz,

      Yorumunuz için teşekkür ederiz. Haberi editörümüz düzenledi ve editörlerimiz uzun yıllar havacılık sektöründe haber akışı sağlamış bir ekipten oluşmaktadır. Konuyu yanlış anlamış olabilir misiniz? Asıl konu, havayolu şirketine ulaşan yolcuların cevap alamaması mı, yoksa yabancı yer hizmetlerine mi ulaşmaları gerektiği midir? Siz bir yolcu olsaydınız, kimi muhatap alırdınız: yer hizmetlerini mi, yoksa havayolu şirketini mi?

    • 4 ay önce

      ben o ucaktaydim Stuttgar havalimaninda bir muhatap bulamadigimiz gibi kayit sirasinda izdiham yasandi Eziliyordum Ellerinde büyük silahlarladört alman polisi geldi Su saat oldu bavulum yok Malzemelerim mahvolmustur Ucak biletine o kadar para verip her hizmet icin para ödeyen biz yolculari da düsünsenize Hala bir özur ve aciklama yok Sun Express ancak Afrika kabile ülkesi havayolu kalitesinde Vasifsiz ve saygisizlar

      Cevapla
  25. 4 ay önce

    Çok Ayıp. Rezillik

    Cevapla
  26. 4 ay önce

    25 yıldır bu firmayla yolculuk yapıyorum hiç bir zaman sorunla karşılaşmadım çalışanlarıda çok kibar ve saygılı yer hizmeleri daha dikkatli olmalı

  27. 4 ay önce

    Dün gece Düsseldorf tan Ankara’ya gelen uçaktaki yolcuların valizleride Almanya’da bırakılmıştı. Lâkin ben kötüsü böyle kurumsal bir firmanın bu durumla ilgili yolculara açıklama yapmaması lakayt davranışları çok sinirlendirmiştir utanç verici bir durumdur sorumluları esefle kınıyorum

    Cevapla
  28. 4 ay önce

    Benimde başıma geldi bir gece bekledik uçak kalkmadı nezaman kalkacağını soracağımız yetkili kişiler gitti geri çıkamadık polis konturolundan geçmiştik başka şirketten bilet aldık geldik ve hemen dava Açtım içtiğim. Suyun parasını bile aldım birdahada uçmadım

    Cevapla
  29. 4 ay önce

    Son yıllarda uçak şirketleri tamamen çığırından çıktı.Yüksek fiyatlara uctuklari yetmiyormuş gibi online check-in yapmayanlardan ekstra ücret talep etmeleri ,el bagajindan bile ekstra ücret talepleri yolcuları sıkmaya ve zora sokmaya başladı.

  30. 4 ay önce

    Sun express de thy nin havayolu zaten

  31. 4 ay önce

    O uçakla bende geldim aynı şekilde hem gittiğimde valizimi 40 Antep’te dakika bantta bekledim geri dönüşümdede valizimin Antep’te kaldığını öğrendim eşim hamile kucağımda diğer çocuğumla dona kaldım müşteri hizmetlerini aradım konuşurken hat koptu tekrar aradım çalmadı bile sunexpress ile uçtuğum için pişman oldum

    • 4 ay önce

      Ben de geçen salı Arnavutluk’ta geldim.valizimin tekerleği kırılmış.int.den basvuru yapın dendi öyle bir uçuş numarasi yok diyor.int.karsimizda muhatap yok

      Cevapla
  32. 4 ay önce

    Büyük bir hata ama Yer hizmetlerinin suçu ..dolayısı ile bütün cezayı onlar ödeyecek …

    Cevapla
  33. 4 ay önce

    Soyguncu sun expres. Banada İzmirden frankfurta giderken tam uçağa binişte el bagajında 80 euoro paramı zorla aldılar.

    • 4 ay önce

      El bagajıniz kaç kiloydu acaba? Sikinti el cantanizin olması gerektiğinden ağır olması olabilir mi acaba? Bir daha ki sefere Lufthansa yi deneyin onların ne yaptığını da görürsünüz.

      • 4 ay önce

        Bu bütün firmalarda var
        Londra İstanbul ucusumuzda el bagajimi tam 3 kez ustelik sıradan çıkararak olcumden geçirdiler Easyjet görevlileri

        Cevapla
    • 4 ay önce

      Zorla yani siz kilo haddini aşmadınız onlar zorla aldı ve siz hakkınızı aramak yerine buraya yazdınız? Pek bi inandırıcı olmadı sanki

    • 4 ay önce

      Yalan konuşuyorsun

      Cevapla
  34. 4 ay önce

    Valizler karıştı aynı valizlerden en az 100 tane vardı bende birini kaptım yapacak birşey yok , mecburen elin donlarini giymek zorunda kaldım

    Cevapla
  35. 4 ay önce

    Biz izmir den sun expresle yurt ici, yutt disi bir çok gidiş ve donus yaptık ama hiçb bir zaman bu tür seyle karşılaşmadık üstelik sun expresten gayet memnunuz.

  36. 4 ay önce

    Bu kadarı yüklü bilet parası alıyorlar bir valiz sorunu yapıyor lar vatandaşa yazikdeylmi

    • 4 ay önce

      Hata olabilir ama aynı hata defalarca tekrarlaninca bu hata olmaktan çıkar. Zonguldak Düsseldorf uçuşlarında bu bavul bırakma olayı defalarca yaşandı. Aradan bir sene geçti benim bavuldan halen haber yok. En kötüsü sorumlu firmadan hiç bir açıklama yapılmaması. Bu bir THY/Lufthansa ortak şirketine yakışmıyor. Sorun olabilir hatasız iş olmaz ama en azından mağdur olanlara insanı bir şekilde yardımcı olunsun.

      Cevapla
  37. 4 ay önce

    Hayatimda bindiğim en kötü firma hostesleri alman yanlısi çok kaba erkek hostesleri var…uçaklar çok bakımsız koltuk araları yok denecek kadar kisitli ayaklarıni uzatsan öndeki rahatsız olur

  38. 4 ay önce

    Ucuza bilet alanlar ortada kalınca ağlamasınlar! Ben kral gibi üçret veriyorum ama kral gibi THY la uçuyorum Heeyy cimriler duyun sesimi çare THY.

  39. 4 ay önce

    Bu sun expres çok adi birşirket geçensenede ankara franfurt seferinde bizim bavular gelmedi ve üçaysonra çürük eşyalarım hep birbavula getirdiler hepisinide çop oldu ödemediler kimseye ulaşamıyor bufirmadan bilet almayalım birlik olup bunlara taviz vermeyelim bunlar çok kötü bir şirket milete eziyet ediyorlar

  40. 4 ay önce

    En güvenilir dediğimiz SunExpressin bu hatayı telafi edeceğine inanıyorum.

  41. 4 ay önce

    Uçak seyhatları artık ilçelerin pazar günü yolculukların aratmıyor????????????

  42. 4 ay önce

    Aynı rezaleti 17 mayıs cuma akşamı Cenevre den Antalya ya Sun Express ile gittiğimizde yaşadık. Valizimiz bizimle geleceğine, Cenevrede bırakılmıştı. Bir haftalık tatilimizin 5 gününü kendi kıyafetlerimiz olmadan, mağazalarda boş zaman geçirip yenilerini almak zorunda kalarak geçirdik, çünkü ancak çarşamba günü bagaj bize ulaştırıldı.
    Uygun fiyatlı biletler sattıkları içinmidir yoksa yolcularına saygı duymadıkları için mi ya da işlerine hiç önem vermediklerindenmidir bilmem ama bir daha onlarla yola çıkmam o kesin ve kimseye de tavsiye etmiyorum. Hadi oldu diyelim, bari hatalarını özür dileme zahmetinde bulunsalar !

  43. 4 ay önce

    Biz eşimle yaklaşık 10 senedir Sunexpress ile yılda 4-5 kez İzmir-Basel veya İzmir-Zürih gidip geliyoruz. En ufak bir sorun yaşamadık. Pegasus ile daha az uçtuk, fakat 1-2 ay önce biletini aldığımız uçuş 3 gün kala iptal edilince Pegasus’la bir daha uçmadık. Asıl bagaj fark ücretini Pegasus alıyor. Ayrıca Sunexpress’te bagaj hakkı 30 kg. Pegasus’ta 20 kg.

    • 4 ay önce

      Yalan yazman bizler ankara Franfurt yaşadik aynısını üç aysonra bavulum geldi eşyalarım berbat şekilde çöpe atim bütün ödemediler neresi iyi

  44. 4 ay önce

    Bence Tüm Havayollari epeyce doydular ama gözleri hala aç.Eskiden Elvalizlerine birsey demixorlardi.Simdi onlarin müzigiyle dans etnek zorundayiz.Bu Yüzden Arabayolculugunu daha uygun görüyorum..

  45. 4 ay önce

    Ne derece doğru bu valiz krizi açıklamaları?

    • 4 ay önce

      Moskova uçuşlarında THY fırsatçılığı kazığı.THY ile uçmak daha kötü.Arkadaşlar THY Rusya seferlerinde kendi vatandaşına iki katına bilet satıyor ve bu biletlere bagaj hakkın yok ve bagaj için para ödüyorsun.Savaşı fırsat bilip bilet fiyatlarını üç kat arttırdılar.Rus firmalarında yarı yarıya bilet fiyatı.Bu THY’nin fırsatçılığı..Yazıklar olsun başka Avrupa ülkelerine daha ucuza bilet satıyorlar ayrıca 30 kg bagaj hakkı veriyor fakat Rusya uçuşlarında bu yok..

      Cevapla
  46. 4 ay önce

    Yolcular yalan uydurmuyorya.Ne ise o.Insanlarin çalistiklari yerde hata olur ama böyle büyük Hata olmamali.Sastim…

  47. 4 ay önce

    Aynı sorunu bende yaṣiyorum. Stuttgart -Kayseri uçuṣunu 13.06.2024 tarinde gerceklestirdik. Kayseriye uctuk ve indik.ama bagajlar Stuttgart da Kalmiṣ.ayni sebebden dolayi .şuan maduruz yanimizda hiç elbisemiz yok su bayram arefesi

  48. 4 ay önce

    sunexpress Mofa yapti bunu
    Frankfurt Tom ucuslards valizler eksik
    Rezillik 2 senedir

  49. 4 ay önce

    Merhabalar biz 05‘05 hamburgtan izmire uçtuk ve İzmir’de valizlerin büyük bir bölümü kirilmisti ve kötü olan ise valizin parasını odemeyip 50 Euro’ya aldığımız valize 50 Euro hediye çeki verip Sadece bir site üzerinden valiz alabiliyorsunuz demeleri ve valiz fiyatının 200 Euro ve üzeri olmasına ne demeli almassaniz paranız yanar demeleri çok ayıp

  50. 4 ay önce

    Ben izmir diyarbakır bazen Mardin izmir seyahatlerinde hiç bir sorun yaşamadım teşekkürler sunexpress

  51. 4 ay önce

    08.06.2024 tarihli münih izmir uçuşunda 2 kilo fazlam olduğu için 20 euro alıp sonrası da 1 saat uçak.icinde bekleyip rötarlı uçuş sonrası Gaziantep aktarmam olduğunda antepe indiğimde valizimin kırık olduğuna dair resimler videolar olmasına rağmen sorumlu bulamadım geç saatte havalimaninda hiç bir personel yokdu yani kimseye tutanak tutturamadım bunu ispat etmeme rağmen hiç bir şekilde destek alamadim yani sunexpress çile rezillik bundan sonra hayatta binmemm

  52. 4 ay önce

    Aynı uçakla geçen sene bende yaşadım.benimle beraber daha nicesi.2 gün sonra geldi ama içindekiler mafolmustu

  53. Benzer durum benim de başıma geldi, Hannover İzmir uçuşunda valizler bi sonraki gün geldi sebep , havaalanında çalışan personel yetersizliği denildi, uçak rötar yapmasın diye uçağı yollayıp valizleri sonraya bırakıyorlar.

  54. 4 ay önce

    Ben de nisanda 10 günlüğüne Berlin’den İzmir’e geldim gelişte bir sorun yaşamadım Ama dönüşte Bir saat rötarlı kalktı ve valizimin iki tekerini kırmışlar.

    Haziran başında geldim tekrar Berlin- İzmir ve yine bir buçuk saat rötarlı geldik uçaktaki servisler rezalet Eskiden çayını kahvenin suyunu yiyeceğini parayla alabiliyordun şimdi kredi kartına çevirmişler,kredi kartı hem pahalıya geliyor hem herkes kredi kartı kullanamayabilir kullanmak da istemiyor çoğu yaniii tam bir REZALET…. Ve bu Sun Express ile son Uçuşum.

  55. 4 ay önce

    Bagaj sorunu Münih Sabiha Gökçen yolculuğum da banada oldu Temmuz 20230 de Anadolu Jet bütün yolcuların valizlerini Münih,te bırakmış iki gün sonra Kargo Uçak la getirmisler bize de MNG KARGO şirketi ulaştırdı Hava yolundan hiç bir yorum özür diledimek gibi bilgi olmadı

  56. 4 ay önce

    Geçen sene aynısı başıma geldi. Gidip hemen tutanak tutturdum sorumluluğu sunexpress e atinca mecbur kalip yolladilar. Antalya’daki personel cok sorumsuz

  57. 4 ay önce

    Geçen sene kasım’da baṣıma geldi. Nerede olduğu hakkında bir bilgi verilmedi.
    Iki hafta sonra ev kapının önünde buldum…habersiz hiç bir bilgi vermeiden bırakmıṣlar.
    Sunexpress benim için güven vermiyor.

  58. 4 ay önce

    Ben çokkez gidip geldim bir sorun yaşamadım

  59. 4 ay önce

    ben bir defa THY da yaşadım

  60. 4 ay önce

    Konu San Express ise hiç şaşırmam. Dört öğrencimle birlikte Pragda uçuş iptali hava muhalefeti sonra pilot keyfi hareketleriyle bir gece havaalanında koltuklar üzerinde uyumak zorunda bırakıldık. Hiç kimse bizimle ilgilenmedi muhatap olmadı. hakkimizi aramak için ilgili ararken polis bize müdahale etti ve havayolu şirketinin hiç kimse bize sahip çıkmadı. Aktarmalı Antalya uçuşunu kaçırdık yeni bildirim yaptığımızda havayolu şirketinin bir kusuru olmadığı belirtilerek reddedildik. Rezilexpress

    Cevapla
    • 4 ay önce

      Ben de geçen salı Arnavutluk’ta geldim.valizimin tekerleği kırılmış.int.den basvuru yapın dendi öyle bir uçuş numarasi yok diyor.int.karsimizda muhatap yok

      Cevapla
  61. 4 ay önce

    Benim. Valizim. Kayboldu. Muracatmda
    Bir. Sonuç. Clkmadi

    Cevapla
  62. 4 ay önce

    Zürich den gelirken bende 190 sfr İsviçre frangı fazla bagaj parası aldılar. Sürekli bir gecikme yaşadım.

  63. 4 ay önce

    Yorumları okudum ama hic inanasım gelmedi yıllardır sunexpress le uçuyorum hic sorun yaşamadım desem yeridir 1,2 kez rötar oldu oda yarım saati geçmedi

  64. 4 ay önce

    Doğrusu 3 yıl önce Berlin’den İzmire diyorum .İzmirde indim 2.valizim geldi 1 valizim yok kayıp.Direk THY nın bürosuna gittim Havaalanıdakine .Ben biraz bağırdım görevli ama beyefendi siz gidin Yanlız valize bağlanan numarayı adı bende ve Ertesi gün sabah saat 7. De beni aradılar Valizini bulduk servisle Didim’e golladık ve Valizim geldi ????????

    Cevapla
  65. 4 ay önce

    Aynı rezillik dün Stuttgart Adana uçuşunda oldu valizlerin yarısı stuttgartta bırakıldı ve bu bilerek yapıldı Stuttgart havalimanı 23 sonrası kalkışlara izin vermiyor sun express denilen berbat firma gecikince külüstür uçak ile berbat bir uçuş ile geldik ve valizler yok

    • 4 ay önce

      Madem beğenmiyorsun ‘niye Sunekspers tercih ediyorsun driye sorarlar..

      Cevapla
  66. 4 ay önce

    Saraybosna uçusunda kabin bağajı için benden 85 euru bilet ücreti aldılar zehir zıkım olsun sunexpresre
    Bilet ücretinden fazla 5 kg lık bağaj için soygun bu parayı almadan uçağa almadılar

    • 4 ay önce

      60 yuro da ben verdim zehir olsun

      Cevapla
    • 4 ay önce

      Sen yüklemişsin Allah ne verdiyse,hakkını aşmışsın.e tek akıllı da sen deilsin cezasını almışlar

  67. 4 ay önce

    Ben de 8 Haziran’da Frankfurt’tan İzmir aktarmalı Diyarbakır’a uçtum, el bagajım uçağın içindeki bagajlara biraz büyük geldiğinden dolayı, kabin amiri Ayşe hanım yardımcı olmak amacıyla bagajınızı uçağın alt bölmesine alalım dediler İzmir’de banttan alırsınız dendi , ancak ne İzmir’de, ne de Diyarbakır’da el bagajıma ulaşamadım maalesef
    Tam bir rezillik sun express

  68. Bizim de başimiza geldi birden fazla. Hatta valizimiz hic gelmedi. Para ödemesi yapilmadi. Rezalet paçadan akiyor. Para alirken iyiler ama.

  69. 4 ay önce

    Merhabalar ben senelerdir Sun Expresle ucuyorum senede 4 5kere Berlin İzmir ucuşum var hiç bir sorun yaşamadım. Çokta memnunum.
    Sanki bu durum Pegasus gibi diğer firmaların karalama olarak değerlendiriyorum..

    • 4 ay önce

      50 kişi şikayet etmiş bir sen sorun yaşamadın diye 50 kişi yalan söyluyor yani karalama yapiyorlar 50 kişiye inanmayalım.

      Cevapla
  70. 4 ay önce

    Tam bir rezalet 15.05.2024 te Frankfurt Adana uçuşunda valizim kırık geldi, Adana’da ne bir Sunexpres bürosu ne kayıp bürosu vardı.Havaalani kayıp bürosu saat 01.00 civarı kapalıydı.Sunexpres sikayetimizi kabul etmedi, yeni aldigimiz valiz elimizde kaldi

  71. 4 ay önce

    aşırı sıcak havalarda uçakların irtifa alması güçleşir, bu sebeple zorunlu şekilde indirilmek zorunda kalınmış olsa gerek. Özellikle bizim gurbetçilerin valizleri de mağlum, giderken de dönerken de limit üstü çantalarla geliyorlar genelde. Sonuçta bu da otobüs değil uçak..

    • 4 ay önce

      Ne alaka herkes kaç kilo alınması gerekiyorsa o kadar alıyor, 32 kiloya kadar büyük valiz…8 kilo kabin.

      Cevapla
  72. 4 ay önce

    Bende 02.06.2024 tarihinde Münih – Ankara arasında yaptıgım seyahatte aynı durumu yaşadım hiçbir yolcunun valizi yüklenmemişti ve bu yetmiyormuş gibi Münihten 3 saat rötarlı kalktı valizim birkaçgün sonra geldi o gün tam bir felaletti hiçbir yetkili ne aradı bir açıklama yaptı nefe bir özür diledi.

    • 4 ay önce

      Bende geçen sene elazıg hannover uçuşunda hannovere indigimizde aynı rezaleti aynı firmada yaşadık tam 4 ayda valizimiz geldi geldiği gibi çöpe attım çünkü leş gibi olmuştu bize herhangi zarar ödemesi yapmadılar

    • 4 ay önce

      Uluslararası havacılık a şikayet edilse bir fayda olur mu?

      Cevapla
    • 4 ay önce

      Bende cumartesi 15 06 tarihinde düsselldorft tan samsuna geldim aynı problem bizim ucakta da yaşandı dörtyüz kişinin valizi düsselldorft ta kaldı hala daha valizimi alamadım mahkeme ye vericem avukatım işlemleri başlatıcak

      Cevapla
  73. 4 ay önce

    Hata değil tercih

    • 4 ay önce

      Firma uçağın sonraki sefere yetişmesi için bagaj yükleme ile zaman kaybetmemeyi tercih edebiliyor

      Cevapla