featured

Sivil havacılık sektöründe cinsel tacizin yaygın olduğu iddiası…

Uçuş yöneticisi tarafından taciz kurbanı olduğunu iddia eden eski kabin görevlisi havayolu aleyhinde şok edici iddialarda bulundu. Şimdi de sivil havacılık sektöründeki cinsel tacizin yaygın” olduğunu iddia ediyor.
Hannah Rowlands adındaki kabin memuru Avustralya’lı Qantas Havayolu için düzinelerce reklam posterlerinde görüntü verdikten sonra, canlı yayında konuştu. 2015 Mayıs’ında durumun kontrolden çıkmaya başladığını açıkladı.
Perth’e yapılan bir uçuş sırasında yöneticisinin boynuna hava üflemeye başlaması ya da arkasından poposuna tokat atması ve   cinsel açıdan uygunsuz şeyler söyleyerek kızları fiziksel olarak taciz etmesi kendisini son derece rahatsız etmiş ve katlanamamış. “Küçük, sıkı bir popon var” sözü çileden çıkartmış ve şikayette bulunmuş.
Rowland, müdür hakkında resmi bir şikâyette bulunduğunda, adamın farklı vardiyalarda çalışmasını talep etmesine rağmen, en az yedi kere daha birlikte çalışmak zorunda kalmış.
Diğer yandan havayolu, tacizi çok ciddiye aldıklarını söylüyor ve olayın ortaya çıkmasından sonra, müdürün kabin memurundan özür dilediğini belirtiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 yıl önce

    İddia değil istatistik bunun adı,ateşle barut aynı yerde üstelik hava çok sıcak.

    Cevapla