featured

SEZGİN UZUN'DAN ŞUBE BASKINI AÇIKLAMASI…

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran “Hava İş Anadolu Şubeye Baskın” olayı hakkında Şube Başkanı Sezgin Uzun Airlinehaber’e açıklamalarda bulundu. Uzun’a göre olaylar şöyle gelişti:
24.08.2017 tarihinde, yetki ve sorumluluk sahamda bulunan THY Kadıköy Satış Ofisindeki üyelere seçim süreci ile ilgili bildiri dağıtırken saat 16.00 sularında, Sendika Genel Merkezinin avukatı olduğunu bildiğim Selahattin Arslanca tarafından telefon ile arandım. Avukat telefonda bana “Hava-İş Genel Merkez tarafından kendisine bir görevlendirme yapıldığını, bu nedenle İstanbul Anadolu Yakası Şubesi’ne gelmem gerektiğini” söylemesi üzerine, üyelerle toplantıda olduğumu, kısa sürede gelmemin mümkün olamayacağını, görevlendirmenin ne olduğunu bana iletmesini söyledim….
Bunun üzerine avukat, “beraberindekilerle şube binasında olduğunu, görevlendirmenin ne olduğunu telefonda söyleyemeyeceğini, benim oraya gelmemi bekleyecek kadar vakitlerinin olmadığını, çilingir marifetiyle kapıyı kırıp içeri gireceklerini” ifade etti. Bunun üzerine ben kendisine, “bunun suç olduğunu, mahkeme kararı ve savcılık talimatı olmaksızın bunu yapamayacağını, aksi halde bunun ağır hukuki sorumluluğunun kendisine ait olacağını söyledim. Avukat cevaben bana, “savcılık talimatı ve mahkeme kararına gerek olmadığını, elinde bulunduğunu iddia ettiği Genel Merkez görevlendirme yazısıyla bunu şimdi yapacağını” söyleyerek telefon görüşmesi sonlandırıldı.”
“HABER YAPTIRIP SEÇİM SÜRECİNİ AKAMETE UĞRATTI.”
Görüşmeden sonra 155 Polis İhbar hattını arayarak olayı ihbar eden Uzun üyelerle görüşmesine devam etti. Olayın Airlinehaber’de yayınlanması ve kasanın kırıldığına ilişkin yorumların artması üzerine tekrar siteyi arayarak bilgi verdiğini belirten Uzun, toplantının bitiminden sonra Polis Merkezine oradan da Güvenlik Şubeye giderek bilgi aldığını söyledi. Güvenlik Şubede kendisine “Hava İş Genel Merkezi Kaymakamlığa bir yazı yazmış. Sizin basına Sendika yöneticileri hakkında bilgi vermeniz nedeniyle seçim süreci akamete uğramış. Bu nedenle şubede denetim yapacaklarını söyleyerek güvenliklerinin sağlanmasını istemişler.” Şeklinde açıklama yapıldığını belirten Sezgin Uzun ertesi gün Şubeye gittiğinde kapı anahtarının göbeği ile birlikte değiştirildiğini, çilingiri aramak üzere iken polislerin uyarısı ile anahtarın getirtildiğini söyledi. Sezgin Uzun binaya girdiğinde özel eşyaları ve diğer evrakların odada olduğunu kasanın da açılmamış olduğunu gördüğünü sözlerine ekledi.
UZUN’DAN SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU
Yapılan yolsuzlukların ortaya çıkmasını hazmedemeyenlerin yaptığını iddia ettiği kanunsuz işler için avukatları ile birlikte Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunduğunu belirten Hava İş Anadolu Yakası Şube Başkanı Sezgin Uzun “Yazılanlar doğru olmasaydı yayınlanan söz konusu haber ile ilgili benim hakkımda suç duyurusunda bulunmaları gerekirdi. Onlar da biliyorlar ki açıklanandan çok daha fazla yolsuzlukları bulunmakta ve çok yakında OTTOMAN NAKLİYAT ile her taşın altından ismi çıkan YASİN KÖROĞLU yolsuzlukları belgeleriyle kamuoyuna sunulacaktır. Ardından tabii ki  NEZİROĞLU TERLİKÇİLİK…” şeklinde konuştu.
 
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

30 Yorum

  1. 7 yıl önce

    boş konuşanlara cevap vermeye değmez. bayramdan sonra görürüz mahkemeyi, belgeyi. bakalım dava dilekçesine sezgin başkanla birlikte kimler müdahil olarak imza atmak isteyecek?

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Fragman yoldaaaa
    Başrollerde xxx isteyen son savaşçı
    Bekleyinnnn

    Cevapla
  3. Sezgin başkan boş konuşmaz.
    Doğru yerde, doğru adımı atacaktır mutlaka…

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Medya aracılığı ile ne şantaj yapıp duruyorsun Sezgin Bey? Bırak artık bu kaçıncı haber oldu böyle yeter. Varsa belgen ver mahkemeye burada mahkeme yazını okuyalım artık. Tabii amaç bi şeyler kopartmak değilse…

    Cevapla
  5. 7 yıl önce

    Sezgin başkan; madem elinde belgeler olduğunu iddia ediyorsun neden hala mahkemeye vermiyorsun? Elde etmek istediğiniz nedir? Ne dönüyor? Bahsettiğiniz şeyler bunları deliğe tıkar yıllarca çıkartmaz tabi arkası doluysa söylediklerinizin…

    Cevapla
  6. 7 yıl önce

    Sezgin Uzun’un onurlu mücadelesi. Seninle gurur duyuyoruz. Sezgin başkan.

    Cevapla
  7. 7 yıl önce

    Yolsuzluk belgeleri sezgin başkandaymış o özü sözü bir, sadece onuru şerefi için yaşayan bir insan.
    Onu kendisine attığınız iftiralarla yıldıramayacaksınız. Biz onu çok iyi tanıyoruz. İftira atmak onurunu şerefini para karşılığı satmış adamlara yakışır. Her daim yanındayız sezgin başkanın.

    Cevapla
  8. Bunlar köşeye sıkıştıkça iftira atmaya devam ediyorlar.
    Yolun açık olsun sezgin başkan

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    sen neymişin kimse seni desteklediğini göüsünü gere gere söyleyemiyor. anlamadınmı hala anlamadıysan

    Cevapla
  10. 7 yıl önce

    Aga düşünsene,,,
    Türk is konf. sendikasisin diskle 1 mayistasin
    Sezgin baskan hata yapmissn

    Cevapla
  11. 7 yıl önce

    Adayliktan cekilmek icin 1 m usd istemisler haberlerini duymaya basliyoruz.kokun her yeri sardi baskan.

    Cevapla
  12. 7 yıl önce

    Sezgin başakan, senin yolun sıkıntılıdır. Senin yolun dikenlidir. Ama yolundan dönmezsin, inandığı değerlerlerden asla taviz vermezsin. Yolun açık

    Cevapla
  13. 7 yıl önce

    Sen sevgili Junior, içi titremeden sana yalan söyleyenlere inanmaya mı devam edeceksin?

    Cevapla
  14. 7 yıl önce

    Siz hala koltuk savaşı sanmaya devam edin

    Cevapla
  15. 7 yıl önce

    Yazlığında gazete okuyabilecek adamlar, sizin için savaşıyor.

    Cevapla
  16. THY (ve SAW denilince aklımdan çıkmayan AJET ) juniorları, bu savaş sizin için veriliyor.

    Cevapla
  17. 7 yıl önce

    İskender Kaptan, nezaket ve duruşunuzu biliyoruz.
    Ama sesinizi duyamıyoruz.

    Cevapla
  18. İskender kaptan, şubelere sahip çıkın.

    Cevapla
  19. 7 yıl önce

    mazerete bak. seçimi akamete uğratmış başkan. asıl siz kamyoncuları delege yaparak seçimi anlamsız hale getirdiniz.

    Cevapla
  20. 7 yıl önce

    silkele Sezgin, düşecekler.

    Cevapla
  21. 7 yıl önce

    Diren Sezgin Başkan.Arkandayız

    Cevapla
  22. 7 yıl önce

    Vay anam vay. Helal sezgin başkan delikanlı adamsın. Yolsuza, hırsıza eyvallahın yok. Ölümüne arkandayız.

    Cevapla