featured

Sefa İnan Genel Kurulda Konuştu…

Bugün yapılan Türk Hava Yolları Genel Kurulu’nda Sefa İnan problemlere çözüm aradı.

İlker Aycı ise sorulara cevap verirken tüm problemlerin not alındığını ve konuların değerlendirilerek çözüme ulaştırılacağını söyledi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ BCFBF53B CFE5 449D A845 B7E97AAB4D8C
Genel olarak fiziki katılımın az olduğu kurulda dilek ve temennilerin arasında sponsorlukların Türkiye içine yöneltilmesi ve denetçi kuruluşun değiştirilmesi istendi. Sponsorluklarla ilgili ve güvenlik videosu ile ilgili sorulara ise cevap verilmedi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ F42CA076 9E13 4C92 92B2 B6C90EB08668

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 5 yıl önce

    Abi sende olmasan tekniği düşünen yok

    Cevapla
  2. 5 yıl önce

    Bizim genelge davası çözüme kavuşmaz gibi baksanıza ilker bey hiç tepki bile vermiyor devam edelim diyor

    Cevapla
  3. Sefa abi, akademi sozlesme borclari kur durumu ile ilgili bir sey konusuldu mu. Sevgi ve saygiyla.

    Cevapla
  4. 5 yıl önce

    Boeing 737 sorunu deyince ben de calisanlarin sorunlarindan, ucanlarin yasadigi magduriyetlerden, filolar arasindaki devasa esitsizlik ve kotu muameleden bahsedecek sandim. Dogan slx mslx ne alaka? Biz olmusuz aglayanimiz yok…

    Cevapla
    • 5 yıl önce

      Muhattabınız Sefa Bey mi yoksa sendika mı? Burası ağlama duvarı değil bayım. Önce üyesi olduğunuz sendikaya bu şikayetleri dile getirin, olmadı derneğinizi devreye sokun, o da mı olmadı dernek yönetiminizi değiştirin getirin o koltuğa Sefa Bey i sonra serzenişte bulunabilirsiniz!

      Cevapla
  5. Sefa Bey,
    211 konusu hiç bu kadar yüksek perdeden ilgililere iletilmemişti. Teşekkür ederiz. 211 İlker Aycı’dan bu mağduriyetleri gidemeyi hep bekledi. Çünkü kendisi de o süreçte yanlış yönlendirilmişti. Ama bu msğduriyeti sendika sürecinde gidermemesi bu vebalin müsebbibi haline getirmişti. Kendisi tekrar görev yetkisi aldı ise ve bu mağduriyetlere sessiz kalması hayatı boyunca hatta ahirettede karşılaşacağı bir durum olacağını unutmamak gerekir.

    Cevapla
  6. 5 yıl önce

    Hakkımızı aradığın bizi sahipsiz bırakmadığın için çok teşekkürler. Utanılacak bir durum,koskoca şirket yönetimi bünyesinde çalışanların ya da haksız yere atılmışların hakkını yiyor ve bunu dile getirip,hesabını sen ve Bilal bey soruyorsunuz. Bu kepazelikler aslında onların insanlara,çalışanlara verdiği değeri gösteriyor. Kanun takmayan,yargıtay kararını uygulamayan bu adama hukuki olarak topluca nasıl tepki verebiliriz ? Topluca cimer’e başvursak bir faydası olur mu?

    Cevapla