featured

SAHTE PİLOT KİMLİĞİ PAHALIYA PATLADI

Kendisini Singapur Havayolları pilotu olarak tanıttı ve Hong Kong’da 15 yaşında küçük bir kızı taciz etti.
Independent’ın haberine göre; 19 yaşında Sit adındaki sahtekar, Eylül başında bir kafede kurbanı ile karşılaştı. Telefonunun şarjının bittiğini ve şarj cihazını havaalanından alması gerektiğini, kendisine eşlik etmesini istedi. Kız da kabul etti. Otobüse bindikleri anda elle tacize başladı.Kız bağırınca durdu ama şikayetten kurtulamadı.
Tutuklanıncaya kadar ne iş yaptığı ve kim olduğu bilinmeyen gencin sahte bir kimlik taşıdığı tesbit edildi. Kimlikte Singapur Havayollar’nda 2ci pilot olduğu belirtilmişti.
Resimli kimliğin sosyal medya üzerinden paylaşılmasından sonra, en az 50 kişinin ahlaksız tekliflerle aynı gençten şikayetçi olduğu belirlendi. İçlerinden birisi de evinde kaldığını ve evden çıkaramadığını, borçlarını ödemediğini iddia etti.
Şu anda kefaletle serbest bırakılan sabıkalı Ekim’de yetkililerle yüzleşecek.
 
 
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. merhabalar bende bir olaya şahit oldu vatandaşın biri kendisini facebook ve instegram hesaplarında pilot olarak tanıtarak kadınları ağına düşürüp hem cinsel yoldan hemde madi yoldan dolandırdığına şahit oldum
    bu şahsın gerçek mesleği matbaacılık olduğunu öğrendik bunlar işi büyütmüş çete olarak sosyal medya hesaplarından işine devam etmektedir lütfen bu konuyu mümkün olduğunca yayalım bu tür sahtekarlar daha fazla insanı dolandırmasınlar

    Cevapla