featured

Ryanair, ikinci Antonov An-225 Mriya’yı sipariş edecek

Ryanair, Avrupa’da aşılama çalışmaları sürerken, yaklaşan yaz seyahat sezonu için benzeri görülmemiş talebe yanıt vermek amacıyla, dünyanın en büyük kargo uçağı olan ikinci Antonov An-225 Mriya’nın tamamlanmasını finanse etmeye karar verdi.

İrlandalı düşük maliyetli havayolu şirketi tarafından yapılan duyuruda:

Ryanair’in havacılığın iyileştirilmesinde bir kez daha lider olacağını duyurmaktan çok mutluyuz. İkinci Antonov An-225 Mriya’nın siparişiyle, müşterilerimiz tarafından sergilenen eşi görülmemiş talebe cevap veriyoruz. Elimizde 450’den fazla uçak bulunmasına rağmen, mevcut uçak filosunun yeterli olmadığını fark ettik ”dedi.

Havayoluna göre, Ukrayna’nın ikinci An-225’i bitirmek için bir ortak aradığına dair söylentiler Şubat 2021’in başlarında ortaya çıktmıştı ve plan bir süredir işliyordu.

Ryanair CEO’su Michael O’Leary, “Bu uçağı, uçuşları ve programları eski haline getirmek ve Avrupa içinde havacılığın iyileştirilmesinde lider olmak için kullanma fırsatı görüyoruz, Yaz Seyahat Yolcuları Taşıyıcısı olarak adlandırdığımız ikinci An-225 Mriya’yı tamamlamak için gereken büyük yatırım bizi korkutmadı” dedi.

O’Leary,Ryanair ikinci An-225’te 1.000 yolcuya kadar oturma kapasitesi ile benzersiz bir kabin düzeni oluşturacak. O’Leary’e göre, talep o kadar yüksek. Ryanair, bir krizin mükemmel bir şekilde yönetilmesinin, krizden çıkan fırsatlara yol açabileceğini bir kez daha gösteriyor. Yeni Ryanair ürününü kesinlikle sevecek olan müşterilerimize bu türünün iki örneği uçağı teslim almamıza yardımcı olan Antonov’daki en yeni ortaklarımıza teşekkür etmek istiyoruz ”

Havacılık endüstrisi, benzeri görülmemiş bir kriz nedeniyle halâ acı çekerken, 1 Nisan Şakası gibi haberler gerilimin azalmasına izin veriyor. Bu haber de buna hizmet ediyor, sonuçta kahkaha iyileştirir. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 4 yıl önce

    Nisan bir desek bugün ayın ikisi..

    Cevapla
  2. 4 yıl önce

    Bu haberde kaynak ne acaba ?

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    LAN BU SAHTE! BİR KERE İÇİNDE SADECE 737 VE A320 OLAN HAVAYOLU NASIL AN 225 ALSIN! SAHTE!

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    SAHTE! SADECE 737 VE A320’Sİ OLAN HAVAYOLU NASIL AN 225 ALSIN! SAHTEEEE

    Cevapla