featured

RUSYA'NIN EN GÜZEL HOSTESİ

Anastasia Babushkina yükseklerde uçuyor.
Bu hafta Rusya’nın en güzel uçuş görevlisi olarak tacını taktı. Aslında ekonomi eğitimi alıyordu ama ekonomist olmak yerine bulutların üzerinde bir kariyeri tercih etti. Bu işin çok ilginç olduğu kanısındaydı. 23 Yaşındaki Anastasia “üniversitedeki 3cü yılımda cazip bir iş arıyordum ama sınırsız seyahat imkanlarından dolayı bunu seçtim” diyor. Geriye dönüp bakmıyor bile. Şimdi bir yarışmada; 26 aday arasında hem yeteneği, hem güzelliği ile Nijni Tagil kentinin en güzel kabin memuru seçilmiş.
hostes
Anastasia,* Niş Market’de uzmanlaşmış. Yolcu sayısı az, iş nitelikli özel jetlerde görev yapıyor. Mevcut ortamda,  pek çok Rus yolcu Mısır’daki uçak kazası sonrası korku yaşarken, olayın onu korkutmadığını,  her hafta saatlerce uçtuğunu, sakin kalması ve profesyonel olması  gerektiğini, aksi takdirde, sinirlilik durumunun yolculara geçebileceğini söylüyor.
*Niş Pazar: bir pazarın içinde belli bir konuya odaklanmış pazardır. Pazarı daraltmaktır. Ayrıcalıklı bir niş pazar genelde mevcut bir pazarda karşılanamayan talepler üzerine doğar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 9 yıl önce

    bizim ne farkımız var da hıh

    Cevapla
  2. krizin arkadasından böyle şeyler paylaşmayın artık gelmeyecekelerini bilmek çok üzücü

    Cevapla
  3. kaptanım daha böylesiyle uçmadım

    Cevapla
  4. 9 yıl önce

    artık bunlar antalyaya gelmeyecekler :(

    Cevapla