featured

Rus havayolu, Moskova üstünde 1,5 saatlik tur sattı!

Rusya’da eşi benzeri olmayan bir “uçak turu” biletleri yok sattı: Aeroflot’un ekonomi sınıfı uçuşlar yapan yan şirketi Pobeda Hava Yolları, Moskova’daki Vnukovo havaalanından başlayacak ve yine aynı noktada sonlanacak, sadece 1,5 saat süreli bir “özel sefer” düzenliyor.

19 Aralık tarihinde yapılacak ve biletleri iki dakika içinde tükenen “tur” uçuşunda, Moskova yakınlarındaki tarihi “altın halka” kentlerinin üzerinden uçulacağı açıklandı.

7 bin 500 rubleden satışa çıkarılan 189 biletin de satıldığı belirtildi.
Şirketten yapılan duyuruya göre, 1,5 saat sürecek uçuş sırasında yolcular arasında çeşitli yarışmalar düzenlenecek ve kazananlar kabin ekibiyle fotoğraf çektirebilecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 yıl önce

    İyi fikir. uçaklar, kokpit ve kabin ekipleri paslanmaz. Yolcuların bagajı da olmaz. 7.500 Ruble aşağı yukarı = 100 Dolar, 189 yolcu dan 18.900 Dolar iyi para. Çoğu Rus vatandaşının 1 aylık ücreti gibi bir rakam ama, biletlerin hepsi satıldığına göre, ödeyebilecek durumda olanlar var demektir. THY değil ama, Onur Air böyle bir iş yapabilir miyim diye düşünebilir (mi?) Mesela boğaz ve adalar üzerinde 1 saatlik alçak irtifada güzel bir uçuş hiç fena olmaz. Bu iş için Atatürk havalimanı kullanılabilse daha da iyi olur.

    Cevapla