featured

REKLAM ŞİRKETİNE 590.000 TL ÖDEMİŞLER !

Üye aidatlarının izini sürüyoruz…
Hava İş Sendikasının yaptığı harcamalarda, en dikkat çekici kalemlerden birini oluşturan NEVA REKLAM birçok soruyu da beraberinde getirdi. Kayıtlara göre, NEVA REKLAM Org Ltd. Şirketi unvanlı kuruluşa 16 Haziran 2017 tarihinde 295.000 TL , 26 Temmuz 2017 tarihinde ise yine 295.000 TL ödeme yapıldı.
Yapılan araştırmaya göre, İstanbul’da Limited şirket olarak faaliyette bulunan Neva Reklam unvanını taşıyan bir firma var. Açık unvanı NEVA Reklam Organizasyon Eğitim Turizm ve Bilişim Hizmetleri   olan şirketin merkezi İstanbul Üsküdar’da  bulunuyor.
Bu tarihler arasında veya öncesinde medyaya yansıyan bir reklam ve etkinliği bulunmayan Hava İş’in bu çapta bir ödemeyi hangi gerekçe ile yaptığı bilinmiyor.
Reklamcılık kaynakları “Hava iş, herhangi bir üretim yapmıyor. Dolayısı ile, bu çapta bir reklam bütçesini gerektirecek bir üretimi yok. Rakam az değil. Bu bütçe ile Hürriyet gibi büyük bir gazeteye 10 kez tam sayfa ilan verebilirsiniz. Henüz 3-4 ay öncesinden bahsediyoruz.Bu büyüklükte bir kampanya yapılsaydı mutlaka fark edilirdi.” diye konuştular. Hava İş’in 1 ay gibi kısa bir süre içinde 590.000 TL parayı bir reklam şirketine ödemesi, ne gerekçe ile ve hangi içerikte bir harcama yaptığı sorularını da beraberinde getiriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Hakkımı helal etmiyorum, haram zıkkım olsun yedikleri paralar

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Yahu arkadaşım rahat bırakın yiyorlar işte

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    sorgulamayan,hesap sormayan,umursamayan, dertleri maaş,ikramiye ve pass bilet olan neme lazımcı,bana neci üyelere herşey müstehak !

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Delege seçimlerinden 1 ay önce bu ödemelerin yapılmış olması bayağı ilginç !

    Cevapla