featured

Red Bull Air Race 2016 Canlı Yayında

Red Bull Air Race 2016 Dünya Şampiyonası tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu sezonun ikinci ayağı olan Spielberg’de 23 – 24 Nisan’da gerçekleşecek yarışları  Red Bull TV’den canlı takip edebilirsin!
Abu Dabi’de start alan Red Bull Air Race 2016 Dünya Şampiyonası, 23 ve 24 Nisan’da yapılacak yarışlarla Spielberg, Avusturya’da devam edecek. Sezonun Abu Dabi’de gerçekleşen ilk yarışından Fransız pilot Nicolas Ivanoff galip çıkmıştı. Matthias Dolderer onu ikincilik basamağında takip ederken, Francois Le Vot da üçüncü sırada bulunuyor.
Peki, bu sonucu öngörülemez sporun sıradaki galibi kim olacak? Aynı zamanda F1 Avusturya Grand Prix’sine de ev sahipliği yapan Red Bull Ring pistinde gerçekleşecek Red Bull Air Race’in Spielberg ayağında izleyicileri muhteşem yarışlar bekliyor. Canlı yayınları takip edebilir, bu heyecana ortak olabilirsin.
Etkinliğin ilk günü olan 23 Nisan’da yapılacak elemeleri TSİ 17:00’den itibarenhaberin başındaki Red Bull TV player’ından izleyebilirsin. 24 Nisan’da gerçekleşecek son 14 turu saat 14:00’te yayında olacak. Ve büyük heyecanın yaşanacağı son 8 turu yine 24 Nisan‘da TSİ 15:45’ten itibaren canlı yayınlanacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir