featured

Prof. Dr. Ahmet Bolat THY pilotlarına teşekkür etti

 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat Dünya Pilotlar Gününde THY pilotlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Prof. Dr. Ahmet Bolat pilotlara teşekkür etti.

Yapılan açıklamada;

Türk Hava Yolları ailemizin değerli Pilotlarıyla Dünya Pilotlar Günü için iftar yemeğinde buluştuk. Her yolculukta misafirlerimizi güvenle dünyanın dört bir yanına ulaştıran çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1651057562626 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1651057562962 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1651057562970 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1651057564248

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. otiste çalışan kaptanlara bak nasıl da keyifler yerinde :)

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    kim bunlar , bir ikisi hariç! ekibe girdinmi? durumu•şirketin çilekeş 737 cileri nerde? tabiki dual base afrıca esb ayt split duty ,nereye vurursaN .yzklr olsun. elbet ‘23 te devran döner.

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Yönetici tazminatı alan pilotlar nasıl da mutlu. Mis gibi ayda bir uç, yalandan birkaç toplantıya katıl, gelsin yattığın yerden paralar. B737 filosuda tüm uçuşların %50sini yapsın. Elbet bu haksızlıklar bir şekilde çıkar.

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    Pandemide bu yana 400ün üzerinde pilot şirketten ayrıldı, son ilanlar ile eğitime başlayan toplam pilot sayısı ise 20. Pilotlar ile şirketin bağını kopardılar. Geldiğinde büyük umutlar vardı kendisinden ama geldiğinden bu yana pilotlar için hiçbir somut adım atmadı. Bu yaz kaç uçak ekipsizlikten yerde kalacak göreceğiz.

    Cevapla
  5. 2 yıl önce

    Teknisyenlere de teşekkür etmistiniz ama sinyoriteyi hala vermediniz..

    Cevapla
  6. 2 yıl önce

    Hangi thy pilotlari ? LOS 12 saat rest ile 2 gece uykusuz ucanlar mi yoksa NBO git gel yapanlar mi yoksa ofis pilotlari mi ? Line da TAS git gel e de bekleriz kendilerini…

    Cevapla