featured

Pilot Taksiden Kovuldu

Yolculuk sadece 6 Dolar tutunca şoför yolcusunu kovdu ama yolcu havayolu personeliydi ve uçuşa yetişmesi gerekiyordu.
Amerika’da uber gibi kullanılan diğer işletmecilik şirketlerinden birisi de Lyft’dir ve sıklıkla  kullanılan ulaşım ağı şirketidir. Los Angeles Havalimanı’na gitmek isteyen yolcu Lyft çağırdıktan sonra, ne kadar az para kazanacağını fark eden şoförün gazabına uğradı ve kırsal alanda bir parka atıldı.
Soyadı ya da işyeri açıklanmayan büyük bir havayolu şirketinin pilotu olan  Darryl, olayın yaşandığı sabah LAX’a gidecekti.
Darryl, sürücüye pilot olduğunu ve uçuşa yetişmek zorunda olduğunu,
7: 30’da havaalanında olması gerektiğini açıkladı. Hatta genç sürücüye  rütbesini ve brövesindeki kanatları gösterdi. Her şey tepetaklak giderken, araçtan atılmak üzere olduğunu fark eden pilot Darryl cep telefonunu çıkararak olayı kaydetmeğe başladı.
Şoföre neden böyle yaptığını sorarken, “6 Dolar için değmez” cevabını aldı. Sürücü daha sonra aracı durdurdu ve araba kapılarını açtı.
Şoför, filme çekildiğini fark edince, düşük saatlik ödemeyi gerekçe göstererek yolcudan özür diledi ve ” üzgünüm adamım, saatte 6 dolara yapamam.”
Pilot başka bir Lyft çağırdı. Havaalanına 15 dakika gecikerek zor yetişti.
Olaydan sonra  Darryl, bilgi vermek için şirketle iletişime geçti. Özür dileneceğini umarken, standart bir mektup aldı. Mektupta konunun inceleneceği ve bir daha o sürücü ile karşılaşmayacağı bildiriliyordu.
Haber kanalı KTLA, olayı araştırmak için Lyft’e ulaştı ancak henüz bir yorum yapılmadı.
 
https://youtu.be/MfK9Wu4bkOM

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir