featured

Pilot Sefere Geç Kaldı, Uçağı Yolcu Uçurdu!

Uçağı rötar yapan bir adam pilot kabinine geçerek, EasyJet’in Manchester-Alicante uçuşunu gerçekleştirdi.

 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ hotdrink
İngiliz hava yolu şirketlerinde tuhaf olaylar gerçekleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün bir pilotun baygınlık geçirmesinin ardından yolcular arasında bulunan bir başka pilotun kabine girmesinin ardından, dün benzer bir vaka daha yaşandı.
Manchester Evening News’te yer alan habere göre, pilotun geç kalmasından dolayı uçağın iki saatlik bir rötar yapacağını öğrenen bir adam, pilot kabinine girerek uçağın Manchester-Alicante uçuşunu gerçekleştirdi.
Michael Bradley isimli yolcunun mesai dışında bir pilot olduğu belirtilirken, uçuştan önce havayolu firması easyJet’i arayarak, ”Terminalde hiçbir şey yapmadan bekliyorum. Lisansım ve kimliğim yanımda. Tatile gitmek için öylece bekliyorum. Eğer yardıma ihtiyacınız varsa, ben hazırım.”dediği bildirildi.
Görev dışındaki pilotun daha sonra yolcuları da bilgilendirerek pilot kabinine girdiği ve uçağı güvenle Alicante’ye götürdüğü öğrenildi. (Haber7)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 5 yıl önce

    Haberiniz çok güzel. Tebrikler

    Cevapla
  2. 5 yıl önce

    bizdeki metro turizm gibi

    Cevapla
  3. Turkıyede de keske boyle olsa

    Cevapla