featured

PEGASUS'TAN RUSYA ATAĞI YENİ HAVAYOLU MU KURULACAK

Rus Kommersant gazetesi, Rus yatırımcıların Air Asia, Wizz Air ve Pegasus gibi hava yolu şirketleri ve Rusya Doğrudan Yatırımlar Fonu (RFPİ) ile düşük maliyetli bir hava yolu şirketi daha kurmak üzere görüşmelere başladıklarını yazdı.

Sputnik’in aktardığı habere göre, gazeteye konuşan kaynak Rusya Doğrudan Yatırımlar Fonu’nun görüşmelere davet edildiğini, ancak henüz yatırım yapma kararı vermediğini belirtti. Kaynak ayrıca görüşmelerin başlangıç aşamasında olduğunu ve ortaklıkların hukuki yönlerinin üzerinde çalışıldığını bildirdi.
Yeni hava taşımacılık şirketinin kurulması için büyük bir olasılıkla uçuş hakkı tanıyan sertifikaya sahip olan bir Rus şirketinin kullanılacağı belirtildi. Kommersant’a konuşan kaynak, “Bu şekilde Moskova’ya ihtiyaç kalmadan bölgelerde ucuz hava taşımacılarına olan talebin karşılanması için bölgelerde bir güzergah ağının geliştirilmesi mümkün olacak” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 yıl önce

    xxxxx haber sitesi pegasus satıldı diyor palavra atıyor. Baksana adamlar başka havayolu kurup büyümeye çalışmakta. Okunsun diye ne numaralar yapıyor bunlar

    Cevapla