featured

PEGASUS'TAN ÇOK ANLAMLI HAREKET ! HAYATA GEÇİRİLDİ..

Pegasus Havayolları, personel üniformaları üzerine takılan Atatürk rozetlerinin kalıcı hale getirildiği öğrenildi. Uygulama büyük beğeni topladı.
Rozetler Pegasus ekipleri tarafından kullanılmaya başlandı. Personel üniformaları üzerine takılan Atatürk rozetlerini kalıcı hale getiriliyor.
SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU
Rozetlerin kullanılması sosyal medyanın da gündemine oturdu. Büyük beğeni toplayan uygulamaya eleştiri yöneltenler de oldu. Sosyal medyada Pegasus’un bu davranışını halkla ilişkiler çalışması olarak eleştirenler de oldu.
23 NİSAN’DA ÜNİFORMALARDA!
Konuyla ilgili daha önce çıkan haberler sonucunda Pegasus Havayolları tarafından yapılan açıklamada “Üniformalarda bütünlüğün sağlanması amacıyla, yeni üniformalarımızla uyumlu olacak şekilde, kabin ekibimizin yakalarına takılan bröveler ile aynı materyalden tek tip standart bir Atatürk rozetini (Kemal Atatürk imzası şeklinde) ürettirmek için halihazırda görüşmelerimiz sürmektedir. Teklif alma aşaması tamamlanan yeni rozetlerin üretiminin Nisan ayı içinde tamamlanmasını ve 23 Nisan’da kabin ekiplerimize takmaları için ulaştırılmış olmasını hedefliyoruz” ifadeleri kullanılmıştı.
İşte Pegasus’un Atatürk rozetli üniforması:
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1 69
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Hocam haberi okuyunca çok sevindim gurur duydum. ama işin rengi hiç de öyle değil. cabinden bana gelen bilgiler de; yönetim, Atatürk rozetlerini personele paraya la satıyor, olurmu böyle şey bu nasıl yönetim anlayışı ayıp değilmi, rozeti zorunlu hale getirdiysen şirket politikası ise ne parasıdır bu. cabin görevlileri kendilerinde bulunan ATATÜRK rozetlerini takınca azar işitiyorlar, bu rozet şirkete ait değil takamazın git parayla satın al gibi mobbing baskı uygulaması var. sana helal olsun cin ali. sonunda pireninde yağını çıkardın ya sırtın yere gelmez.

    Cevapla