featured

PEGASUS UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPTI

Pegasus Hava Yolları’nın Kayseri- Düsseldorf seferini yapan yolcu uçağının motoru, Erkilet Havalimanı’ndan kalkışı sırasında alev aldı. Acil iniş yapan uçaktaki yolcular panik içinde tahliye edildi.
Kayseri’den Almanya’nın Düsseldorf kentine gitmek için 180 yolcu ve 7 mürettebatla havalanan Pegasus Hava Yollarına ait PC 315 numaralı uçağın, 14.10’da kalkış yaptıktan hemen sonra sağ kanadındaki motoru alev aldı.
Pilotların acil iniş izni istediği havalanın da güvenlik önlemleri alındı. Tek motorla inişe geçen uçak pistin girişinde durdu.
İtfaiye ekiplerinin müdahale etiği uçak daha sonra havaalanı terminaline çekildi.
Uçağının motorunun yanmasıyla birlikte büyük panik yaşayan yolcular ise kısa sürede uçaktan tahliye edildi. Yolcuların başka bir uçakla Düsseldorf’a gönderilecekleri belirtildi.(sabah)
NOT/ Pegasus havayolları ilgili haber için bir açıklama yaparak acil inişin detayları ve olayın gelişimini açıkladı.

PEGASUS, KAYSERİ-DUSSELDORF UÇUŞU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Bende o uçağın içerisindeydim…müşteri hizmeti sıfırdı

    Cevapla
  2. 8 yıl önce

    Bende o uçayın içindeydim bizlere herhangi bir
    bir bildiri verilmedi hava alanına ininçe birşey yok dediler ucagın arızası giderildi tekrar bizi aynı uçakla gönderecekler ama biz isdemediksonra yeni uçakla geldi onun la geldik

    Cevapla
  3. 8 yıl önce

    Bende o ucagin icindeydim ve hicbir bilgilendirme yapilmadi, yasadigimiz sey cok kötüydü. Ve asla birdaha bu sirketle ucmayacagiz.

    Cevapla