featured

PEGASUS EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPACAK

Türkiye gündemi son günlerde ardı arkası kesilmeden yayınlanan istihdam ilanları ile sallanıyor. Birçok kişinin resmi ve özel kuruluşlarda iş sahibi olabilmesini sağlayacak olan yeni ilanlar arasında Pegasus Hava Yolları’nın da bir ilanı yer aldı. Firma bünyesinde çalıştırmak üzere en az lise mezunu olan işçi ve personeller alacak. Kurumun online olarak yayınladığı ilanda alım yapılacak olan iller ve alım yapılacak olan birimler resmi olarak duyuruldu.
İLANIN DETAYLARI
Firmanın yayınladığı ilana göre alımlar şimdilik yalnızca İstanbul ili için gerçekleştirilecek. İlana göre alım yapılacak olan toplamda 21 birim bulunmaktadır bu birimlerden bazıları ise; -Elektrik teknisyenliği -Uçak yükseltme işçisi -Teknik satın alma uzmanı -Kıdemli bilgi güvenliği uzmanı -Gelir kontrol uzmanı –İkinci ve kaptan pilot -Ofis destek elemanı (Engelliler için) -Teknik kalite güvence uzmanı Alım yapılacak olan bu kadrolara başvurabilecek olan kişilerde temel olarak aranan şartlar arasında ise; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, yurtiçinde ve yurtdışında uzun süreli konaklama gerektiren görevler için uygun şartlara sahip olmak, ekip olarak çalışmaya uygun, analitik düşünme kabiliyetine sahip olmak, askerliğini tamamlamış yada muaf olmak.
BAŞVURULAR
Pegasus Havayolları’nın her birim için talep ettiği özel şartlar da bulunmaktadır. Bu kapsamda başvurunuzu gerçekleştirmeden önce ilgili birim için firma tarafından talep edilen özel şartları taşıyıp taşımadığınızı kontrol etmeniz gerekmektedir. 17 Ekim’de güncellenen ilanlar ile ilgili başvurularınızı bireysel olarak yapmanız gerekmektedir. Kariyer.net üzerinden yayınlanan ilan üzerinden bireysel olarak yapılacak olan başvurular 9 Aralık tarihine kadar devam edecek. Başvurularınızı BU LİNK üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir