featured

Pegas Touristik, Alanya’ya uçacak

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, özel girişimleri ile Rusya’nın en çok yolcu taşıyan tur operatörlerinden Pegas Touristik de Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uçuşu güzergahları arasına kattı.
Rusya ve Ukrayna’dan charter seferleri organize edecek olan Anex Tour, Pegasus ve Rus Pobeda’dan sonra Pegas’ın da bu listeye eklenmesi mutluluk yarattı. Coral Travel’ın da bu listeye eklenmesi bekleniyor.
Pegas, yolcularını Mayıs ayının ikinci haftasında Pegasus uçaklarıyla Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uçurmaya başlayacak. Tur hattının işleyişi sezon sonuna dek sürecek.
Pegas yolcularının, Moskova ve Saint Petersburg’tan GZP’ye direkt uçacak olması Alanyalı turizmciler için büyük bir fırsat yaratmış oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Hani güçlenmiştik hani büyümüştük herkes bizden korkuyordu? Ne oldu? Demek ki herşeyimiz palavraymış!
    İktidarın dış politikası resmen bizi batırdı ama hala şakşaklayan çıkarcılar var! Birileri de bir zamanlar kükrüyordu ey diye! Putin’i sıradan bir lider Rusya’yı da sıradan bir ülke sanırsanız başınıza böyle işler gelir normaldir.Narenciye,turizm vs de bize muhtaç dediler gördük kimin neye muhtaç olduğunu.Turistini göndermedi oteller battı şimdi charter uçuşları da iptal oldu ve bu kaçıncı Rusya’ya heyet gidişi ? Ayrıca hala ülkemiz aleyhine ne kadar oluşum varsa koruyan ab ülkelerinin çoğunun vatandaşları ülkemize sadece kimlikleriyle geliyor yetmiyor vergisiz ev,arsa alıp,iş kurabiliyorlar! Bu nasıl bir onursuzluktur,muhtaçlıktır? Adamların ülkemizdeki kar ortakları olan vize aracı kurumları sadece evrakları toplayıp,konsolosluklara iletmek için dünya para alıyorlar, bu kurumlarda bir fotokopi eksik olsun ondan bile para alıyorlar utanmadan,arlanmadan ama kendi ülkemizde kendi devletimiz kendi insanının hakkını korumuyor,umursamıyor ise elin adamı da bunları yapar paraları sayar biz de sineye çekeriz!

    Cevapla