featured

Özçelik-İş Geçici Havacılık Şube Başkanı Belli Oldu

Bildiğiniz üzere 2017 Aralık ayı Havacılık Şube 1. Olağan Genel Kurulu’nda şube başkanı olarak seçilen Yavuz Güver geçtiğimiz hafta şube başkanlığı görevinden istifasını sunmuştu. İstifa sonrasında sendikanın ana tüzüğü gereği şube yönetim kurulu kendi arasında toplantı yaparak şube yedek yönetimden Ahmet Tanju Ersezer’i şube yönetim kurulu asil üyeliğine getirmiştir.

Havacılık şube yönetim kurulu ise  kendi arasında toplantı yaparak şube başkanlığına oy birliği ile Arif Doğduay’ı seçmiştir.

Unutulmamalıdır ki bu seçim 2021 yılının Aralık ayına kadar gecerli olup 2021 Aralık ayında tüm Teknik A.Ş çalışanlarının oyları ile yeni yönetim belirlenecektir. 

Mevcut Yönetim Asağıdaki sekilde görev taksimi yapmıştır. 

Arif Doğduay – Şube Başkanı
Mehmet Serhat Ünal – Şube Sekreteri
Aydın Baysal – Mali Sekreter
Erkut Kavukçuoğulları – Şube Teşkilat Sekreteri
Tanju Ersezer – Eğitim Sekreteri

Ayrıca; Sabiha Gökçen işyeri sendika baştemsilci ve temsilcilerimiz aşağıdaki gibi değiştirilmiştir:

Halim Sefa İmeryüz – Saw İşyeri Sendika Baştemsilcisi 

Yahya Kemali Tomul – Saw İşyeri Sendika Temsilcisi

Mustafa Yıldırım – Saw İşyeri Sendika Temsilcisi

Yasin Bilgin – Saw İşyeri Sendika Temsilcisi

Ahmet zeki Özdemir = Saw İşyeri Sendika Temsilcisi 

Gecici sube başkanına,yönetimine  ve yeni temsilci arkadaşlara  görevlerinde başarılar dileriz “

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

43 Yorum

  1. 4 yıl önce

    Şubede donen türlü türlü oyunlardan ,kulislerden ,adamciliktan, genel merkez kuklacigindan Bizi kurtarmaya geldin degil mi . Atama ile gelen başkan hoşgeldin. Umarim sende bozaci gibi davranmazsin. Giderken sahaya gelecek yüzün olur. Latif bey istifa etmiş yoksa ettirildi mi. Erkt istafa etti etmedi ne dedigi belli degil. Kendini iki paralik etti en azindan sahada bi karsiligi vardi.şimdi o da yok. Zaten kendisinin de yuzu yok. Yahya bey basariya ulasti. Şifre genel baskanin hergun fotografini begenmek. Sizler bu iscinin hakkini masada satarsiniz aranizda 2, 3 iyi adam var umarim onlarda bozulmaz.

    Cevapla
  2. 4 yıl önce

    dalkavuk,dallavuk.Çok güzel bi kadro bu kadro yönetime kafa tutar en az %50 zam alırız saldır keltoş

    Cevapla
  3. 4 yıl önce

    Çelik-iş ile yola devam hedef 2023

    Cevapla
  4. 4 yıl önce

    Çelik çomak oynamaya devam desene,

    Cevapla
  5. Sefa bey genel merkez bile gecici yönetim dememiş. Bilmiyorlar mı acaba? Sen 2021 Aralık demesen herkes devamlı kadro sanacak

    Cevapla
  6. 4 yıl önce

    Utede göz koydu olmadi , şimdi sira bastemsicilikte kargalar bile guluyor. kimse muhatap almaz umarim koltuk sevdalisini.

    Cevapla
  7. 4 yıl önce

    Atanan şube başkanı amatör olarak görev yapacakmış . Yani işyerinden ayrılıp sendikaya gitmeye totosu yememiş .Halbuki emekliliği gelmiş geçmiş birisi:) mazeret izni kullanmak İçin başteknisyenine soran bir sendika Başkanımız var artık . Senelik İzin kullanan sendika başkanımız var . Gece mesaisine kalan sendika başkanımız var . Ve biz bu başkanla bu sene toplu iş sözleşmesine gireceğiz . Körler sağırlar birbirini ağırlar .

    Cevapla
  8. 4 yıl önce

    Kapat şubeyi gitsin. Boşuna masraf, zaten şubenin veya çalışanı dinlediginiz yok. Yeni başkan zaten amatör yapacak işten firsat bulup şubeye gelecegini mi sandiniz. Arayin yogunuz der iş var der bakicaz der. Kel göründü beyler. Genel merkez zaten gelip gitmiyor Ankaradan yönetiyor.

    Cevapla
  9. Adam kendi hakkini alamadi sanki 10 a 3ten 0a komik olmuş başarılar

    Cevapla
  10. 4 yıl önce

    Bu sendikadan acil kurtulmamız lazım.

    Cevapla
  11. 4 yıl önce

    Erkut sabihada adam gibi baştemsicilik yapti ,yeni baştemsilcinin derdi koltuk..Uted vs vs vs..

    Cevapla
  12. 4 yıl önce

    Zam istiyoruz duyun sesimizi

    Cevapla
  13. 4 yıl önce

    Bozacının şahidi şıracı ne anlamdım bu işten ayağımız mı yerden kesilicek şimdi kayıp haklarımızı verin bırakın Baba beni affetti Baba bunu atadı ayaklarını yemiyor enflasyona ezdirdiniz bizi yazıklar olsun

    Cevapla
  14. kim ne yaparsa yapsın serhat ünal ve aydın baysal sendikada olduğu sürece hiçbirşey olmaz…ne bir umut bekleyin nede zafer.

    Cevapla
  15. 3 . Havalimanında çalışanlar sizin neden temsilciniz yok hepiniz sendika üyesi değilmisiniz

    Cevapla
  16. 4 yıl önce

    Sefa abi 2. Şube kurulacakmış galiba . Şubatın sonunda faaliyete geçecekmiş ..böl parçala yönet sendikal yaşamdada oluyorum ??? Böyle bir şey olursa faydamızamı olur yoksa düzülen yine bizmi oluruz

    Cevapla
  17. 4 yıl önce

    bu kadar amatör adamla bakalım tis de nasıl tıssslayacaklar.. yeni gündemleride yine emeklisi geçmiş, hayri diye eski bir lastikçi ve yancılarıyla güya igaya şube açıcaklarmış ahlden komponentçilerden adam topluyormuş. ALLAHIM Koca havacılık sektörü kimlere nelere kaldık.hep bi çapsız gider yerine daha çapsızı çıkar

    Cevapla
  18. 4 yıl önce

    Telegramı kurulmasında rol aldın işyerini birbirine kattın Yavuz öğrenince korkudan gittin Necdete yalvardın beni işten atacak Yavuz diye. Nejdet seni kurtabilmek için yönetimine aldı. Kendini Zeki gösterip mücadele veriyormuş ayağı yapıp herkesi kandırıyorsun. En yakın arkadaşın Mustafa’yı öne sürüp işten atılmasına vesile oldun. Mustafa’nın mahkemesine şahit olabilmek için bile Sendika genel merkezinden izin almadan mahkemeye gidemedin. Korkudan kimliğimi unuttum ayağı yaptın. Kendime biat eden gençler bulup Yunus değirmenciyi devireceğim diyorsun ya cin olmadan şeytan çarpacağını zannedecek kadar salaksın. İşverenin bu işlerde senin parmağın olduğunu anlamadığını zannedecek kadar aptalsın. İşyerini tekrar karıştırda bak bakalım Mikail bey sana ne yapıyor kim kurtaracaksa seni artık neyine güveniyorsan artık. Yunus’un senin ne mal olduğunu bilmediğini sanıyorsun bekle gör bakalım şeytan çarpması nasıl oluyor bekleyelim görelim. Bu arada Yavuzu devirdim gönderdim diye geziyorsun ya Yavuzun senin hakkında planlarını bilmeden fazla konuşma istersen.

    Cevapla
  19. 4 yıl önce

    Hokkabaz arefe görevinde başarilar dilerim.

    Cevapla
  20. 4 yıl önce

    Yunnus Bmw den in de once gıllarını kes.

    Cevapla
  21. 4 yıl önce

    Yeni işgaliyen hayirli olsun

    Cevapla
  22. 4 yıl önce

    Biri Onur dedi şeref dedi istifa dedi hala görevine devam ediyor demekki bahsettiği şeyler kendisinde yok, diğeri arkasına birilerini almış, aldığı güçle beraber çalıştığı adamları nasıl satarım da kendime çıkar sağlarım derdinde, bir diğeri gelen istifalar sayesinde ulaşmak istediği konuma biraz daha yaklaştı kendini şanslı sanıyor şimdilik hiçbirşeyin farkında değil, herşeye tozpembe bakmakla meşgul.Adamlar son olayda sizlere haber verme gereği bile duymadı.Kısaca şubeyi tanımıyor açık açık Siz kimsiniz ki diyor, Sizin de verdiğiniz cevap belli kim olduğunuzla alakalı.Herkes karakterini ortaya koydu.Kendi içinizde yaptığınız oyunlar ve hesaplarla çalışan arkadaşlarınızdan akıllı olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz.Fakat yanılıyorsunuz.Millet yemiyor be, doyduk artık.

    Cevapla
  23. 4 yıl önce

    Bakalım sizler ne gibi haklarımızı elimizden alınmasına vesile olacaksınız şirketin ekmeğine yağ ne zaman süreceksiniz sendika dediğin hak kazanır hak yedirmez

    Cevapla
  24. 4 yıl önce

    Adam 305 ten atılan kardeşinin hakkını ne kadar aradı ki sizinkini arasın. Bir beklentiniz olmasın bu kadrodan ancak piknik halısaha ekibi olur. Şu bastemsilci şu sekreter bu sorumlu ya bu adamlar gelin almaya gitse damat tarafını temsil edemez sizi mi edecek

    Cevapla
  25. 4 yıl önce

    Hakkımı helal etmiyorum. Zorbalıkla geldiniz,zorbalıkla göreve devam ediyorsunuz. Ne oldu 3 ayda bir yapılacak durum toplantıları? 3 şey söylediyseniz 2’si garanti yalan. Onur şeref sözü verip sonra işçiyi ezdirdiniz. Sonrada saçma sapan gündem sözleriyle affınızı falan istediniz. Gerçekten komiksiniz ve taklit bile değilsiniz. Herşeyin fiyatı iki kat artarken bir tadil protokolü bile talep etmediniz.Gerçekten Kişisel menfaatleriniz batsın. YAZIKLAR OLSUN,YAPAMIYORSUNUZ BU IŞI.

    Cevapla
  26. 4 yıl önce

    Arkadaşlar burayı biribirinize göz dağı verme dedikodularla birbirinizi yıpratmak için paparazi köşesine çevirmeyin. Besbelli Birbirine rakip insanların birbiri hakkında saçma sapan yorumlarla algı yaratılmaya çalışıyor..yakın tanıdığımız dürüst ve iyi niyetli kardeşlerimize haksızlıkk yapmayalım..Aralık’ta seçim var kaleye kahrmanlığına gerek yok eleştirilerinizi özgür iradenizle çıkın ortaya koyun, korkakça eleştirmek yerine bağımsız aranızdan cesur bir hareket yaratın o zaman hepimiz Birlikte alkışlayıp destekleyelim. Diğer türlüsü mesleğimizin onurunu ve kalitesini düşüren tavırlar..şu acınası hallerden bir silkelenip çıksakmı artık??

    Cevapla
  27. 4 yıl önce

    Lastikçi hayri diye aşağaladigin adamı tanisaydin keşke O zaman tiksinti adınin sana nasıl yakiştigını anlardin biz 10 yıl önce tanıdık abiyi 5 yıl calışabildik nasil bir adam Sawdaki eski atelyesine gel anlatalımda dudağın ucuklasin

    Cevapla
  28. 4 yıl önce

    Adaletli olun; bu, takvâya daha uygundur. Allah’tan korkun. Şüphesiz Allah yaptıklarınızdan haberdardır.

    Cevapla
  29. 4 yıl önce

    Burayı biribirine rakip insanların birbirini yıpratma duvarına çevirdiniz. Besbelli dip dibe adamlar birbirinizin dedikodularla karşılıklı algı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Mesleğinizin onurunu ayaklar altına alıcı bu dille bi yere varılmaz. İsimler vererek hakaretler ederek iftiralar la,Klavye kahramanlığıyla bi yere varamazsınız. Aralık’ta seçim var buyrun kurun ekiplerinizi çöpe atın beğenmediğiniz eskileri, yeni bağımsız cesur bi hareket oluşturun, sizi temsil edebilecek insanlarla birbirinize mertçe meydan okuyun. Hepimizde alkışlayıp destekleyelim. Tandığımız bu işlere girmiş İyi niyetle fedakarlıkla emek vermiş arkadaşlarınızı ve abilerinizide ahlaksızca yıpratmayın…bu dil ve anlayış size bişey kazandırmaz.

    Cevapla
  30. 4 yıl önce

    abi nasihatı hala aralıkta seçim var diyorsun bu kafayla senden yüzde 50 kessinler razısın anlaşılan.aralık felan boş işler. adam akıllı birleşmemiz lazım. çoğunluğu düşürüp yeni tis’e çok farklı girilmesi lazım. Çok sövdüğünüz TGS şuan TDP arkadaşlarımızdan daha fazla maaş alır hale geldi. bu arkadaşlarımızı bizlerle UÇAK BAKIMI yapıyor. Kendi hakkını savunamayan kişiler mi bizi savunacak. Vasfınız yoksa ve bir yerlerde hasbel kader geldiyseniz böyle komik duruma düşüyorsunuz .yapmayın.

    Cevapla
  31. 4 yıl önce

    Bizi hem uted de hem sendikada aslan gibi temsil eden arkadaşımızın baştemsilciliği ne koymuş ne acıtmış bazılarını.sanki aidatını halime vermişler. Bugüne kadar her haltı o yemiş.Uted üyesi sendikada olamaz diye bi kanun mu var? İşten atılan en yakın arkadaşları ve aileleri için gel hangarda gösterelim neler yaptığını. Toplanan paraları verilen hukuki desteği ve daha bir çok şeyi herkes biliyor. Bu kadar detaylar uydurduğuna göre ya sendikadan çekemeyen birisin yada etrafındaki iki yüzlü leşlerdensin.

    Cevapla
  32. 4 yıl önce

    YALANLARINIZDA BOĞULUN İNŞALLAH..

    Cevapla
  33. 4 yıl önce

    Bahsettiğiniz kişi sadece teknikde çalışan personellerin hakketigi saygıyı ve değeri görmeleri içinn kendi ailesinden çocuklarından zaman çalarak gece gündüz çabalayan bı şahsiyet . Temsil edebilecegi sesimizi duyurabilecigi her alandan çabalayor, bu durumda onu tanımayanlara koltuk sevdası gibi geliyor. Bizlerden aklıselim kimse kademede yer tutmadığı için her kulvarda savaş vermeye çabalıyor, koltuklar boş kalmasın, sesimiz çıksın diye.Elinizi hiç bı ise atmadan klavye delikanlıligi yapıp elestirmek kolay. Sizler bugüne kadar çalıştığınız kurum için arkadaşlarıniz için ne yaptınız . Hiç bişey. Bari su adamı kusturmeyin. Şirkette son bi kac tane kalan savaş verebilecek değerli adamlardan biri. Bari bu adamı da kusturmeyin, destekleyin savasacak enerjisini kaybetmesin.

    Cevapla
  34. 4 yıl önce

    Sen geniş govdeki gençleri kullnıp iş yapıyorsun koltuk sevdan yuzunden Sayın saw yonetıcılerı bu adama dıkkat

    Cevapla
  35. 4 yıl önce

    Çelik kırılır ama bükülmez Halim Bey. Aldırma sen düşünceni ozumseyecek kapasitesi olmayanlara. Her zaman eleştirir onlar. Fikirlerini savun gerekli yerde, bunuda dönüp sahada anlat ki, elestirenlere karşı cevap verenlerinde çoğalsın .

    Cevapla
  36. 4 yıl önce

    Arif kardeşimizin görevini şartların elverdiği ölçüde en iyi şekilde yapacağına tüm kalbimle inanıyorum.Arif patron veya iş veren değil sendika şube başkanı.ülke ve şirket gerçeklerine göre zam ve sosyal haklar için çabalayacaktır.Daha fazlasını yaparım diyen varsa sadece gülerim.

    Cevapla
  37. 4 yıl önce

    Heyt yasinleri halimleri yedirmeyiz beyler sizin yalaka takımına benzemez bu adamlar edep takinin her ikiside genç ve dinamik zihne sahip olan bitenin farkındalar ne böyle sinkafli kelimelerle yaklaşıyosunuz yorumlara kendinize gelin

    Cevapla
  38. 4 yıl önce

    Gorunen koy kılavuz ıstemez sen önce gıden arkadaslsrını korusaydın koltukcu;)

    Cevapla
  39. 4 yıl önce

    Yazılan yorumlara bakıyorum iyiside kötüsüde kimin yazdiğı belli değil. Belki şirketten belki dışarıdan , arkadaş daha yaptığınız eleştriyi sahiplenmekten korkuyorsunuz yorum yapanlar adını ve soyadini yazamiyorsa ne anlami var anca çamur at izi kalsın yapıcı bir eleştriniz dahi yok. Tavsiye verenin nasihat verenin kim olduğu belli değil bu nasil bir korkaklık. Böyle olmaz arkadaşlar ya taşın altına elinizi koyun bu işleri beğenmediklerinize teslim etmeyin ya da geçin köşenize bunu kabul edip oturun .kimliksiz eleştri yapmayın bu kimliksiz kavga fayda getirmez. Bu şubeyi yönetmeye aday olanlar da teknisyen varsa daha iyisini yaparim diyen adam gibi ortaya çıkacak secimlerde önce delege olacak sonra secimlere girecek bu sistemde bir rol alacak iş arkadaşları adına. Yaşanan olaylarda fikri veya bir eleştri dahi yapamaktan aciz Kukla delege olmayacak. Kimse dışardan atip tutmasın kralı gelse yapamaz, bize bırakmazlar, vs.. birlik olursan herşey mümkün. Bu koltuk kavgası niye.. Halim kardeşimiz teknisyenin yararına fikirler üreten bir arkadaşımız, en azindan cesaret etmiş adı sanı ortada .Yasin kardeşimiz yeni görev alıyor ona da görevinde başarilar dilerim. Ayrılan arkadaslara emekleri için teşekkür ederim. Öte yandan Yeni Şube başkanı Arif Bey den pek umudum yok ama umarım eski başkanin hatalarini tekrarlamaz yoksa sahada işi çok zor. Dün olduğu gibi bugünde atılan doğru adimlarin destekcisi, yanlış adımların karşisinda duracağız. Kavgayı birbirimizle değil birliğin korunması için yapın. Kimliksiz eleştrilere kulak asmayın hakkinizda iki bilgisi vardir sirf camur atmak için başkasına yazdırırlar.

    Cevapla
  40. 4 yıl önce

    Hangi birlikten bahsediyosun.Uçaktakilerden mı, kömpenentteki arkadaşlardanmı.10-3 ,yoksa,10-0 teknisyendenmi.Bunlar yıllardır zaten biz uçakçyız ,onlar komponentli ayırımını yapmıyolarmı.Gerçekçi olalım.

    Cevapla
  41. 4 yıl önce

    Usted, uçak harici teknisyenleri yıllardır dışladı,bu yüzden talta kuruldu.Birlikten bahsedenlere bakın.Yavuz başkana laf edenlere bakın.Ayırımcılığın daniskasını yapmışlar.

    Cevapla
  42. 4 yıl önce

    Arkadaşlar,özellikle yeni arkadaşlar,sakın ama sakın kimsenin gazına gelmeyin. Sözde En baba sendikacık döneminde bile yüzlerce kişi işinden oldu.Sendika sadece baktı .1991 grevini sorun eskilere

    Cevapla
  43. 4 yıl önce

    asıl seçim 2023’te…

    Cevapla