featured

ONUR AIR ÇALIŞANLARI CİMER’E BAŞVURDU…ONUR AIR İÇİN KAYYUM İSTEĞİ YAPILDI

Onur Air deki oyalama taktikleri nedenli bir türlü eski alacak ve maaşlarını alamayan Onur çalışanları nihayet CİMER’e başvurabildi. Yüzlerce çalışanın Cimer’e başvurduğunu söyleyen kaynaklar, şimdilik yüzlerce çalışanın Cimer başvurusuna imza attığını söylüyor ve diğer çalışanlarında mutlaka aralarına katılacaklarını diliyorlar.

Onu Air çalışanları, Onur Air’in son yıllarda ki gelir ve giderlerinin kontrolü ve bundan sonraki süreç için ayrıca Kayyum isteğinde bulundular. Her geçen gün kötüye giden ve satıldı, satılacak dedikoduların üretildiği Onur Air Atlas Global örneği gibi önce oyalama sonra da zamanı geldiğinde iflas başvurusu yapmayı planladığını düşünüyorlar

Mevcut durumda Türk sivil havacılığının Atlas Global’den sonra yüz karası unvanını alan Onur Air ve şirket batırmaları ile ünlü Bay Tosun’un Onur Air’den sonra hangi şirketi batırmaya çalışacağı henüz bilinmiyor.

©AirlineHaber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

218 Yorum

  1. 3 yıl önce

    İst 13,00de ayt 12.45

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Bende gelicem. Kaçta acaba

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Yav millet. Yarın şirket önünde toplanılacakmış. Bilen varmı saat kaçta. Gelmek istiyoruz

    Cevapla
  4. Zaten Servisçiyig yazan muhterem kardeşimize yazdık. Ama “cevapla” bölümünde çıkmamış.

    Cevapla
  5. Nihayet SGK OnurAir için (K) kodu ile inceleme başlattı. Bu, köprüden önce son çıkış mi? Yoksa uçuruma doğru tam gaz yuvarlanış mi? Bunun detaylarından anlayan varsa açıklasın lütfen!

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Kaptan, sen hiç F tipi jetlerde uçup, şerefsizlere ateş ettinmi?Biz onu yaparken bile bunları doğuran analara küfür etmezdik.Keşke sende bu servisçinin direk şahsına yazsaydın.

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    nedense her batan şirket arkasında bir iranlı gelecek ve şirkete el atacak senaryosu veya yeni uçak yeni pazarlar imzalanıyor ha bir de vallah gördüm bildim ortak geliyor naraları.nereden mi biliyorum,biz bunları atlasta gördük.

    Cevapla
  8. Kimisini anılarımızla, kimisini analarıyla anarız. Sizin gibi espirili bir kardeşimizle bir anımız yok. Aman ha…

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    Gardaşlar, ben thy ye personel servisi çekiyemdir.Jöferlere ihtiyaç duymaktayık.Jöfer Tercihi pilotlardan yanadır haa.Anchak ghötü galkıg olmasın sakın haa.

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    Arkadaşlar, yazdıklarıma bir not ekliyorum:Niyazilerin sayısını merak eden olursa, dislike ?’ı saysın….

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    Arkadaşlar, bu gün Gaziler günü.Biz çalışanlar da bir nevi Gazi sayılırız.Ama, yöneticiler ve onlardan aldıkları yalan heberleri yayarak, insanları kandıran kişiler, hepsi birer NİYAZİDİR. Bizler eninde sonunda toparlanırız inşallah, ama bu Niyaziler in sonunun ne olduğunu, hangi yola gittiklerini herkes biliyor…

    Cevapla
  12. 3 yıl önce

    Size aynen katılıyorum. Olursa Piyango olur. Bir nevi mucize yani.Arkadaşlar, bu şirketin faaliyete geçebilmesi, sizlere piyango çıkma ihtimalinden çok daha düşük.

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Hocam, Hezarfen Havalimanında Part Time öğretmenlik yapacak Öğretmen pilotlar alınacakmış. Maaş, yemek, sigorta ve yol parası veriyorlarmış.Bilginize ?

    Cevapla
  14. 3 yıl önce

    Arkadaşlar alacAklar bu forumdan tahsil edilmiyor yazdıgınız rakamları şirketten taleb edin buralar doğru mecralar değil geçen haftada yazdım cok ümidim yok olursa piyango onu net söyliyim ama buradan atışmayın lütfen boşa

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    Yine efsunlamışlar…. Yazık çok yazık. Bekleyin civ civ çıkacak kuş çıkacak diye…Belki Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma açıklarlar…. Arkadaşlar bu iş bitti. Açıklama filanda yokmuş. İp kopma noktasına kadar bekletiyorlar. Atlas taktiğinin birebir kopyası bu söylemler. İp Kopunca zaten belliydi canım diyeceksiniz. Tam trajikomik. İranlılar kalkıp kalkıp gelsede bu geliş gidişler 1-3-5-7-10 değil 19 aydır devam etmekte deniliyor. Yöneticiler cukkaladıkları kendi paralarının derdindeler. Sizi zerre düşünen yok. Daha önce bir kaç arkadaş yazmış ama tekrar edeyim onca çalışandan toplu olarak bir hareket veya bir tek ses bile çıkmaması sadece inanılmaz diyorum o kadar. Biz evet bir şey elde edemedik ama imkan çerçevesinde sesimizi duyurduk. Yasal bir platform kurduk, medyayı kullandık vs vs. Bizdeki sorun her şey çok kısa sürede olup bitti. Anca bu kadarını yapabildik ama sizler 19 ay diyorsunuz yaaa, ve tek bir kelam etmediniz öylemi. Ne diyim demek bu halden şikayetçi değilsiniz. Geçmiş olsun. Bagana batırmaz bunca ay batırmadı diyenlere keşle öyle olsa ama bu durum diğer krizler gibi değil ve neredeyse 2 yıl uçmayacak bir şirketten bahsediyorsunuz. Bagana sade iflas ettim dememk için bu bu bekleyişi ya ölene kadar yada devlet yeter artık diyene kadar devam ettirir. Sonrada devlet kredi vermedi kapattı der vs vs. Çalışmadan bir ümit ile bekleyen arkadaşlar, lütfen işinize gücünüze bakın. Piyasalar hareketlenince tekrar dönersiniz. Bunları asla beklemeyin kendinize dert katmayın.

    Cevapla
  16. 3 yıl önce

    Yarın şirket kardeşim başlıyorum uçmaya ama alacaklarınızın üzerini çizmeyi kabul etmen gerekli dediğinde 300.000 bin tl alacağı olan ilk sırada alacağının üzerini çizecek. Burada klavye delikanlılığı yapıyorlar. Hadi bizim alacağımız 3-5bin tl takmıyoruz. O gün görürüz o paranın üzerini çizip uçmaya başladığında böyle konuşacakmı sayın kaptanımız.

    Cevapla
  17. 4 Maaş alacak, 3500$ harcırah alacağı, bir o kadar öğretmen parası alacağı , 20 senelik tazminat,100 günden fazla yıllık izin alacağı, ihbar tazminatı…

    Cevapla
  18. Bırakın ya ucmak istiyorsa o paradan feragat edecek ve 7000 liraya ucmayi kabul edecek geçti o şaşalı günler, getirin soğuk suyunu :)

    Cevapla
  19. Bir bordrona bak istersen maaşın ne kadar, uçuş tazminatın ne kadar? Hesabını ondan sonra yap bence.

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    İran lı alıcılar konusu OnurAir ‘in çin uçuşlarına önümüzdeki ay başlıyoruz yalanıyla yarışıyor bakalım hangisi kazanıcak.

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    Daha çok kazanman dileğiyle.Ama burada pek çok çalışanın 10 senelik tazminatı bile 80.000 tl civarı.Alacağın rakamı keşke yazmasaydın.Sanki ofis personeline hava atar gibi yazmışsın.Kusura bakma

    Cevapla
  22. 3 yıl önce

    Ne demek patron hiçbir şey yapmak zorunda değil ya? Gayet de bir şey yapmak zorunda. Söke söke parasını verecek insanların. Aşevleri senin uzmanlık alanın olabilir ama burada dilenci yok. İnsanlar hakkını istiyor, bunu dile getiriyor, dilenmiyor. Personelin hakkını versin sonra alsın şirketini ne yapıyorsa yapsın. Satıyorsa satsın kapatıyorsa kapatsın kime ne? 2020 Mart’ta dolar 6.50’ydi. Bugün 8.64. TL %30 değer kaybetti, dolayısıyla alacaklar da.. Sektörde dünya çapında daralma varken başka kapı bul git demek laf mı? Türkiye’deki işsizlik oranından haberin var mı? Kaç şirket kaç pilot alıyor, kaç kabin memuru veya başka departmanlara personel alıyor? İnsanlar iş bulabilseler kim kalsın burada.. Daha sığ çıkarımların varsa kendine sakla. İnsanlar istediğini yazar çizer, yazmakta da kızmakta da eleştirmekte de haklı! Beğenmiyorsan okumazsın olur biter. Hem 2020’den kalan 2 maaş verilmeyecek, hem geçen yaz uçuşlar yaptırılıp yine kimseye parası verilmeyecek, hem de oturup herkes susacak hiç laf etmeyecek. Hangi film o ya?

    Cevapla
  23. 3 yıl önce

    Belki kızacaksınız ama, bu şirket bitti gibi.Bence İflas şartlarının oluşabilmesi için insanlara açıklama yapmadan bu kadar beklettiler…Ve İflas şartları da neredeyse oluşturuldu.Ve yakında da duyarız bunu…Allah bunlara ve ailelerine büyük dertler versin inşallah

    Cevapla
  24. 2 Maaş diyen arkadaş, Bu ayla birlikte 4 maaş oldu.Almadığımız harcırahlar var .Benim alacağım 300.000₺.1000₺ için adam öldürüyorlar bu ülkede senin haberin var mı ?

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    Birazdan ev adreslerini telefon numaralarını bildiğim tüm base ve ist yöneticilerinin bilgisini ev sahibimle paylaşıyorum. Kendisi tahmin edilmeyecek kadar deli, 2 aylık kira bedelini istiyor. Şimdi onlar düşünsün!

    Cevapla
  26. 3 yıl önce

    ARKADAŞ KIMSE BİRŞEY BİLEMEZ TAHMİN EDEBİLİRSİNİZ GELDİLER YEDİLER İÇTİLER DİYORSUN TA O KADAR YOLU ADAM YEMEK İÇİN Mİ GELDİ YANİ ZANNETMİYORUM

    Cevapla
  27. 3 yıl önce

    2 ay maaş mi? Siz yenisiniz galiba. Kabinin 2019 primlerin tamamı, 2020 de uçanların maaşları ve son 2 ay maaş. sadece 2 ay maaş verilmemiş yazarak olayı masumlaştırmayalım lütfen!

    Cevapla
  28. 3 yıl önce

    Ya burası noter mi, resmi gazete sayfası mı arkadaş? Yok ispatla falan. Adam bildiğini yazmış, ya da sallamış üfürmüş her neyse.. Çocuk gibi yok ispatla bilmem ne. İnanma kardeşim o zaman. Ha istersen inan. Git kendin araştır. Psikolojik bir vaka yani. Hakaret eden küçük görüp aşağılayan. Bir kişi bahsediyor zaten kardeşim beğenmiyorsan yürü kendine iş bul. Herif vermemiş iki aylık maaşını, yemiş yutmuş her neyse yani kendini şirketin sahibi zannediyor. Yok küfürler yok beddualar yok şunlar. Yaw iki sene olmuş ya git kendine başka kapı bul ya da bekliyorsan ağzından çıkanı kulağın duysun. Burası bir arkadaşın dediği gibi imarethane aşevi değil beyler ve bayanlar. En kralından alacağınız iki aylık maaş Şirket sizin malınız değil, hiç bir şey yapmaya mecbur değil şirket patronu bagana. Tabii ki millete vermediği iki aylık maaş bunun dışında, o insanların hakkı elbette. İki aylık maaş alacağı olanlar da versin kardeşim mahkemeye ne bekliyorsun.

    Cevapla
  29. Uzatmayın. İçeriden evraklarınızı isteyin. Mcc, uçuş saatleri teyit mektubu vs. Uçuş İşletme bari bu konuda insiyatif göstersin. !!!

    Cevapla
  30. 3 yıl önce

    Aylardır tamam. Hani açıklama? Hani resmi gazetede ilan? Hani para? Önce kendileri kutlayıp sonra mı insanlara açıklama yapacaklarmış? Her gün buraya gelip bugün bitti yarın bitti diyen arkadaşlar, söylediğiniz tutmadığında bir gram utanmıyor musunuz? Eğer kendiniz uydurmuyorsanız ya kaynak belirtin ya da ıslak rüyalarınızı kendinize saklayın. İnsanların psikolojisini parasızlıktan çok boş umutlar yıprattı. Temmuz başı da bitti bu iş tamam demişti yöneticiler. Gördük tamamı.

    Cevapla
  31. 3 yıl önce

    Ben ne geldiklerini ne de gittiklerini biliyorum. Buradan bir şekilde takip ediyor ve aynı zamanda iş arıyorum. Havacılık ve turizm sektöründe çalışan birinin bu gibi sözleri sarf etmesini garip buluyorum. Tamam şirket iki ayı ödemedi, fakat sen bu 18 ayda ne yaptın? İş bulduysan verirsin mahkemeye, alabilirsen alırsın. Alamazsan daha önce başka şirketlerde çalışıp da alamayanlar gibi bir bardak suyu içersin. Haaa eskiden onun bunun masasında bedavaya içitiğin şeyler tabii ki bu dönemde paralı. Aynılarını evde kendi paranla içtiysen batmış olabilirsin. Bunun için kimseyi suçlama. Bu şirket bir ticarethane, imarethane değil. Para kazanmadan seni beslemez. Başka yerde iş bulabilirsem (ki yapan bir sürü kişi var) gider çalışırım. Bulamazsam da ya ben de bir problem vardır ya da sektör krizdedir. Oturup iki aylık maaş için kimseye bed dua etmem. Bu sektörde çalışıp iki ay kendini idare edemediysen suçu başka yerde arama.

    Cevapla
  32. 3 yıl önce

    Sadece Allah seni bildiği gibi yapsın. Evet salı günü geldiler yediler içtiler ama imza yok ortada! Bu hafta sonu geri dönüyorlar. Diğer sessiz kahramanlar, kokpit içerisinde racon kesenler sözde ona buna akıl verip egosu tavan yapmış ezikler utanın hallerinizden sözde kaptanlar! Kaptanlık sadece uçuş zamanında olunmuyor bu zor gğnlerde birinizi meydanda göremedik! . Neden mi. Onur dan başka gidecek kapınız yok! Siz daha bekleyin 18 i 28i diye artık size lafta kar etmez…. Adamlar 19 aydır sizin kafaları uyuşturmuş resmen. Bekleyin bekleyin imzaları siz az kaldı paralarınızıda yatırırlar, harcirahlarınızıda hatta böyle uslu çocuklar olduğunuz için madalya bile takarlar….

    Cevapla
  33. 3 yıl önce

    Dostum uyan diyorsunda ben şirkete yapılacak yasal işlemleri başlayalı bir sene oldu.Haczimide yaptım yani elimden gelen herşeyi yaptım.Bu saatten sonra şirket devam ederse en çok geride kalan ihtiyacı olan arkadaşlarım için sevinirim.O yüzden yok üstünü açmışsın filan hikaye.Burada atıp tutanlar içim yöntem basit.Çek ihtarname tek taraflı fesih et sonra yasal haklarını kullan. gelipte burada bildiğini paylaşan insanlara doğru üslupla cevap ver sonra da .

    Cevapla
  34. 3 yıl önce

    Hadi millet gozunuz aydin işi bugun bitirdiler.Guzel bi ohhh cekin coluk cocuk ailenizle guzel gunleriniz olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu zor gunleri.

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Bu iş tamam yazan palavracı sahtekar. Yapmayın etmeyin insanların zayıf yanları ile oynamayın. Bu haber yanlış henüz ortada bir şey yok. Rabbim sana bu yalanın için zor günler yaşatsın

      Cevapla
  35. 3 yıl önce

    Bence yatarken üstün açık uyuyorsun ve bu yüzden de böyle rüyalar görüyorsun.Birde çok talip var demek?Vay be…Uyan artık arkadaş

    Cevapla
  36. 3 yıl önce

    İranlılar önümüzdeki hafta başı gelecek ,şirkette şuan başka alıcılarda olduğunu duydum.Ben eninde sonunda devrin gerçekleşeceğini düşünüyorum.Biran önce olsa da bu kadar insan şu perişanlıktan kurtulsa.Şirkete nedense çok talip olduğunu duyuyorum.

    Cevapla
  37. 3 yıl önce

    Yahu gerçekten ne olduğunu bilen biri varsa açıklasın

    Cevapla
  38. 3 yıl önce

    Sezon bitiyor gelmediler mi? Biz gidip alalım getirelim iranlı abileri…

    Cevapla
  39. 3 yıl önce

    Şu meshur iranlıları açıklıcaklarmı sahiden ? inanan like atsın

    Cevapla
  40. 3 yıl önce

    Patron konuştu ?

    Cevapla
  41. 3 yıl önce

    Satış falan yok. Olsa olsa bedava devir olur borçlara karşılık.Ama kim devralır bu durumdaki şirketi?Alsa alsa para aklamak isteyenler alır. Böyle bir durum varsada İnşallah devlet yetkililerimiz bu oyuna son verir.

    Cevapla
  42. 3 yıl önce

    Rockyfellerlar mi rotchsieldler mi alıyor onurairi

    Cevapla
  43. 3 yıl önce

    Haftaya satılıyormuş diye kaynaksız bir dedikodu yayıldı. O gün geldiğinde de sonraki hafta olur. Temmuz başından beri adamlar yok geliyor, yok gelecekler, yoldalar, gelemediler, bu sefer kesin geliyorlar diye oyalama yapıldı. Nihayet güya geldiler, 3 gün sonra gittiler. Gidiş o gidiş… Ülke satın alsan bu kadar uzun sürmez. Herkesçe bilinen hırsız şahsiyet lafım size: insanların 2 aylık emeğinin hakkını vermediniz ve bunun üzerine yatıp başkasına verdirmeye çalışıyorsunuz. Nihayet verdirseniz dahi umarım o para sizden misliyle çıkar. Siz ticaret adamı falan değilsiniz. Hatta adam bile değilsiniz. Siz bir zavallısınız. Siz bir hırsızsınız. Aynaya her baktığınızda nasıl bir namussuz olduğunuzu hatırlayın lütfen. Bununla yaşayabilmek de ayrı bir karaktersizliktir tabii ki. Umarım insanlardan çalıp bindiğiniz lüks arabaların içinden bir gün çıkamazsınız.

    Cevapla
  44. 3 yıl önce

    Kim gelecekti gene? Gelmeye doyamayanlarmı?Yok.Ama yaşarsa eğer, seneye Kraliçe Elizabeth gelip almak istiyormuş şirketi.Ne gelmesi yav arkadaş…

    Cevapla
  45. 3 yıl önce

    Yarın açıklama yapılacak resmi bilgi

    Cevapla
  46. 3 yıl önce

    Var mi bir haber ?

    Cevapla
  47. 3 yıl önce

    Sen bir bayansın galiba. Yazma dilin o yönde. Bayan olduğunu düşündüğüm için sana sadece hoşçakal demek zorundayım.

    Cevapla
  48. 3 yıl önce

    Hha şöyle itiraf et bu şirkette çalışmadığını. Şimdi git ne hal ediyorsan o iş ilgili haberlere yaz. Hadi canım bayyy

    Cevapla
  49. 3 yıl önce

    Onur 6 tane sıfır uçak siparişi vermiş. 6 tane F-35…Allah bilir, gerçeklere inanmayan mazlumlar buna inanır…

    Cevapla
  50. 3 yıl önce

    .Mali açıdan kötü durumda olan Onur Air’in Airbus Finansal Hizmetler’den (eski adıyla TC-OCG, ancak şimdi 5A-OSA olarak uçuyor) kiraladığı A330-243, son kez İstanbul’dan yola çıktı. Uçak Kahire’ye giderken Atatürk’ten tırmandı. A330, Uçak Libyalı yeni start-up OYA International’ın filosuna katılacak.

    Cevapla
  51. 3 yıl önce

    Bu şirketteysen eğer sürünmeyi hak etmişsin demektir. Kim neyi ölçüyor.?Yazılanları oku ve anla diyeyeğim.Anladığım kadarı ile eğitimini cahillik yönünde almışsın. ????

    Cevapla
  52. 3 yıl önce

    Sen Allah tek desen ne olur demesen ne olur. Kimsin ki bunu ölçeceksin. Git kumda oynaya klavye imamı.

    Cevapla
  53. 3 yıl önce

    Yav burda doğru yazılanlar bile beğenilmiyor. Adam sürünüyoruz zor durumdayız yazıyor, diğeri çıkıp sanki yalanmış gibi dislike ? yapıyor.Dislike yapmak için hazır bekliyorlar sanki. Onlara diyorum ki; Allah tektir!!!!!!Büyük ihtimalle bunu da beğenmeyecek bunlar…Görelim bakalım….

    Cevapla
  54. 3 yıl önce

    Herkes 18, 20, 30 diyor. Bende 16 aralık günü derim bari. :)))))))))))

    Cevapla
  55. 3 yıl önce

    Bu şirket batacak diyenler dislikeBu şirket batmaz diyenler like atsin

    Cevapla
  56. 3 yıl önce

    Allah belanızı versin. Resmen hayatımızı çaldınız

    Cevapla
  57. 3 yıl önce

    günü açıklama geliyor hazır olun…

    Cevapla
  58. 3 yıl önce

    Şerefsizlere inanmayın, ışler açılsa bile hiç bir yerde iş bulamazlar demiştim.Bunlar yöneticiler tarafından kullanılan kişiler yazmıştım…Bir kişi ?beğenmedim işareine basmış.Şerefsizler bunlar işte. Yazılanlarda yalan varmıydı. Yoktu.Bunlar Koyun sülalesinden gelenler…

    Cevapla
  59. 3 yıl önce

    Merhaba arkadaşlar.Yarın olacak, şu tarihte satılacak, bu iş bu tarihte bitecek diye yazan şerefsizlere inanmayın. Onlar, yöneticilerin kulandığı kişiler.İşler “açıldığı” zaman bile hiç bir yerde iş bulamayacağını bilen kişiler.Onun için inanmayın…

    Cevapla
  60. 3 yıl önce

    18i olsa ne olacak olmazsa ne olacak?? Arkadaşlar sizleri şikayet etmekten alıkoyan nedir. Sivil havacılığa şikayet edin, cimere şikayet edin, sigortalar eksik yatırıldı diye şikayet edin. İsteyen avukata gidip ihtar çeksin,haklı fesih yapsın. Herşeye şikayet eden, herkesi şikayet eden arkadaşlar bunca yıllık emekleri için, paraları için de şikayet etsin. Adamlar meydanı boş buldular at koşturuyorlar,işletme para yatırsa ve devam etse ne olacak, yaptıkları ayıplara her yıl daha fazla ekliyorlar.

    Cevapla
  61. 3 yıl önce

    Çarşamba mi ,cuma mi yoksa cumartesi mi satılıyor benim kafam karıştı ya ?

    Cevapla
  62. 3 yıl önce

    çarşafa dolanırsa boşa beklediğinizi anlarsınız

    Cevapla
  63. 3 yıl önce

    Arkadas doğru söylüyor 17 si daha mantikli duruyor, adamlar iranli cuma mubarek gün.

    Cevapla
  64. 18 i cumartesi yaa! Tüh bankalar kapalı olmadı mı yine ?

    Cevapla
  65. 3 yıl önce

    G.M 18 EYLÜK DOGRUMU? İNANALIM MI ? BU ARKADAŞLARA CEVAP DAHİ VERMEYİN HERKES YOLUNA İHTARINI VERİP BAKSIN

    Cevapla
  66. 3 yıl önce

    2 aydır 18 15 20 :) boşver… inanmak isteyen inansın

    Cevapla
  67. 3 yıl önce

    Sözde iranlılar imzayi atmış 18’inde para yatacakmış! Peki iranlıların bundan haberi var mi?

    Cevapla
  68. 3 yıl önce

    Arkadaşlar 18 Eylül duyumları var dogru mu ,bitiyormuş bu is ayin 18 inde ne diyorsunuz ?

    Cevapla
  69. 3 yıl önce

    NE DUYMAK İSTİYORSUN SATTTTTTTTTT SATTTTTTTTTTTTT SAAAATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK MI HAYAL DÜNYASINA DEVAMKE G.M MİLLET İHTARINI VERİYOR.

    Cevapla
  70. Her hangi haber duyan yokmu abilerim varsa paylaşırmısınız

    Cevapla
  71. 3 yıl önce

    Çalışanlarının haklarını vermeyip, kendileri yiyen yöneticiler ve Yalakaları;Hangi sektörden olursanız olun;ALLAH HEPİNİZİN BELASINI TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH…

    Cevapla
  72. 3 yıl önce

    İYİ BİŞEY OLSUN BİR KERE BU ŞİRKETTE GÜN YÜZÜ GÖREN ÇALIŞAN OLMIYACAK MI ? İNŞALLAH ONUR AİR İSMİDE DEĞİŞİR SAHİBİDE

    Cevapla
  73. 3 yıl önce

    Haklısın. Adam uzatmaları oynuyor.Eninde sonunda hakkın rahmetine kavuşacak. Ama camide hakkımızı helal etmiyoruz dediğimizde buna karşı çıkacak kimseside yok. Neden mi? Bildiğim kadarı ile sadece kızları var. Onlar da cenazesine bile gelmeyecek o yüzden…

    Cevapla
  74. 3 yıl önce

    Birileri Havacılıkta vadesi bitmiş demiş ama hala uzatmaları oynuyor. İga da hangi stratejisi var? Acaba yanındakiler ile strateji planları yapıyor mu? Yok… Eline gelen raporları okuyor mu? Yok… Sadece Devlet el koysun cebinden bir kuruş harcamadan sıyrılma peşinde… Veliahtı var mı? Yok… Gerçekten havacılıkta rekabet etti mi yada iş hayatı boyunca rekabet etti mi? Yok…Yani kısacası …Onur Air gelecekte… bir amacı yok… Amacı olmayan birilerine kim neden yardım etsin. Havacılıktaki Pasta dan kimler alacak yada kimler alamayacak. Kısacası Kimler hükmedecek, kimler hizmet edecek. Önümüzdeki yıllarda açıkca belli olacak. Burada yazanların Hala anlamadığı, 80 ini geçmiş kendisinden başka bir şey düşünmeyen hayatı boyunca Gerçek Rekabet ortamından kaçmış birisinden medet ummaları kadar saçmalık yok. Yok milyar dolarları varmış, yalan… Yok her yerden kredi alabilirmiş, yalan…. Yalan üstüne yalan… Yazacak çok şey var da…

    Cevapla
  75. 3 yıl önce

    Et şikayet al parani ,yaz cimere ata kayyumu ,inanma dedikodulara boz oyunu.

    Cevapla
  76. 3 yıl önce

    Yöneticiler işi uzatmak için dedikoduculara yalan bilgi verip yayılmasını sağlıyor.Böylece her tarafı daha rahat boşaltacaklar.Herkes şikayet etsin bence…..

    Cevapla
  77. 3 yıl önce

    şikayet etmezseniz sonunuz Atlas çalışanları gibi olacak kör olmayın . Ne bekliyorsunuz şirketin iflas ediyoruz demesini mi ? herşey ortada hayal dünyasında yaşamayın..

    Cevapla
  78. 3 yıl önce

    HERKESE BIR DEDIKODU YAYIP SIZI KANDIRIYOLAR SIKAYET ETMEYIN DIYE UYANINDA SIKAYET EDIN YOKSA IS ISTEN GECICEK

    Cevapla
  79. 3 yıl önce

    Ne yazılırsa yazılsın, kim ne derse desin. 19 aydır, iş yok, bir satır açıklama yok, alacaklarımızı veren yok (2020 Şubat/Mart maaşları) yönetim yok, uçuş işletme yok, birlik yok, beraberlik yok. Peki ne var, kira var, faturalar var, evlatların okul masrafı var (devlet okulu olsa bile) kırtasiye üniforma vs vs, mutfak masrafı var. Varda var, oysa sadece insan yerine koyup bir açıklama yapmanız bir çok konuda suları durgunlaştıracaktı ama durumunuz öle kötü ki sanırım yaptığınız o kadar hukuk dışı iş var ki yine bunu başka yasa dışı işlerle toparlamaya çalışıyorsunuz. 19 aydır 4 alıcı vardı. 1. M. Hasan Çebi. 2. İran 3. Taş Yapı 4. Sahnede yine İran. ve hep yok yüzdeliklerde anlaşılmadı yok para gelmedi yok Cangut Bey satmak istemiyor. vs vs. Evet bencede satmak istemiyor ama duygusal oluşundan yada artık çok yaşlandı düşünemiyordan da değil. Kafasında binlerce tilki geçiyordur. Sanırım kaçırdığı milyar doları paravan bir şirket üzerinden ülkeye geri getirmek yada başka bir sebep ile bilinçli bir şekilde böyle bekletiyor. Kısacası aylardır verdikleri onlarca tarihe bir yenisini ekleyip bu sefer18 inde olacak dedikleri satış duyumunu beklemekten başka bir şey yok ama sonrası yasal çerçevede bu toplu olarak hareket ile olmalı yapılabilecek herşey , atılabilecek her adımı atmalıyız ve bir grubun atacağınıda göreceksiniz…

    Cevapla
  80. 3 yıl önce

    TGS Batmış. Kimseye de para vermiyormuş. Başınız sağolsun TGS ciler.Hadi güle güle artık…

    Cevapla
  81. 3 yıl önce

    Yav arkadaş. Onur air haberi yapılan yerde, siz niye tgs yazıyorsunuz hala. Yürüyün gidin yav.

    Cevapla
  82. 3 yıl önce

    16.15 te hesaplara geçicek demiş bunu bile açıklama zahmetine girmiş bizde yöneticilerin ağzından cıkıcak 2 kelimeyi 2 aydır beklıyoruzda parayı zaten unuttuk 6 temmuzla başlayan serüven 10 eylüle kadar geldi oyalana oyalana sözleşme imzalatırken prestijinizi korumak için bir ton madde koyuyorsunuz geldiğimiz nokta maaş yok böylemi korunuyor prestij

    Cevapla
  83. 3 yıl önce

    Bugün TGS çalışanlarının hesabına banka promosyonunu yatıracakmış. Bizde zamanında banka değişikliği yaptıydık :)) 1 önceki banka değişikliğinde promosyon aldığımızı hatırlıyorum yanlış olabilir. Yapı krediye geçtik ama promosyon almadık. Kişi başı 3000 lira falan:)) onunda üstünde birileri tepindi demektir. Diğerlerini herkes biliyor zaten. Maaşları düşürmeler, kuru 3.75ten çarpmalar, 2 yıldır yapılmayan ödemeler, 2 aydır maaş yatırmamalar, sonrada türkiyenin en önemli iş insanları ve yöneticileri görüntüleri :)) HER BÜYÜK SERVETİN ARKASINDA BÜYÜK BİR SUÇ VARDIR!!!

    Cevapla
  84. 3 yıl önce

    Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM)  “Covid-19 Salgınına Yönelik Lisanslandırma ve Operasyonel Gerekliliklere İlişkin Muafiyetler Genelgesi’nde revize yaptı. 

    Cevapla
  85. 3 yıl önce

    sizin yatacak yeriniz yok … Umarım bazı şeyler yakında gerçekleşir.

    Cevapla
  86. 3 yıl önce

    Onuraire kayan kaymiş bosverin kayyumu

    Cevapla
  87. 3 yıl önce

    Alo 150 i arayın arkadaşlar, kayyum için 9 a basin bir 15 dk filan yoğunluktan bekliyorsun sonra kayyum atanıyor.

    Cevapla
  88. 3 yıl önce

    KAYYUM TÜRLERİKanuni kayyumİş veya mal sahibinin rızasına bakılmaksızın, yasalarda belirtilen durumlarda tayin edilen kayyumdur.Suç şüphesiyle kayyum tayiniYasalarda belirtilen belirli suçları işlemekte olduğu konusunda kuvvetli şüphe bulunan şirketlere kovuşturma sürecinde kayyım atanabilir. Bu suçlar: göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti, uyuşturucu ticareti, kalpazanlık, fuhuş yaptırma, kumar oynatma, zimmete mal ve para geçirme, kara para aklama, silahlı örgüt kurma, silah kaçakçılığı, casusluk, kaçakçılık ile kültür ve tabiat varlıklarına karşı işlenen bazı suçlardır.İflasın ertelenmesiİlgili mahkemenin, iflasın ertelenmesi talebi üzerine kayyım atamasıdır. Kayyım; şirketin faaliyetlerinin sürdürülmesi, işlerinin devam ettirilmesi, şirket mal varlığının korunması, şirketin iyileştirilmesi konularında şirketin yönetimi ve gözetimini sağlar ve bu sayede şirketin ve hissedarların yanı sıra şirket alacaklılarının da menfaatlerini korur.Suç şüphesiyle kayyum tayiniYasalarda belirtilen belirli suçları işlemekte olduğu konusunda kuvvetli şüphe bulunan şirketlere kovuşturma sürecinde kayyım atanabilir. Bu suçlar: göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti, uyuşturucu ticareti, kalpazanlık, fuhuş yaptırma, kumar oynatma, zimmete mal ve para geçirme, kara para aklama, silahlı örgüt kurma, silah kaçakçılığı, casusluk, kaçakçılık ile kültür ve tabiat varlıklarına karşı işlenen bazı suçlardır.

    Cevapla
  89. 3 yıl önce

    Kayyum kelimesinin sözlük anlamı merak ediliyor. Kökeni Arapça’ya dayanan ve bir yönetim merci olan kayyumun atanma nedenleri farklılık gösteriyor. Peki Kayyum ne demek? Hangi durumlar kayyum ataması yapılır?Kayyum, yasalarla belirlenen bazı durumlarda, başkasına ait bir işi görmek veya bir malı idare etmek için tayin edilen kimsedir. Arapça kama (durmak) kökünden gelir ve kıyam (yerine geçmek, yürütmek) kelimesinden türemiştir. Kayyum olarak atanan kişi “kamu görevlisi” sayılır. Kayyum, genellikle ilgili yerleşim biriminin en yüksek mal memurudur. Bu nedenle genellikle illerde defterdar, ilçelerde ise mal müdürü kayyım görevlerini yürütür. Kayyımluk ile ilgili şikayet ve başvurular varsa kayyım müdürlüklerine, yoksa mal müdürlüklerine veya defterdarlıklara yapılır.KAYYUM TÜRLERİKanuni kayyumİş veya mal sahibinin rızasına bakılmaksızın, yasalarda belirtilen durumlarda tayin edilen kayyumdur.Suç şüphesiyle kayyum tayiniYasalarda belirtilen belirli suçları işlemekte olduğu konusunda kuvvetli şüphe bulunan şirketlere kovuşturma sürecinde kayyım atanabilir. Bu suçlar: göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti, uyuşturucu ticareti, kalpazanlık, fuhuş yaptırma, kumar oynatma, zimmete mal ve para geçirme, kara para aklama, silahlı örgüt kurma, silah kaçakçılığı, casusluk, kaçakçılık ile kültür ve tabiat varlıklarına karşı işlenen bazı suçlardır.İflasın ertelenmesiİlgili mahkemenin, iflasın ertelenmesi talebi üzerine kayyım atamasıdır. Kayyım; şirketin faaliyetlerinin sürdürülmesi, işlerinin devam ettirilmesi, şirket mal varlığının korunması, şirketin iyileştirilmesi konularında şirketin yönetimi ve gözetimini sağlar ve bu sayede şirketin ve hissedarların yanı sıra şirket alacaklılarının da menfaatlerini korur.Suç şüphesiyle kayyum tayiniYasalarda belirtilen belirli suçları işlemekte olduğu konusunda kuvvetli şüphe bulunan şirketlere kovuşturma sürecinde kayyım atanabilir. Bu suçlar: göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti, uyuşturucu ticareti, kalpazanlık, fuhuş yaptırma, kumar oynatma, zimmete mal ve para geçirme, kara para aklama, silahlı örgüt kurma, silah kaçakçılığı, casusluk, kaçakçılık ile kültür ve tabiat varlıklarına karşı işlenen bazı suçlardır.

    Cevapla
  90. 3 yıl önce

    Usta biraz açarmisin konuyu nerede gordunuz ben bulamadim

    Cevapla
  91. 3 yıl önce

    Sivil havacılık tam Onur Aire göre bir mevzuat hazırlamış lisans yenilemeleri için.Yakında eğitimler başlar yazın bi kenara.

    Cevapla
  92. 3 yıl önce

    Resmi sayfasinda cimerin 150 yaziyor her turlu bilgisi alinmadan sikayet edilebiliyor isimsiz olarak sen bir yere sikayet olustur yeterki

    Cevapla
  93. 3 yıl önce

    Arkadaş burası cimer değil Bimer hattı.Ve arayan kişinin her türlü bilgisi alınıyor.Saçmalamışsın yani…

    Cevapla
  94. 3 yıl önce

    Bu şirket çalışanlarını işten çıkarıp işşizlik parası almalarını bile engelliyor, kendileri çıksın mahkemeyle uğraşsın diye düşünüyorlardır kesin. Canavarlaşmışlar yeminle. Yahu bu kadar çalışana borç takmak nedir, bu kadar işletmeye borç takmak nedir, bu kadar yalan konuşmak nedir, Allah korkusu yok, kuldan utanma yok. Eminim ki bu firmanın kazandığı paralar birkaç kişi tarafından hiç edildi. Çok büyük hırsızlık ve yolsuzluk yapıldı.

    Cevapla
  95. 3 yıl önce

    Buraya isimsiz bile şikayet edebiliyorsunuz uyanın artık 5 kuruşsuz kaldık birlik olun bazıları tuzu kuru olanlar geziyor onlardan umut beklemeyin %90 kısmı zorda calısanlarınbu işi uzatmanın lüzumu yok hayatınıza yön vermek istiyorsanız 150 i arayıp kayyum isteyin bişey yapın

    Cevapla
  96. 3 yıl önce

    Arkadaşım sana aynen katılıyorum.Ben ne kabinden, ne kokpitten ne de teknikten biriyim.Ben Genel Müdürlükteki departmanlarda çalışanlardan biriyim….Çok doğru yazmışsin. Allah senden razı olsun. Ağzına ve bileğine sağliķ.

    Cevapla
  97. 3 yıl önce

    Arkadaşlar öncelikle kabindeki Lere teşekkür ederim.daha mert birlik beraberlik içerisinde hakkını arıyor.kokpit ekibi ise hala hayalde ben kötü bilinmeyim derdinde.onca insanın emeğinin hiç edildiği ,onca insanın para verip eğitim almak için ana babasının birikimini yatırdığı bu şirket her çalışanın alın terine çöken bu şirket için sessiz kalıp hak aramamak insanliginizin kaybolduğunun göstergesidir.birileri çalışsın ben önde olmayayım düşüncesi hain zihniyettir.bunca haksızlığa sessiz kalmamız sizin onlardan farklı olmadığını gösterir.aynaya bakın kendinizden utanın.yanindaki düşmüş mağdur banane demektir bu tutumunuz.ucagi olmayan herkes abi blokeli shgm tarafından askıya alınmış bir şirketin onca çalışanı mağdur ettiğini görmemek insanlıktan çıkmak demektir.korkmayin cimere yazdığınız yazıda isminiz açıklanmıyor bunu bilmeyecek kadar pilotsunuz.kendinizden utanın.birde birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz.yalanlarla oyalanip yalana kanan insanların hayatı yalanla beslendiği için siz etrafinizada yalanlar söyleyip onları öne atıp arkadan sivisanlarsiniz.bu kadar çalışanın emeğini alıp calanlarin onca hsata mağdur ettiği çoluk çocuğun eğitimini engellediğini hicmi farkında değilsiniz.utanin kendinizden yazıklar olsun sessiz kalıpta şirketin yalanlarına itimat edip birlik olmayıp onca maduriyete el atmayan cptlara fo lara tekniğe ve kabine yazıklar olsun.onurair babanızın sirketimi ya onu dusuneceginize arkadaşların hakkını koruyun vicdansizlar….

    Cevapla
  98. 3 yıl önce

    Yetkiler gitti mi?

    Cevapla
  99. 3 yıl önce

    Heryere mail gonderip haber yapılması lazım boyle olacak iş değil tek bir şey yok bildiğimiz

    Cevapla
  100. 3 yıl önce

    Kayyum ne zaman atanacak acaba goz gore gore milete 5 kurus odemiyorlar

    Cevapla
  101. Evt ağlama duvarı değil burası insanlara şöyle yapın böyle yapın demeyin kim ne isterse yapsın eğer bir şeyler biliyorsanız yazın.Arkadaşlar abiler boş yapmayın

    Cevapla
  102. 3 yıl önce

    Neden heryere aynini yaziyorsunki bir sey biliyo gibi ustu kapali tarihler cikmaz ay gibi

    Cevapla
  103. Bu şirketin sonu ATLAS gibi olacak. Boşuna beklemeyin derim. İflas açıklarsa işiniz zor. Sektörde ufak kıpırdanmalar varken beklemeyin derim

    Cevapla
  104. 3 yıl önce

    cok acıklayıcı oldu ama bunun için zahmet edip yazmışsın gerçekten inanamiyorum bir düşünsene bunu yazıp ne kattın buraya

    Cevapla
  105. 3 yıl önce

    XX.XX.XXXX Tarihinde yeniden görüşmek üzere.

    Cevapla
  106. 3 yıl önce

    ÇOK BOŞ YAPIYORSUNUZ AĞLAMA DUVARI DEĞİL BURASI BOŞ YAPMAYIN YÖNETİMDEN AÇIKLAMA BEKLEYİN

    Cevapla
  107. 3 yıl önce

    Hangi uzaydaydın diye sormuşsunuz.Yukarıya doğru çıkarken, ilk ışıklardan sağa dönün. 1000 ışık yılı gittikten sonra sola dönün. Sonra 10 ışık yılı gidin ve durun. Orası benim geldiğim uzay. Oranın Arısız Balı, etsiz yapılan sucuğu meşhurdur. Birde seveceğinizi tahmin ettiğim çukur kebabı vardır. Lağım çukurunda yapıyorlar. Yemenizi Tavsiye ederim size.Tövbe tövbe. Hangi uzaydan diyor ya.Bu cahhilleri çalıştırdığı için güzelim şirket bu hale geldi… Allah akıl fikir versin.Böyle yazdığım için gerçek emekçilerden özür diliyorum…

    Cevapla
  108. 3 yıl önce

    “Hangi uzaydan geldin” diye yamışsınınız birine.Kaç tane uzay var acaba? Açıklayabilirmisiniz lütfen. Bizim bilmediğimiz kaç uzay var??

    Cevapla
  109. 3 yıl önce

    bu cevap okuduğunu anlamayan iflasa cevap verene cevap bakalım bunu anlayacak misin …….Akıllılar ve ahmaklar arasında çok ince bir çizgi vardır.O çizgi, dünyayı yönetenler ve yönetilenler diye ikiye ayırır.Akıllılar ahmaklara görmek istediklerini gösterir, almak istediklerini verir, ahmaklar da görmek istediklerini gördükleri, almak istediklerini aldıkları için avunur.Akıllılar ayrıca, ahmakların neyi isteyeceğine de karar verir, kendi istediklerini ahmaklara da “istetir”, ahmaklar da sanki kendi istedikleriymiş gibi akıllıların istediğini ister, ve alır da!

    Cevapla
  110. Bos tartisma buradaki hersey bekleyip gorucez illaki yolun sonu gelecek bosa yirtinmayin

    Cevapla
  111. 3 yıl önce

    Sen konuşmalarına ve kıçına bak terbiyesiz korkak vasıfsız oku yazilani anla geri zekalı sende başka şirkete gidecek GT yok.dava acilsinmi demiş malsin sen .sen bekle açılır.sirketin daha yazilani anlamamissin sen okuduğunu kendi beynindekiyle karıştıracak zekadasin erkek görüntüsünde kadinsin

    Cevapla
  112. 3 yıl önce

    Kardeşim sen şikayet et niye milleti arkadan sürüklemeye kalkıyorsun?! Sirket dava edenleri ayakta kalırsa yollarını ayırır insanlar bunu düşünüyor olamaz mi ?! Ayrıca piyasada iş yok seve seve degil zike zike herkes büyük bir sabırla bekliyor, sirketi dava etsek zaten davalar yıllar sürüyor o zamana kadar iflas eden çoktan iflas etmiş oluyor. İnşallah şirket kurtulur sonrasında piyasa açılır herkes için en güzel senaryo umarim gerçekleşir. Not: kimse sizin kıçınızı burada yirtmamizla şirketi mahkemeye vermez cok vermek istiyorsan mahkeme orada seni önden alalım.

    Cevapla
  113. Herkes yoruldu dimi bir şeyler yazmaktan birbirimizi yemekten adamlar karşıdan bakıp bizim seyrediyor ani geçen hafta için bu hafta açıklama olabilir diyen arkadaş noldu varmı başka bir açıklaman….

    Cevapla
  114. 3 yıl önce

    Arkadaşlar şirketin içi bosaltilmakta iflas hazırlığı yapılmaktadır.iflas gerçekleştiği noktada iflas masasına kaydı gösterilecek hiç bir para değeri olmayacak şekilde bırakacaklar .artık dava acanlarda açacaklar da hiç birşey alamiyacaklar geçmiş olsun.atlas zedeler örnek işte.tek çare devletin şirketi geriye dönük tüm gelir gider defterlerinin incelenip kazançları yurt dışına aktardığı tespit edilmesini sağlamak için cimere başvuru şart.en geç 2022 şubata kalmaz açıklarlar.thk çalışanları kayyumu bu şekilde atatti.neyi bekliyorsunuz hala yalan haberlerle kendinizi kandırıyorsunuz.onurun tim lisansları shgm tarafından dondurulmuş ve askıya alınmış durumda.uyanin artık lisanslarını aktif edin tamamen kaybetmeden yarın işler acildiginda lisansalrriniz aktif olmadığı için iş başvurusu dahi yapamiyacaksiniz bu kadar mı bakar kör önünüzü görmezsiniz sizi onura bu kadar sevdamız vazgeçilmez kılan nedir.korkunuzmu var babanızın şirketini.uyanin artık .bu saatten sonra senin her karşı hareketin hakkindir asıl ahlaksız hırsız onursuz sereften yoksun olan onur yoneticileridir.adam olsalar herkese bir açıklama yaparlardı.bunlar ölmeyecek mi o gün cenazede imama şahsım hakkimi helal etmiyorum sülalesinden çıksın demek şart oldu.birlik olun birlik .

    Cevapla
  115. 3 yıl önce

    Çocuğum dediğine göre 60 lı yaşlardasın,Yada genç yaşta kartlaşmış, ve para alamadığı halde, hergün şirkete giden ve yalakalık yapmaya çalışan birilerindensin.İnşallah bu şirket ayakta durmayı Başarır , ve şirketi bu duruma getiren iş bilmeyen yalakalardan arındırır…Allah herkese yardım etsin, yalakaları da süründürsün…..

    Cevapla
  116. 3 yıl önce

    şirketi oms ye kaptırdıktan sonra pandemide bitse kundemi var diyerek içini yine boşaltırlardı şirketi nuhun tufanı,uğur böceği,engin ve avaleri yedi bitirdi yalansa yalan desinler oms depodan sabihaya diyerek kaybolan uçaklardan sökülerek satılan parçalar ispatlanır kimse kimseyi salak zannetmesin.ha satılma işine gelirsek bakırköy iş mahkemesi işi gücü bıraktı onur davalarına bakıyor alacak adam dava sayısını görse abbovv der kaçar ha borçları öde davaları bitir alayım dese patronda o kadar para çıkmaz çıksada vermez

    Cevapla
  117. 3 yıl önce

    Bence bu içi boş onur air için kendinizi hırpalamayın. Şekilde görüldüğü gibi bunların içi boş. Hareketden yoksun ve armut piş ağzıma düş. Lan cankut sana para verirmi?

    Cevapla
  118. 3 yıl önce

    Sen pandemi başlamadan iki ay önce, maaş aldınmı da Yalancının diyorsun…kısacası küfür ediyorsun.Bu arada, sadece bazı şerefsizlere maaş verilmişti. Doğru. Sen onlardanmısın yoksa? Bende doğru cevap Yazmayanın! diyorum. Ne dersin?

    Cevapla
  119. 3 yıl önce

    Pandemi oncesinde maaslar takir takir yatiyordu. Sen hangi uzaydaydin o zaman acaba? Ortalik karistirmak icin herkes bir sey salliyor.onur air in batmasi icin dua etseniz sizin ne kazanciniz var anlamiyorum. Onca insanin ekmek kapisi yazik gunah.

    Cevapla
  120. 3 yıl önce

    Pandemi öncesinde tüm maaşlarımızı aldık. Yaşan söyleme bari. Sadece son Şubat maaşı eksik yattı o kadar. Belliki şirkette çalışmayıp (yada kovulup) dışarıdan sallayan gereksizlerdensin sende. Hadi git başka yerde oyna çocuğum

    Cevapla
  121. 3 yıl önce

    Pandemiden önce maaş vermiyormuş yalancının ….

    Cevapla
  122. 3 yıl önce

    Bu şirket pandemiden önce maaş vermemeye başladı. Zaten batma durumuna gelmişti.Ama pandemi başladı, bu şirket personele devlet tarafından yapılan ödemeler sayesinde batmadan bu güne geldi.Anlayacağınız pandemi bunlara yaradı…

    Cevapla
  123. 3 yıl önce

    teknisyen! o kadar iki yüzlüsün ki sen onura ağzına geldiği gibi say söv sonra terbiyesiz deme.

    Cevapla
  124. 3 yıl önce

    yorumları onaylamayacaksan oynamayalım?

    Cevapla
  125. 3 yıl önce

    İşçinin birden fazla iş yerinde çalışmasında sgk açısından hiç bir sorun yok. Sadece aynı statü üzerinden değerlendirilmiyor. Ayrıca bir iş yerinde sigortalı işçi olarak çalışırken, ticari faaliyeti olan bir şirketin ortağı veya sahibi olabilirsin. Hiç mi etrafında iki işte çalışan yok? Hem şirkette kaptan olup hem dışarda işletmesi olanları da mı görmedin? Dışarıda iş sahibi olup üniversitede ders verenleri? Emekli olduğu halde çalışanları? Sizin bakış açınıza göre askeriyeden emekli kaptanların uçması da yasal değil :) Bana soracağına google a yazsaydın veya bir muhasebeciyi arayıp sorsaydın belki şimdi senin de bir işin vardı.

    Cevapla
  126. 3 yıl önce

    bitsin bu rüya

    Cevapla
  127. 3 yıl önce

    Kıdık ali de haber yapmış güya. Ufacıktan değdirmiş ama sadece tek yorum yayınladı bittiiiiiii!!!!.. Eğri oturup doğru konuşalım Sefa bey kendisine laf atanları bile yayınlıyor. Bu anlamda kesinlikle takdiri hak ediyor. Şahsen ben aynı şeyi yapabilir miydim? Bilmiyorum.

    Cevapla
  128. 3 yıl önce

    Kral, sonuna kadar haklısın teknisyenin yazacağı haber a ha bu kadar olur işte. Heralde bir yerden para filan alıyor onuru karalamak için en son aklıma o geldi.

    Cevapla
  129. 3 yıl önce

    Yazık özel havayolu şirketlerinin rekabetçi olması ve desteklenmesi gerekir.İlk özel havayolu şirketimiz İstanbul Havayollarından hiç ders almadınızmı.Çok emek ve sermaye yatırımı var .Tüm özel havayolu şirketleri ni koruyalım lütfen.

    Cevapla
  130. 3 yıl önce

    usta bak bir sürü uçak hacizde hepsini nasıl yapsın parçalayıp satılsın 30 yıllık şirket yanlış oldugunuzu düşünüyorum

    Cevapla
  131. 3 yıl önce

    Bu işin bu kadar uzatılma sebebi, bence, OMS tarafından Onurun uçaklarının parçalanıp, sökülüp satılmasını sağlamaktı. Bir nevi para kaçırmak için yani. Bu nedenle satış olayları ortaya atıldı diye düşünüyorum. Şahsi fikrim.Allah emekçilerin yardımcısı olsun.Bu hak yiyicilerinin de belasını versin…

    Cevapla
  132. 3 yıl önce

    Cimere şikayet ettim, sgk ya şikayet ettim, ay sonuna kadar beklerim baktım ses soluk yok artık yapacak birşey yok, adalete güveneceğiz. İnsanların emeğini çalanlara karşı bu kadar sabır kendi kul hakkımıza girmek oluyor.

    Cevapla
  133. 3 yıl önce

    herşeyi biliyorsun madem arkadaş açıklasana neler dönüyor ortada yakında çıkar kokusu satıldı satılmadı ne oldu ne üretirler bu sefer bekliyecez bakalım ama sen orda herşeyi biliyorsan buraya yaz icrada olanlar ne oldu vs ahmakız biz ya o bakımdan yavrum

    Cevapla
  134. 3 yıl önce

    Shgm den hergün tescil kontrolümü yapıyorsun be ahmak, sattılar diyorsam sattılar. Üzerinde obg yazıyor olması onur airin olduğu anlamını taşımaz. Uçak nerede şu an en ufak bir fikrin olduğunu sanmıyorum. Motorları 10 gün oldu söküleli mesela sen bunuda bilmezsin. Geriye bir tek Dereg işi kalmışssa oda zor değil.

    Cevapla
  135. 3 yıl önce

    Sen ya duygularında samimi değilsin ya da ciddi anlamda yazarak kendi ifade etme sorunun var. İlk yazını oku ne anlama geliyor tekrar düşün, ki benden başka yazanlar da olmuş sana / Bizim şirketteysen konu senin için daha da vahim. Bir iki alıngan insana laf edicem diye yazdıkların normal mi sence? “Sizin şirkette”, “aranızda”, “tek tek öyle değilsiniz”, “hepinizi toplayınca” gibi kelimeleri kullanış biçimin bile kendini şirketten ve bizden ayrı tuttuğunun göstergesi. Ne o aynı gemide değil miyiz yoksa kaptanım? Pandemiden önce ayrılsaydın o zaman gitseydin başka şirkete / Ev sahibine haksız demedim ama idare etmiş diyemezsin çünkü 2 aydır süren tacizin ne zaman başladığını bilmiyorsun. Buna idare etmek denmez taciz denir. 1.cümlenle 3.cümlen bile çelişiyor ne dediğin belli değil. Konu taciz değil durum tespiti olsun diye yazdım ayrıca. Ev sahibimin hakkını aramasıyla benim hakkımı arayış biçimim aynı olsaydı keşke, akıllar pırıl pırıl ama gerçekler farklı sende biliyorsun ki. Patronun ya da genel müdürün numarasını yazarsan taciz mesajları atarım tabi. / Özel hayatına yorum yapmam bana ters, iyiliğini o şahıs görsün ona kanıtla çünkü yazdıkların aksini söylüyor (Bkz.ifade sorunu)

    Cevapla
  136. 3 yıl önce

    Var elbet,çalışabilirsin. Onur airde çalışan olarak gözükürken diğer bir firmada nasıl yasal olarak çalışılabilir bir anlatırmısın? İmkanı olqn çorbasını çıkarıyordur emin ol zaten ;)

    Cevapla
  137. 3 yıl önce

    TC-OBK, TC-OBS, TC-OBU, TC-OBY, TC-ODB, TC-OEA, TC-ONJ, TC-ONS Bunlar icralık olanlar muhtemelen olabilir OBG yi satmış olursa ancak tescil değişir değişmediyse senin dediğin yalan çıkıyor şu an tescil onur da

    Cevapla
  138. 3 yıl önce

    Sesi çıkmayan personel ne yapıyor ben size sayayım. Bir arkadaş spor salonunda hocalık yapıyor, biri mağazada satış danışmada, biri hastanede çalışıyor, bir kaç kişi emlak danışmanlığı yapıyor, uçuş okulunda işe girenler var, bir arkadaş barda çalışıyor, bir kaç arkadaş eğitim kurumunda dil dersi veriyor, bir iki arkadaş trendyolda dağıtım yapıyor, ben de getir de kuryelik yapıyorum. Arayın size de emzik getireyim. 19 aydır evde yatmış paşalarım, ekmek yok aş yok bilmem kimden para istedim, yok şöyle yok böyle. Uçmadan da para kazanılıyor havasında cıvasında değilseniz. Tabiki hepimiz alacağımızın peşindeyiz, hakkımızı arıyoruz ama öteki yandan da çözüm arıyoruz hayatta kalmaya çalışıyoruz. Doğru söylüyor millet klasınız sarsılır sizin tenezzül edip çalışmazsınız böyle işlerde hava atamazsınız ama çalışanları da aşağılarsınız. Neyse gönlünüz bilir ne yapmak istiyorsanız yapın ama 19 aydır kendisine bir alternatif yaratamamış insan millete saldırmasın. Hepiniz üniversite mezunu elinde 2. mesleği olan insanlarsınız.

    Cevapla
  139. 3 yıl önce

    tescili hala onur’da neyin kafasını yaşıyorsun ya sattılar full yalan dolan amk ortalığı karıştır anca

    Cevapla
  140. 3 yıl önce

    Sessiz sedasız OBG yide sattılar, diğer uçakların komponentlerini hala satıyorlar ve sistemli şekilde iflas başvurusu için zemin hazırlanıyor. 16 aydır uçuş yok ama muhasebe katında hergün mesai var neden? OMS üzerinden ticaret devam ediyor ve işin içindekiler hariç hiç bir çalışanın haberi yok. İranlı vs gibi satış dedikoduları gerçeği yansıtmıyor geçmiş ola.

    Cevapla
  141. 3 yıl önce

    Bize resmen böcek muamelesi yapılıyor icralari geçtim artık bu durum daha çok kanina dokunuyor,yeter artık Allah”tan korkmaz misiniz ?

    Cevapla
  142. 3 yıl önce

    Hala uçmayı düşünenler kendinize güveniniz yok.birileri birşeyler yapıyor deyip saklananlar.adamsaniz hak pesindeyseniz ya cimere yada mahkemeye gidin.baska çareniz yok aksi halde aptal enayi keriz yerine koyulmaya devam edersiniz.daha çok şirketi satıyoruz sattık az kaldı evet satış yüzde 90 bitti son aşamada tiyatrosunu seyredersiniz bol bol.

    Cevapla
  143. 3 yıl önce

    Şimdi tam Esra Erol luk olduk abi! Ne ararsan var ihtiras yalan hakaret aldatma mağduriyet veee tabii ki oyun havası!! Koy ordan bi oyun havası abim kurtları şöyle bi dökelim

    Cevapla
  144. 3 yıl önce

    Bak mesela 2 aydır senden hakkını isteyen ev sahibini bile taciz etmekle suçluyorsun, 2 aydır beni idare eden ev sahibim diyemiyorsun. Senin ev sahibin nasıl sana “ya öde ya çık” dediyse, siz de şirkete söyleseydiniz “ya paramızı verin ya da uçmuyoruz” diye. Sen şirkete diyebiliyor musun ki “benim maaşı borçlarınız bitince verirsiniz” diye de ev sahibini taciz ediyor diye konuşursun. Ben burada ne sizin hakkınızı vermeyen şirketi savunuyorum, ne de senin zorda olma durumunu daha fazla idare edemeyen ev sahibini savunurum. Olaylara, söylenenlere verdiğiniz tepkiden bahsediyorum. Sizin hakkınızı arayan gündemde tutmaya çalışan insana bile “bu habere ne gerek var” diyen, aaaa bize nihayet demiş bizi kötülemiş diyen alıngan, burnundan kıl aldırmayan, sen bize mi laf ettin diyen bi haliniz var. Söylüyorum işte VAR Bİ SIKINTI. Evet içinizde on numara insanlar da var, tek tek öyle değilsiniz belki ama hepinizi toplayınca o çıkıyor. Ayrıca ben öyle birilerinin ekmeğini kaybettiğine sevinen biri olsaydım, hala sizin şirkette olup, yine sizin şirketten olan 2 çocuklu kabin memuruyla beni aldatan eski erkek arkadaşımın kredi kartı borçlarını kapatıp kendisine iş ayarlamazdım :) Kadın pilotlardan olduğumu da anlamışsındır buradan. Bana enayi diyebilirsin bunu da hasta olan kardeşinin tedavisi yarıda kalmasın diye yaptım. Yapılan bir şeyi söylemekten nefret ederim ama emeğinizin yerde kaldığına sevindiğimi düşündüğün için söyledim. Bana karakter meselesiyle gelme harcanırsın yanımda.

    Cevapla
  145. 3 yıl önce

    Atlasta kandırıldık yetmedi onur air e geldik. Ortak anlaşma şirket satılıyor bahanelerini çok duyduk onur air de atlas yolunda. Havacılık sektörü önümüzdeki iki üç yıl içerisinde zor toparlanır. Sivil havacılığa sesleniyorum en azından kabin kokpit emekcilerini mağdur etmeyin adamlar 1 senedir maaşlarını alamıyor haklarını ödeyin sonra iflas ettirin yazık günah bu insanlara…

    Cevapla
  146. Cankut arabayı yenilemis diye duydum. Maybach yetersiz geldi galiba. Daha bu kadar insanın 2020 şubat maaşını ödemeyen adam. Bu kadar umurunda değilsiniz. Araştırılsın. İşte bunlar böyle adamlar.

    Cevapla
  147. 3 yıl önce

    Doğru söylemiş adam bence. İçimizde o kadar çok kibir abidesi insan vardı ki ben utanıyordum onların sözlerinden. Hele bi tanesi bir gün telefonda bi arkadaşıyla konuşuyordu, telefonda söylediği söz “uçuyorum ben oğlum, sizin gibi sabah 8 akşam 5 eşeklik yapamam kimseye” diye hava basıyordu. Ekip servisi şoförüne bağıran mı dersin, evine usta gelecek diye uçuşunu değiştirmediği için ekip planlamaya telefonda bağıran kaptan mı dersin, Türkçe bilmeyen yolcuya al zıkkımlan diyeni mi dersin. Yaşadık hepimiz her şeyi biliyoruz aslında. Kimse ekmek parası naraları atmasın bu sektörde olanların %90 ı bu işin havasında, gezmesinde tozmasındaydı. Kabinden aldığı maaşı dışarda bir çok sektörde fazlasıyla kazanır. Hala daha bizim hakkımızı savunan insana nihayet dedi diye alınganlık yapan çok bilmiş, burnu düşse yerden almayacak tipler var. Sigara içmeye çıkınca havalimanının sahibi gibi takılan tipleri hepimiz biliyoruz. İnsanların iğreti olması çok normal bi kendimize bakalım. Daha kendi içimizde birlik olamadık. Ayrıca bizim ekmeğimize oh olsun falan da dememiş, siz bu kafada hakkınızı savunan kişiye bile saldıracak kadar kibirliyseniz dağına göre kar vermiş demiş. Yine içimizden birileri yüzünden söylemiş doğru da söylemiş. İyi ki varsın Sefa abi insanlar bizi bizden daha iyi görüp anlayabiliyorlar ama, biz maalesef öfkemizden kendimizi göremiyoruz.

    Cevapla
  148. 3 yıl önce

    Sen burada durupta “yüz karası” lafını o kadar layıkıyla ucan adama günahsız adamı da içine alarak yazmıssın, asıl sen her kimsen klavye ustalıgı yapmıs ve bunu savunacak kadar ucuz bir cevap vermişsin. Sen kimsin de ben sana adıma söyleme lütfunda bulunucam. utanmadan cevap vermişsin bir de. Belli işin gücün yok, oturmus cevaplamıssın birde. Git aslı astarı neymıs onu öğren gelde bir haber degeri olan bir haber yap. Belki o zaman dikkate alınırsın ;)

    Cevapla
  149. Buradaki olan yorumları üzülerek okuyorum gerçekten sanki biz farklı durumdaymışız gibi.Bizde aynı şekilde 20 aydır çalışmıyoruz bi yere kadar k.ç.ö ile idare ettik şimdi oda yok.Yeri geldi dışarda birşeyler sattık öyle geçinmeye çalıştık bizde cepten yedik. Ama beklemişiz hala bi umut düzelir diye böyle beklerken ,beklemek gerekiyorken elde tutulur birşeyler olmalı ki savunacak birşeyler olmalı ki beklediğine değsin .Bu sabırı olmayanlar referansı imkanı olanlar bi şekilde ayrıldılar zaten .Geriye çaresizler ve cesurlar kaldı.Bende havacilik tutkusu 4 -5 yaşında başladı ben o yüzden bırakmıyorum gidip başka bi sektörde çalışmıyorum .Kirasını ödeyemeyen borç içinde olan abiler yapılması gereken istifa edip iş bakmak ,iş yok mu zaten Onurda da iş yok sadece bi umut bekleniyor .Bekliyorsan düzelsin diye şirketi karalamayıp olumlu şeyler beklemek yerine şirketi iyice kötülemenin anlamı ne ?Onun haricinde para mi bekliyorsun uçmayan şirketten ne beklenir? Yani önceki alacaklarını dahi çoğu arkadaşın dediği gibi şirket satilmadan alamazsın. O yüzden ben polyanacilik yapmıyorum şirketin durumunu herkes biliyor .Benim güzel anilar geçirdiğim mesleğe başlangıç yaptığım ilk şirket .Uçarsa beraber olacağız. Uçamazsa cani saolsun hakkım helaldir.Ve sorumlusu sadece 1 kişidir o kişiyi herkes biliyor oda o kişiyle çalışanlar arasındaki vebal alma meselesidir herkes öbür tarafta hesaplaşır.Demem odur ki hala burdaysan şirketin uçmasını bekliyorsan karalamanın anlamı yok bindiğin dalı kesiyorsun .Ben bindigim dalı kesmem başkası olduğumuz ağacı kesiyordur ona yapacak zaten birşey yok ama benim içim rahat ben elimden geleni yaparım.Allaha emanet

    Cevapla
  150. 3 yıl önce

    Misafir sen kötüsün kardeşim, Allah cezanı kötü bir kalple yaşayarak veriyor Nasa”ya astronot olsan boş kötü bir insan olduktan sonra.

    Cevapla
  151. 3 yıl önce

    Seni doguran ebeveyn utansinki milletin ekmegine bu soyledigin laflari bi okutsan ailen srnden nasil utanirdi terbiyesiz insallah senin dagina kar bile vermez allah 5 parasiz kal insallah

    Cevapla
  152. 3 yıl önce

    Tam güzel yazmış diyorken sonlarda yazdıklarınla karakterini belli etmişsin. Onur’dan değilsin gelmiş burda millete oh olsun dercesine salak saçma şeyler yazıyorsun. Ayıptır günahtır. Ben senin gibi yazamam karakterim inancım el vermez. Fakat bir gün 19 ay maaş almayıp çocuğunun okul masraflarını, ablandan utana sıkıla istediğin parayla karşılarsan ve bu esnada 2 aydır ev sahibin “ya öde ya çık” diye mütemadiyen sana mesaj atıp taciz ederse, ve tüm bunlar olurken öküzün biri “Allah dağına göre kar veriyor demek ki ne diyelim layık görmedi size havacılığa” diye yazarsa ne hissettiğimi anlarsın. Kötüsünüz ve bahsettiğin yüce Allah o dağı da karı da bi tarafınıza monte edecek merak etmeyin. Bu arada Sefa abi iyi ki varsın iyi ki bizimlesin.

    Cevapla
  153. 3 yıl önce

    Sen önce Türkçe yazmayı öğren.Sonra buraya yaz.!Cahil yazdın.! Ama yazından anladığım kadarı ile asıl cahil sensin…Çek git buradan.Senden minübüste muavin bile olmaz…Bu işe emek veren insanların canını da sıkma. Allah çarpar…

    Cevapla
  154. 3 yıl önce

    arkadaşlar bu teknikten olduğunu söylen H Ö arkadaşla ve yaptığı yorumlarla hiçbir alakam yoktur.

    Cevapla
  155. 3 yıl önce

    Sayın onurcular sizde korkaklık hat safhada .uyanık geçinen çok beni kötü bilmesinler zihniyeti var.5 kişinin bir araya gelemiyecek kişilik toplulugusunuz.gercekleri görmeyecek kadar cahilsiniz.onurdan başka şirkette uçabilecek kapasite olmadığınız için beklersiniz.onurun uçması ölenin mezardan çıkmasına benzer.onca yalan haberlerle kendinizi avutuyorsunuz.yoneticilerde bunu bildiği için sizi öyle güzel salak yerine koyuyorlar ki takdir etmeye gerek yok.onuraire dava acsanizda hiç birşey alamiyacaksiniz kim almış onca kapanan şirketler oldu.kimse kuruş alamadı.bosuna avukat mahkeme masrafı ödersiniz direk tüm çalışanlar cimere yazsın kayyum istensin.baska çözüm yolunuz yok 3 yıl içinde tüm pilotluk teknik kabin lisans ve eğitimleri sıfırlanır çok uğraşırsınız.isler açıldığında belgesiz havacılar olarak dolasirsiniz.birlik olun korkak olmayın daltavukluk yapmayın.aksi halde boş zamanların boş adamları olarak yaşarsınız.kolay gelsin..

    Cevapla
  156. 3 yıl önce

    MAHKEME basligi ile yazan, Muhtemelen sirketin trol û… Mahkemeye verince şirket 5 sene rahat edecek. Kayyum gelsin bakalım şirket rahat edebiliyordu? Neler ortaya cikacak kimler iceri girecek. Personel de alacagini alacak. Yani hem MAHKEME hem KAYYIM gerek. Personelde devlette kazanacak.

    Cevapla
  157. 3 yıl önce

    Şirket artık yarın öbür gün uçmayacak, unuttun bunları bitti ! Artık gerçekleri görün, batmakta olan bir şirketti özelikle pandemi döneminde kim ve neden alsın ?

    Cevapla
  158. 3 yıl önce

    Tuzu kuru H.Ö yine boş konuşmuşsun. Evelallah lisanımda, LİSANSIMDA, tecrübemde sana fazlasıyla yeter,. Anladığım kadarıyla iş bulamayıp bu şirkette kalan sensin, benim öyle bir sorunum yok, yani çıkarımlarını kendine SAKLA. Şuan farklı şirkette çalışıyor olmam benim zarar görmediğim veya orada sırt sırta çalıştığım dostlarımı görmezden geleceğim anlamına gelmez. inan şimdiye kadar iş bulmuş olsan en önce sen yol alırdın.Demek ki çokta kabul gören biri değilsin, Burada millete liyakat ve vefa timsali ayaklar yapmana gerek yok. Ayrıca utanacak varsa milleti 20 aydır mağdur eden yöneticiler ve onların pırasacılarıdır. Ben ne utanacağım inşallah uçarlarda, o nasıl olacaksa tabi bende sevinçten dörtköşe olurum çünkü arkamda bir sürü güzel dost, abi, kardeş bıraktım, bunların senin için çok birşey ifade edeceğini düşünmüyorum, senin kendi çıkarımların var bencil H. Ö

    Cevapla
  159. 3 yıl önce

    SGK sistem üzerinden bildirim yapılıyor ödeme yapılıp yapılmadığı bilgisi yok ,kçö alınan 16 ay ,eksik gün 12 gün x 16= 192 gün eksik zaten Sgk prim “0” gözüküyor yani şirket sigortalarımızı ödemedi + 12 günün karşılığı maaşlarıda ödemedi ,kısacası hiçbir ödeme yapılmadı tam 20 aydır maaş yok ödeme yok hiçbirşey yok…Ayrıca 192 günlük SGK kaydın dahi eksik ,zaten teoman bey açık net bir şekilde açıklama yaptı şirket satılırsa paranızı alırsınız diye , bunun üzerine para vs beklemek anlamsız.Teknik malesef hepimizi satıp cebine 3-5 lira koyacak diye el altından para alıyor ancak onlarada kızmak ne mümkün daha geçen sene bedavaya uçan omurgasızları örnek alırlarsa böyle olur.Herkes kendini düşünüyor ama sonuç yok , cimere yazalı yıl oldu daha yeni isyan çıkarmak ne mana?Satılsın diye dua etmekten başka çare yok yoksa soğuk su içeceğiz!

    Cevapla
  160. Bana laf atan arkadaş lisanın ve lisansın eminim ki benimle muhattap olacak kadar üst seviyede değil.Öyle bi konuşmuşsun ki sanki biz hiç birşey bilmiyoruz .Ben o el altından para alıp çalışan ekipte değilim.Ben kendimce çıkarımlar yapıp umut içerisinde bekleyen bi bireyim .Okul açılıyormuş vs .Bu durumu kabullenen arkadaşlar çoktan istifa edip başka işlerle başladılar gittiler batan gemiyse çoktan terk ettiler.Milletin ekonomik durumu kendisi ile alakalı bi sorun.Gidemeyenlerin çoğu da başka yere kıpırdayamadıklari için gitmedi ki sende onlardan birisin belli.Madem isyankarsin bas istifani ver avukata neyi bekliyorsun .Sirket yarin bigün uçmaya başlarsa eminim utanmazsin bu soylediklerinden .Şirketin olduğu durum ortada zaten onu herkes biliyor .Herkes kendi tercihini yapmakta özgür .Ayrıca konuşma üslubun bile kendin gibi dengesiz .Allah yardımcın olsun Onur uçmazsa işin zor başka yerler kabul etmez seni ,hem bekleyip hemde şirkete sallamak da akıl işi değil tabi

    Cevapla
  161. Ya ceza yememek için bildirimde bulunuyor o kadar ,ortada real bir durum yok ne sigortayı yatırıyor ne de maaşı (sadece prim konusunda devlet onur air den alacaklı oluyor o kadar)

    Cevapla
  162. 3 yıl önce

    50 like’a oms, mc, teknik arasındaki ne kadar dedikodu varsa anlatırım. Olaylarrr olaylarrr. Bir gece ansızın. Mc.

    Cevapla
  163. Merhaba.Bu SGK bildirim olayı nedir?Biraz detay verebilir misiniz?

    Cevapla
  164. 3 yıl önce

    herşey bitti de sıra birbirimize girmeye mi geldi

    Cevapla
  165. 3 yıl önce

    Sen bu teranelerini git kreş çocuklarına masal diye anlat. SSK ları 30 günden yatırmış okey peki brüt ödemeyi niye 7500 TL den göstermiş. Peki bu rakamdan gösterdi diyelim personelin cebine netini niye koymamış.20 aydır kimseyi işten çıkarmamış, lafa bak sen. zaten kanunen 18 ay çıkaramıyordu, bu süreçte maaşta ödemedi kimseye, daha neyi konuşuyorsun. Sanki işten çıkarsa tazminat verecekler. Ama hangarda OMS nin bakımlarını yapıp belli bir gruba el altıntan harçlık verip para kazanmasını biliyorlar bunlarında yazsana vefalı. H. Ö Ayrıca şirketin diğer hisselerini almasının altında yatan gerçek iflas için önünde başka bir engel kalmaması mı. Bırakın lan bu işleri 20 ayda yılların birikmişlerini tükettik, neymiş 1993 ten beri millete ekmek veriyormuş, millette şirkete g.. t vermedi emek verdi alınteri verdi. Herkes bunalımda, hacizler kapıda, yuvalar yıkılmak üzere H. Ö. de vefalı polyanacılık oynuyor. Bak bu gelen neredeyse 3. Kış, okullar açılacak yarın masraflar çığ gibi milletin üstüne çökmüş H. Ö. cüm bizimle matrak geçiyor. Kendine kıstas arıyorsan pegasusa bak ona göre kelam et. Bıçak milletin kemiğinide deldi iliğini zorlamaya başladı sen de konuşuyorsun. Git öte gölge yapma tirişka.

    Cevapla
  166. 3 yıl önce

    Allah yardımcınız olsun inşallah hakkınızı alır yeni iş bulursunuz kimsenin yaptığı yanına kalmaz elbet Allah büyük beklesinler Thy den işten atıldım 3 yıl oldu başka işe giremedim son senelerimde çalışırken hastalanmışken atıldım

    Cevapla
  167. 3 yıl önce

    Şu sayfadan başka sesinizi duyuran, hakkınızı aramanıza destek olan ve hatta birbirinizle iletişimi bile yorumlardan sağladığınız başka bir sayfa daha yok farkında mısınız? 19 aydır beklediğiniz için size NİHAYET dediği için mi kızdınız, yoksa 19 aydır maaşınızı vermeyen şirketi gündem de tuttuğu için mi kızdınız? Ben Sefa abinin yerinde olsam, bütün onurair haberlerini kaldırırım, ne haliniz varsa görün, nerde duyuruyorsanız duyurun sesinizi oradan alın haberi derim. Bu haberin haber değeri olup olmadığını neye göre değerlendirdiniz acaba. Belki sesini çıkartmaya korkan birisi daha cesaretlenip hakkını aramaya kalkacak ve sayınız artacak. Atatürk havalimanında ekipler daha sık karşılardı hepinizde bi havalar alçak dağları biz yarattık edasında takılırdınız. Gülerdi bizimkiler kendi arasında yeni F/o olmuştum o zaman anlamazdım. Allah dağına göre kar veriyor demek ki ne diyelim layık görmedi size havacılığa. Bu kadar alıngan yapınız varsa zaten crm falan hak getire. Uçakların yerde kalması daha sağlıklı bu kafalarla, en azından milleti canından etmeyin.

    Cevapla
  168. Atlas jet yapti sgk da ödemedi ayrıca bildirim yaptı.

    Cevapla
  169. Sefa bey, Türk sivil havacılık tarihinde batan şirketlerin hangisi , hiçbir faliyette bulunmamasına rağmen SGK ödemesi yaptı cevap verirseniz sevinirim.

    Cevapla
  170. Herkes iyi kötü birşeyler yazmış bu habere ,geçen ay ki sigortalar kimse işe gitmeden yatirildi .iyi yada kötü niyetle bilemeyiz. Umudumuz iyi niyetli olunması. 93 yılında kurulmuş krizler görmüş 2 yıl öncesine kadar herkesin çok güzel ekmek yediği şirket.Çoğu kişi sürekli olumsuz konuşup durmuş. Ben şirkete girdiğimden bu yana hep bi şikayet vardı ama herkes çok da güzel parasını alıyordu.Öyle olmasa TK dan aldığı paranın %50 fazlasına koşa koşa gelen arkadaşlar olmazdı.Burda söz söyleyen şikayet eden arkadaşların çoğu hiç birşey yazmayan arkadaşlardan bile meraklı bi şekilde gözlerini açmış şirket uçsada hemen dönsek düşüncesinde. Yanı şirket yarın uçsa bugün söylediklerini unutur.Ben laf etmiyorum durumlar kötü herşey ortada ama ümitliyiz.Yıkıcı olmak yerine yapıcı umutlu olmaya çalışıyoruz.İşe girerken kimsenin yardımı torpili olmadan tecrübesiz olsamda hoşgörülü bir şekilde bünyesine alan şirket.Hersey için teşekkür ederim Onurair batsanda canın saolsun çıksan da birlikteyiz.Gidecekse tazminatımız helâli hoş olsun .Şunuda açıkça söyleyeyim yönetici yandaşı felan değilim.Birisini bile yakından görmüşlüğüm yoktur. Biz teknikteki emekçilerdeniz.Olurda birgün uçarsak bu yazımız unutulmasin bizzat ben paylaşacagım.Sefa Bey sizinde kaleminize saglik olumlu olumsuz Onurair çalışanları için paylaşım yapıyorsunuz.Ama genel müdürün niyetini bu işin dışında tutarak söylüyorum. 93 yılında kurulmuş şirket ve çalışanları için en azından ayakta tutulacak yani sirketin bu kötü imajdan kötü durumdan çıkması için olumlu olan şeylerle beraberde haber yapamazmısınız.Hani polyanacilik değil de bardağın dolu tarafından bakmak gibi .Geçtiğimiz ay sigortalarımız tam yatırıldı . Ve şirket 20 ay uçmamasına rağmen iş akdi feshi yasağı kalkmasına rağmen kimseyi işten çıkarmadı .iranlida olan hissesini açık arttırmada kendisi geri aldı .Umarim sonu aydinlik gökyüzü olur.Size ve diğer meslektaşlarıma iyi günler dilerim

    Cevapla
  171. SÖZLEŞME zamanı gelince dönem arkadaşlarımla bana dendi ki ayt base kabin hizmetleri başkanı: şirkete vefa gösterin vefa işte falan filan boş zırva laflar söylendi peki şimdi bize bunları diyen ayt k.başkanı sana sesleniyorum 1 buçuk yıl oldu vefa değil insan istismarı oldu ey koltukda oturup akşama akdar bi halta yaramayn iki lafı bir araya getiremeyen yönetici bozuntuları şımarık teo konusurken kekeliyosun daha bu ülkeye gelmiş en kötü niyetli adamsın sen çalışanmların sırtından geçinen adamsın. inşallah senin o çoçuklarından çıkarda vefayı ozaman sende bana ödersin.

    Cevapla
  172. içeriden alacağım 15 bin $ öpe öpe alıcam seni tosun oğlu soysuz tosuncuk.

    Cevapla
  173. içeriden alacağım 15 bin doları yedirmicem . öpe öpe vereceksin tosuncuk oğlu tosuncuk

    Cevapla
  174. 3 yıl önce

    Bunu yazan B.S, Y.A, SA hanginizseniz cevabim size.Sizde nasil bir rahatlik varsa birakin sirketten ayrilmayi,bulundugunuz makamdan bile ayrilacak yapiniz yok.Yonetici vasfina sahip olmak liyakatli bir yonetici olmak ayri birsey,orda bir koltuga sahip olupta kendini yonetici zannetmek apayri birsey.kimse sizi yonetici olarak gormuyor acikcasi,sizde kendinizi oyle gormeyi birakin artik.Listeye giremeyenlere “listeye giremedinizde ne oldu?” diye soracagina sen ve avanen”adaletli davranmadan bir liste olusturduk,milletin hakkini gasp ettik ve kendi saz ekibimizi listeye soktukta neoldu?” diye sormaniz daha mantikli olmazmi? Listeyi adil hazirlama,kendi ekibini hak gozetmeden gizli sakli olustur,sonra bosa dusup hicbiriniz ucamayin,sonra suclu listeye giremeyenler:) Tamam komik,gulduk bu dusuncene fakat pandemiden dolayi biraz kafan yerinde degil sanirim,dinlen biraz sakinles,zihin sagligi onemli…Bu donanimla baska sirkete gecince kesin yonetici olursun,daha cok listeler olusturursun oralardada:)

    Cevapla
  175. 3 yıl önce

    kullandıgın şu üsluptan utanmıyor musun, yüz karası falan. Diger şirkette uçanlarda işini layıkıyla yaptı Onur’lularda. Klavye sende diye istediğin dili kullanamazsın. Para alamadın sanırım bir türlü bu şirketten yedirmediler sanırım sana. Senin gibi art niyetle bekleyenlere o günü yasatmasın Allah. Yazık bir de yazar diye koymuşlar sizi oraya, habercilik dogruları yazmak demek böyle işine gelmeyeni haber yapmak degil. Cimere başvuranlar oldugunu herkes biliyor bu haber neyin nesi şimdi komıksiniz gercekten. Bir gram haber degeri yok.

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Ben yüzkarasına yüz karası derim. Onur Air çalışanları içinde bir çok arkadaşım var. Onların zor durumda kalmalarını istemem. Bak ben isimli olarak yüzkarası demişim sende isimli olarak bana cevap vermelisin ki kaç kıratlık biri laf atmış anlıyayım. Sakın korkma rahat ol. Sefa bey sefa bey diye başlık yaptığına göre bende sana isminle başlık atmalıyım.

      Cevapla
  176. Şirketteki idarecilerin nerdeyse tamamı ahlaksız. Hali hazırda açılan davalardan 5 yıl dolduğu hâlde sonuclanmayanlar var. İdareciler de adaletsizliğe güveniyor. Teknikde usta dediğimiz kişi idareci olunca, karakter yoksunu bir insana dönüşüyor. O kadar insanları zorluyorlar ki, bir gün biri çıkıp dinsizin hakkından imansız gelir diyerek ibretlik bir olaya imza atabilir.

    Cevapla
  177. 3 yıl önce

    maaş yatırmamak acaba ne zaman avrupa ülkesi kadar çalışana değer vericez hep sömürü hep para cebimde sıcak dursun varken yok demek ülkemizde zenginimiz parasını katlıyor fakir hep fakir kalıyor 3 kurus bile cebe girmiyor insanların cocukları var okula başlıyacak en cok onlara üzülüyorum kendimide geçtim umarım bi mucize gerçekleşir

    Cevapla
  178. Aylardır şirketi iflasa sürükleyemedik bir türlü! Ne yaptıysak ne yazdıysak bir türlü iflas vermedi Onurair değil mi Sefa bey! Bir türlü olmadı! Onurair i hırsız yaptık, yüz karası yaptık, becereksiz yaptık, kara para bile aklattırdık ama bir türlü filmin sonunu göremedik! Bay Teoman dedik, vay Cankut dedik, hay Onurair dedik yine de batıramadık bu şirketi! Aylarca hatta yıllarca yazıp söyledik ama hala Onurair’i tarihten silemedik! Acaba diyorum ki; kral tökezledi de sadece biz soyratırılar mı güldük buna! Ne dersiniz Sefa bey!

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Sevgili kardeşim; Bence Onur yönetiminin soytarıları şirketi tökezletti. Çalışanlar ise ülkemizdeki işsizlik nedenli soytarılara sesiz kalmak zorunda kaldılar. Çünkü dışarıda girebilecekleri her hangi bir şirket yoktu. Bu zorluğu bilen yönetim de çalışanlarla “ha bugün ha yarın” diyerek beklet tide bekletti. Kısaca çalışanların işsizlik korkusundan faydalanıldı. Evdeki tenceresini kaynatmaktan başka düşüncesi olmayan çalışanın bu zaafından faydalanıldı. Bu nedenle siz çalışanlar değil o bir şekilde adam yokluğunda yönetime girenler utansın.

      Cevapla
  179. 3 yıl önce

    Arkadaşlar hak aramanın normal yolu mahkemedir. Cimer daha çözümsüz , dallanıp budaklanmış konular için önerilir. Ama şu mahkemeye neden bu kadar uzak kalınıyor. Çünkü genel olarak şu klavye silahşörlüğü , aslında çok sevmediğimiz bir tabir , ama Cimer tercihi biraz bu sebeple, yani oturduğun yerden klavye ile herşeyi halledeceğimize inanır olmaktan mı , biraz böyle mi diye düşünseniz mi acaba?Bir de şu var , savcı akrabam vardı, teyzemin oğlu avukat , arkadaşımın dayısı hakim…Ya bırakın şu tembelliği , herşeyin kolayını. Mahkemeler herkese açık, sizler çalıştınız, alacağınız var, şirket ödemiyor. Bir avukatlık bürosuna gidip bir dilekçeye bakar. Öylemiydi, böylemiydi, falanca mahkemeye vermişti birşey çıkmamış , acaba ne olur vs. Yahu sizler dev demiş makineleri havaya çıkaran bir sektörün çalışanlarısınız. Bırakın boş işleri, icraat icraat.

    Cevapla
  180. 3 yıl önce

    Kesin bilgi yayın diyen kişi …sende bu yazdıklarını unutma… sen bir yalancısın ve bunun hesabını vereceksin

    Cevapla
  181. 3 yıl önce

    Arkadaşlar , şirketi mahkemeye vermek için iftifa etmeniz gerekmiyor. İşleri çok birbirine karıştırıyorsunuz. İş akdi devam ederken maaş alacağı için noterden ihtar çekilir. Bu 15 gün içinde ödenir. Ya da şirket böyle bir borcum yok der. Ki büyük ihtimal öyle diyecek. Var olan borca yok demek de %30-40 cezalı ödemeye hakim takdirinde gidilir ve dava açılır. İş yerinde kalmaya devam etmekte bir engel yok. Kal ki alacak artsın. Dışarda başka bir iş öi var ki istifa konuşuluyor. Bu arada iş bulursan istifa eder , bu sefer mahkemene haklı sebepten kontratımı fes ediyorum diye kıdem tazminatı talebini de ilave edersin. Durduk yere İSTİFA etme fikri hangi mucit arkadaşlardan çıkıyor?

    Cevapla
  182. 3 yıl önce

    Uçuş işletme diyen arkadaşlara neremle güleyim bilemiyorum. En son ne zaman uğradın şirkete? 2 ay önce uğradım su sebillerinde şu bile yok tuvaletler leş gibi hayvan bağlasan durmaz bir Allahın kulu yok şirkette. Elektriği bile kesilmiş bi ara şirketin. Hesaplarda haciz var kim kime maaş veriyor? Nasıl veriyor? Hadi onu da geçtim niye versin? Kim hangi işi yapıyor da parası yatsın? Şirketin kaç departmanında kaç adam kaldı.. Form4 sahibi kimler kaldı? Kimler istifa etti? M.G. gittikten sonra şirkette resmi bir uçuş işletme başkanı mı var? Emin misin? Olsaydı bile ne olacaktı? Paramızı ver deyince patron verecek miydi? Hangi departman, hangi başkanlık şirkete gidip geliyor? Kaç başkan kaldı şirkette kaç müdür istifa etti yeller esiyor yerlerinde? Peki kimin umrunda oldu? Shgm’nin uçuşlarını durdurduğu, uçağı bile olmayan havayolu şirketinin uyduruk bir listesine giremedin diye ne ağladın be arkadaş… Herkes biliyor senin kim olduğunu arayıp ağlamadığın sonra da küsmediğin adam kalmadı. Listeye girseydin ne olacaktı? Peki listeye girenler ne oldu? Sözüm ona yer derslerinden sonra kim sim’e girdi kim uçtu? Uçak mı var? Sağa sola uçak göndermek için zor bela 2 adamı current yaptılar o kadar. Herkesin lisansı düştü. Değdi mi göz yaşlarına güzelim benim? Günün sonunda paraya kim çöktü arkadaş sen bana onu anlatsana? E hani ona laf? Açtın mı davanı? Verdin mi istifanı? Durdun mu dik? Anca ağlarsınız burada sağa sola salya saçarsınız küçük adamcıklar sizi.

    Cevapla
  183. 3 yıl önce

    ya gülsek mi ağlasak mı? tam komedi. sezon bitti. adamlar 1 yıl daha uçamayacak farklı platformlarda haber çıkıyor onur satıldı imzalar atılıyor diye. arkadaşlar siz delimisiniz divane mi? şirket uçamayalı 20 ay olmuş. kışa giriyoruz yasaklar geliyor. nerden baksanız 7-8 ay daha iş yok. 2 yıldan fazla uçmamış şirketin uçmasını mı bekliyorsunuz? hemen gidin dava açın en azından şirketin elinde kalan 1-2 uçak varsa onlar satılınca hakkınızı alırsınız. şu saatten sonra boşa vakit kaybetmeyin. böyle cimer le bimer le olmaz bu işler. kimse kimseyi sallamıyor.

    Cevapla
  184. 3 yıl önce

    Ancak tk, pegasus vs alıma başlayınca çıkarız. Onlar da biz de herkes de biliyor ki havacılık sektöründe işler yoluna girmedikçe kuzu kuzu beklemmeye mecburuz. Geriye kalan tek yol hatta pandemiden önce uçup parasını alamayan herkesin personel olsun tedarikçi şirketler olsun ihtarname peşine mahkeme yoluyla alacağını istemesidir. Ben de dahil olmak üzere buraya yazmak çok hoşumuza gidiyor galiba ama maalesef böyle yakınmakla elimize hiçbir şey geçmiyor. Cankut bagana da belki iyi niyetlidir ha o sıcacık paralara haketmiş personslden daha çok sevgi göstereceğimi daha iyi koruyacağımı düşünüyorum falan diyordur. Yazık çok yazık toprağın bir de altı var.

    Cevapla
  185. Biz kimseden para dilenmiyoruz borç da istemiyoruz, 18 ay önce uçarak hakettiğimiz parayı istiyoruz. Benim alın terimi parası olup da vermeyen şerefsizdir namussuzdur. EKMEK NAMUSDUR!

    Cevapla
  186. 3 yıl önce

    Her koyun kendi bacağından asılır diyen sen devletmisinde kendini ne sanıyorsun Millete atar yapıyorsun. Kimse sesini cikarmayacakmi sandiniz yurt disina kacirdiginiz paralari nansil ulkeye sokucaz diye dusunun durun kimse toplu haraket etmesin diye aylardir yalanlarinizi dinliyoruz Airport haber kopekleri Yiyorsa bunlari da haber yapsin hicbir personelin kimseden korkusu yok sen yalamaya devam et yaliyacaklarin bitmez 1780 kisiyi yalarsin ancak

    Cevapla
  187. 3 yıl önce

    Kardeşşşş sen bastınmı istifanı bastıysan adını yazda bilelim yok basmadıysan boş yapma, yandan yandan haydi canım haydi.

    Cevapla
  188. 3 yıl önce

    Siz yazmazsanız eğer kimse haber yapmayacak. Önemli olan sektörün açılması.

    Cevapla
  189. 3 yıl önce

    İranlılarda aklanması gereken para gani, yeter ki cankut bey realist davranıp “evet” desin! Dediyse de artık bunun bilgisini bize de geçsin, yeterince rezil olmadık mi?

    Cevapla
  190. 3 yıl önce

    ben icra takibine düşmedim ama düşmek üzereyim. sadece bir ankete cevap verdiğinizi düşünün. sizden isteğim şu anda hakikaten fiilen icra takibine düştüyseniz bu yoruma dislike işareti koyunuz. tek amacım bir durum tespitidir. Allah yardımcımız olsun.

    Cevapla
  191. 3 yıl önce

    Isiniz gucunuz bos yapmak ben yazmasam devletin sivil havaciligin hicbiseyden haberi yok sanki kimi kime sikayet ediyorsunuz.arkadasim ya hakli fesih yoluna gidersin yada bos bos beklersin.sirketin basina kayyum rica etmek nedir Allah askina.Sefa sende kimsenin yaninda degilsin zaten gucun ne senin kimin yaninda durabilirsin.Seninde butun isin gücün bay tosun bay teoman.Tosun seni ciddiye almadikca her yazindaki seviye ve uslubunu daha asagilara cekiyorsun.her koyun kendi bacagindan asilir kimsenin kimseye faydasi yok bas istifayi arkadas ac davani.

    Cevapla
  192. Benim ile beraber şikayet eden 20 kişi biliyorum. Kızgınlığımız , şirket daha pandemi başlamadan maaşları ödememeye başlaması. Ats team bile maaş verirken, Onur un ödememesi. Tamamen art niyetli…

    Cevapla
  193. 3 yıl önce

    10 Oldu CİMERE, alo 170 e, iş kurumuna şikayet edeli, sonra işkur teftiş kurulu ve cimer ortak yapımı bir sonuç yazısı geldi, evlere şenlik. Hükümeti ve devleti öyle bir bağlamışlar ki, sonuç raporunda aynen şu yazıyor ve şikayette bulunanlara aynı fotokopi makinasında çıkmış gibi aynı yazı gönderilmiş. İçerik aynen şu, alacaklarımız tespit edilmiş fakat arabulucuya gitmemiz gerekiyormuş. Arabulucuda bir sonuç elde edemezsek ve alacaklarımızda da ısrarcı olursak iş mahkemesine müracaat etmemiz gerekiyormuş. Şimdi işkur, alo 170 ve CİMER ancak vakit kaybı arkadaşlar. Dedim ya işi çooook yukarıdan bağlamışlar. Eee birde ülkedeki adalet sorununu göz önüne alırsak bu yöntemle sonuç almak imkansız. Başka çareler bulmak gerek yada kan kusmaları için her gün beddua etmek gerek. Benim, eşimin ve çocuklarımın hakkını yiyen şerefsizlerin kendileri ve bütün sevdikleri de kan kussun inşallah. Allah hepinizin bin türlü belasını versin.

    Cevapla
  194. 3 yıl önce

    Oturduum seyrediyoruuum,dusunuyoruum bulamiyoruuum;bu nasil bir filimdir;bu nasil bir zulumdur;bu nasil bir vicdansizliktir;bu nasil bir adaletsizliktir;bu gun banaydi yarin sana demistik ama kimse dinlemedi;inanin Atlas da yasananlardan hic bir farki yok;dusmusuz bir kuyuya cik cikabilirsen;hani derler ya nerede bu devlet valla ben ariyorum ama.vallahi bulamadim billahi bulamadim ben bulamadimki siz nas bulacaksiniz;off offf vallahi yorulduk hemde nasil bir yorulma ; sanirim Allaha kaldik be dostlar.

    Cevapla
  195. 3 yıl önce

    evet editör biz çalışanları da eleştirmiş ama biz de hak ettik. hem de fazlasıyla

    Cevapla
  196. 3 yıl önce

    Söylenene göre cankut bey iranlılara ben dolar demedim kuveyt dinarı dedim demiş.

    Cevapla
  197. 3 yıl önce

    Tam Sefa bey sizin aradığınız haberlerden biri! Bugün ekipler Cimere başvuru için toplandılar ve bu haber de buradan yola çıkarak yapıldı. Kötü şeyler olduğun da Sefa bey hemen manşete taşır haberi malum! Lakin sanki cimere başvurulmasa devletin hiç bir şeyden haberi olmayacakmış gibi, devlet harekete geçmiyecekmiş gibi bir hava oluşturuluyor. Oysa ki herkes her şeyin farkında. Bu konu burada abartıldığı kadar ahlar vahlar içinde bir konu değil. Şirketin battığı da yok çıktığı da yok. Ama çıkışa dair bir umut ışığı var. İnsanları bu zor durum da bu kadar galyana getirmek bu kadar ümitlerini öldürmek kimin ekmeğine yağ sürüyor acaba? Ben söyleyeyim; sendikaların. Maksat bu tip haberlerle çalışanları sendikaların kucağına itmek başka bir açıklaması yok. Yarın bir gün bu şirket faaliyete geçerse siz burada hala yazmaya devam edecek misiniz Sefa bey?

    Cevapla
  198. 3 yıl önce

    meslek hevesi gram kalmadı artık içimizde herkes konuşuyo herkesin dilinde ama hükümetten bi açıklama yok ya hayırdır noluyo bike denmiyo çok ilginç biz tc vatandaşı drğilmiyiz arkadaş yazık değil mi bize

    Cevapla
  199. 3 yıl önce

    Ben de cimere yazdım ama kayyum isterim diye birşey yazmadım. 2 aydır maaşlarımızı ve 2 yıldır yan gelirlerimizi alamadık dedim. Bilgilendirme yapmıyorlar dedim. Ayrıca alo 170i arayıp sigortalarımızı eksik yatırdılar dedim. Bu arada onurair de para olmaması imkansız, seçimlerini çalışanların alınterini ödemektense midelerine haram sokmak olarak kullandılar.

    Cevapla
  200. 3 yıl önce

    uçuş işletmedekilerin paraları ödeniyor

    Cevapla
  201. 3 yıl önce

    Arkadaşlar, cimere toplu olarak online başvuru imkansız. Tek bir vatandaşlık numarası altında e- devlet üzerinden yapılır. Oraya eklemek istediğiniz isimlerin etkisi pek fazla olmamakta. Belirtmiş olduğunuz problemin şahsınıza olan kısmı ile ilgileniyorlar. Herkes bireysel olarak aynı konuyu belirtirse Onurair gündem olabilir.Ben Aralık 2020, Haziran ve Ağustos aylarında hem Şubat/Mart maaşlarının yatmadığı ve buna rağmen SGK bilgilerinde tam maaş yapmış gösterildiği hemde Temmuz Kasım arasında yaptığım uçuşlarda şirketin tarafıma bir ödeme yapmayıp üstüne devlete uçtuğumu bildirmeden kanunsuz bir iş yaparak KÇÖ’ den faydalandırıldığımı belirttim. CİMER yazımı ilgili kurumlara yönlendirdi ve bu kurumlardan tarafıma trajikomik cevaplar ve istekler geldi, mesela Onurairin açık adresini istediler, sonrası böyle bir adreste çalıştığınızı tespit edemedik dediler. İşim olmadığı ve zamanım bol olduğu için usanmadan yazışmalara devam ettim. Şu an dosyaları Ankara’daki Teftiş kuruluna yolladıklarını belirttiler ve geçen hafta ilgilenen memur arayıp sözlü olarak bir kaç soru sormak istediğini söyledi. Şu an hala ümitle beklemekteyim. (9 aydır) ilaveten icra takibi başlattım ama sanırım buda sabır ile beklenmesi gereken bir süreç. Ama diğer meslektaşlarımında artık cimer adımını atmış olması beni memnun etti, hiç olmazsa bir duruştur, kendimize, mesleğimize ailemize karşı olan saygımızın gerekliliğidir. Lütfen cimere yazarken sadece onurair şu kadar kazandı para nerdenin yanında kanunsuz SGK bildirimi, haksız KÇÖ verilip uçuşlarımızın yetkililere bildirilmemesinide ekleyin. Son olarak birlikten kuvvet doğar ve bizler buna çok geç kaldık ama bari bundan sonra ortak adımlar belirleyerek hiç olmazsa şahsiyetlerimizi ortaya koyalım.

    Cevapla
  202. 3 yıl önce

    – namusu maaşı kadar olan uçuş işletme burda mı?- tamaaaaaaaamm!

    Cevapla
  203. 3 yıl önce

    iyi olmuş. konu atlanmasın. tk da yabancı uçuyor, bizler evde bekliyoruz. kendi vatandaşımıza eziyet ediliyor. diğer mevzulardaki mağduriyetler de mutlaka çözülmeli. kısaca “yeter artık”

    Cevapla
  204. 3 yıl önce

    ben kokpit personeliyim. böyle hain ve liyakatsiz bir uçuş işletme görülmemiştir. resmen satıldık. uçuş işletme dik dursaydı, olaylar buralara gelmeden paralarımızı alırdık. her başvurduğunuz şirkete arkanızdan bunlar gidecek. bunu okuyacağınızdan emin olduğum için bu notu da ekliyorum. hatta şimdiden bir yerde adlarınız kaydedildi. başvurunca büyük hüsran yaşayacaksınız. (okuyunca dislike atın)

    Cevapla
  205. 3 yıl önce

    Avanta alamayınca saldırılar artmış diye yorumladım

    Cevapla
  206. 3 yıl önce

    Sefa bey merhaba. Onur air çalışanları cimere başvurdu yazdınız.Peki bu bilgi size başvuran personelden mi geldi, yoksa Cimerden mi?Başvurdu yazdığınız için soruyorum. Bu nun cevabı bizleri daha iyi aydınlatacak

    Cevapla
  207. 3 yıl önce

    Havacılık haberlerinin kralı seni tebrik ediyoruz sansürsüz haber yaptığınız için

    Cevapla
  208. 3 yıl önce

    Sefa bey yonetici falan degilim bildiginiz isciyim asgari ucretin biraz uzerinde maas alan bir isciyim Cankut bey veya Teoman beye moral olacak birseyde yazmadim. Ama her ne olursa olsun bir haberci olarak kullandiginiz dil hos olmamis sizden cok kucuk kardesiniz olarak bunu belirttim. Calisanlar icin nihatet yazmaniz bile kotu bir dil 1800 calisandan 600-700 u mahkemeye vermistir bu sirketi suana kadar nasil nihayet diyebiliyorsunuz.

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      O halde terbiyesizce sözünü kullanamazsınız.hangi tarafta olduğumu karıştırıyorsan, o senin sorunun. İnsallah iyileşirsin

      Cevapla
  209. 3 yıl önce

    Sefa Bey “nihayet” derken ülkede hak, hukuk, adalet varmış gibi lafı bize saplamışsınız. Hangi taraftasınız bazen çözemiyorum.

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Nihayet geç kalındığı anlamında kullanılmıştır.Buda benim şahsi düşüncemdir

      Cevapla
  210. 3 yıl önce

    Yav sen ne diyorsun. Bu yazıda personele terbiyesizlik edildiğini göremedim.Üstelik herkese icralar gelirken, yöneticileri savunuyorsun sen. Hayırdır? Kimsin, ne iş yaparsın sen.

    Cevapla
  211. 3 yıl önce

    bir onurair calisani olarak cok terbiyesizce haber yapmissiniz hakkimizi aradiginizi haber yaptiginizi dusunuyorsunuz fakat calisanlara olsun sirkete ve yoneticilere olsun tavriniz cok terbiyesizce habercilige yakismiyorsunuz

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      isminizi de yazsaydınız keşke:) Belki Cankut bey ve Bay Tosun okur ve moral bulurdu. Yazıda çalışanlara laf atan yok ki. Aksine aldığımız haberler zaten çalışanlardan geliyor. Sanırım siz yöneticisiniz:)

      Cevapla
  212. 3 yıl önce

    Üzülüyorum ama üzülmemek lazım.O kadar gitmeyin dedim millete dinletemedim. Adamlar maaş vermiyor diyorlardı, şu kadar para veriyolar bir iki ay vermese ne olur dediler. Eyvallah hepsi kardeşimiz ama yani bu kadar da yapılmaz. Thy sağlam kapı diyorduk bizde tabi. Bugün kriz olsa hangisi ayakta kalırdı hani… gördük thy sağol. İnsanlarda aidiyet bırakmadınız. Kimse şirketi düşünmez oldu. Yani ben bunu okuyan bir yönetici olsam acaba ne oluyor derim. O vermediğiniz paralar sarf malzeme, komponent, ground uçak , vs. olarak misli misli cebinizden çıkıyor. Gerçi bilal bey tekniğin başındayken sizden aidiyet beklemiyorum işinizi yapın yeter demişti. İnsanlarda onu yapıyor. Gerçek işçi temsilcileriyle öyle sendika falan değil bir dermek üzerinden görüşmeden bu çıkmazdan kurtulamazsınız. İş barışını sağlamazsanız en fazla enflasyon zammı vererek kurtuldum dersiniz ama atladığınız konu insanlar zaten sizin zam vermemenize alıştı. Vermeyeceğinizi bildikleri için, beklenti kalmadığı için artık sadece siz zarar ediyorsunuz. —— gerçekten bunu anlamak o kadar mı zor? Enteresan

    Cevapla