featured

KUŞADASI’NDA UÇAK BATIRMAK NEYİMİZE

KUŞADASI’NDA UÇAK BATIRMAK NEYİMİZE

7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde CHP Aydın 5’inci sıra milletvekili adayı olan gazeteci Tayfun Talipoğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ve partisini sosyal medyadan eleştirdi.
Büyükşehir’in Kuşadası’nda dalış turizmi için binlerce liraya satın alıp batırdığı uçak için ‘gereksiz masraf’ yorumunu yapan Talipoğlu, “Binlerce lira bu uçağa verileceğine Kuşadası’nın arıtması tamamlansa daha iyi olacak” dedi.
Halkın parasının önceliği ve aciliyeti olan projelere harcanması gerektiğini belirten Talipoğlu,
“Bu bir şov. Hurda araba falan indirsek kimse dikkate almayacak. Bu uçağın bir fayda getireceği konusunda şüphelerim var. Daha Kuşadası’nın arıtması tamamlanmadı. Binlerce lira bu uçağa verileceğine arıtma tamamlansa daha iyi olacak. Şu aşamada çok gerekli bir şey değil” diye konuştu. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın birçok şeyi söylemediğini de ifade eden Talipoğlu, “Terbiyesinden söylemiyor. Büyükşehir yapmadı demiyor. Tepkiler ona yöneliyor. Vatandaşın şikayet ettiği konulara bakıyorum, hepsi Büyükşehir’in görevi” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Ben boş bir eleştiri olarak görüyorum. Sonuçta Türkiye için bir şeyler yapılmış faydası mutlaka olacaktır. Tabi ki bunun tanıtımını dünya çapında yapmaları gerekli. Veya Kuşadasına gelenTuristleri durumdan haberdar etmeleri gerekir. Ses çıkarmazsan reklamını yapmazsan denizın altında kımse uçagı görmez …

    Cevapla
  2. 8 yıl önce

    Gereksiz mi batırıldı bilmem ama gereksiz bir eleştiri. İlçenin tanıtımı için özellikle böyle turizmi kriz verdiği dönemde dikkat çekmek için güzel bir hamleydi. İlçede yapılmayan şikayetler dediklerinizde zaten Özlem Çerçioğlu (CHP) ‘nun yapması gereken şeyler ona da oyu veren halk değiştirsin.

    Cevapla