featured

KPT/PLT MEHMET ÇİMEN YARDIMINIZI BEKLİYOR

 

Kaptan pilot Mehmet Çimen kaptan, Inter-Sky-Atlas-Onur Air’de görev yaptıktan sonra Corendon havayollarında sigortası başlamadan, Eğitim esnasında Acıbadem Maslak hastanesine yatırıldı. Bir buçuk aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Covid 19 ve entübe durumunda.

Acıbadem Maslak hastanesinin SSK ile anlaşması yok. Bu nedenle hastane sahibi 250.000 TL indirim yapacağını söylüyor. Mehmet kaptan için TALPA ve PİLVAK şu anda devrede…MNG Havayolları dışında her hangi bir destek yok. Ailesi perişan durumda.

Toplam gider 1.100.000 TL bu rakamın 250.000 TL si indirim alınmış. Gerisini aile bulamadığından yardım talep etmekte.

Yardım için eşi  Ece Çimen’in banka hesabı;  TR40 0006 4000 0016 2620 2215 35 No lu İş bankası hesabına yardımda bulunabilirsiniz.

Telefon: ECE ÇİMEN 05337081420

Not: ACT Hava Yolları yönetimi kaptan pilotumuzun durumuna kayıtsız kalmayarak bütün hastane masraflarını karşıladığı bildirildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Atlasın eski sahibi Murat Ersoy 4 aylık Mehmet Kaptanın maaşının üstüne yattı.Allah seni bildiği gibi yapsın.

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Değerli meslektaşlarım lütfen bu duyuruya duyarsız kalmayınız . El birliği ile Mehmet kaptanın ihtiyacı olan rakama ulaşabiliriz. Allah yardımcısı olsun . Bu arada kendisi her ne kadar Corendon havayolları ile anlaşma yapmamış olsada Corendonunda Mehmet kaptana destek vermesi güzel bir hareket olmaz mı ?

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Öncelikle Mehmet kaptana acil şifalar diliyorum. Dünya çapında bir salgın olarak yayılan ve DSÖ tarafından Pandemi olarak ilan edilen koronavirüs tedavisi için taburcu edilme sürecine kadar hiçbir ücret talep edilmeyeceğini biliyoruz. Üyesi olmasa bile, TALPA veya diğer pilot dernek veya sendikaların avukatları vasıtasıyla İstanbul il Sağlık Müdürlüğüne durumun iletilmesi yararlı olacaktır.

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Boynun altında kalsın,bu insanları bu hale sokan sensin.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    ACT Hava Yolları yönetimini tebrik ediyorum havacılık sektöründe her kese der vermiş kaptanımıza acil şifalar dilerim.

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Mehmet kaptanı kaybettik başımız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin

    Cevapla