KLM Uçağı Havada Panik! Teknik Sorun Nedeniyle Acil İniş Yaptı

KLM Uçağı Havada Panik! Teknik Sorun Nedeniyle Acil İniş Yaptı

Hollanda merkezli havayolu şirketi KLM’e ait Boeing 777 tipi yolcu uçağı, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentine doğru yola çıktıktan kısa süre sonra Belçika üzerinden geri dönmeye başladı. Teknik bir sorun yaşandığı belirtilen uçak, Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’na acil iniş yaptı.

KLM Uçağı Acil Durum Verdi

KLM’in Amsterdam-Rio de Janeiro seferini yapan uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra acil durum bildirerek geri dönme kararı aldı. Hollanda ulusal hava trafik kontrolü merkezinden yapılan açıklamada, uçakta ayrıntısı bilinmeyen bir teknik sorun yaşandığı belirtildi.

Güvenli İniş Yapıldı

KLM705 sefer sayılı uçak, kalkıştan kısa süre sonra önlem olarak iniş izni isteyip komşu Belçika üzerinde geri dönmeye başladı. Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’na geri dönen uçakta ne yaşandığı henüz net olarak bilinmiyor. Uçak, güvenli bir şekilde iniş yaptı ve yolcular tahliye edildi.

KLM yetkilileri, yaşanan teknik sorunun nedenini belirlemek için çalışmaların sürdüğünü ve detayların kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 ay önce

    Yine bir “uçan tabut BOEING” uçağında sorun, hiç şaşırtmıyor, ABD mahkemesinde bile Boeing CEO’sunun yüzüne yüzüne kalite kontrol yapmıyorsunuz, sadece parayı düşünüyorsunuz, insanların canını hiçe sayıyorsunuz diye bağırılıyor, ama adamlar bildiklerinden şaşmıyor.

    Cevapla