featured

Kaptanın anonsu alkış topladı “herşey çok güzel olacak”

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için bir çok İstanbullu oy kullanmak için tatillerini yarıda keserek sandık başlarına akın etti.
31 Mart seçimlerinin iptal edilmesinden sonra 23 Haziran’da tekrarlanan seçimlere katılım büyüktü. Havayolu şirketleri vatandaşların talepleri doğrultusunda ek seferlerle birçok yolcuyu İstanbul’a taşıdı. Ekrem İmamoğlu’nun zaferi ile sonuçlanan seçimler sonrası dönüş seferlerinde de yoğunluk bir hayli yüksekti.
Seçim sonrası tatil beldelerine yeniden akın eden Edremit yolcularına kaptan pilottan süpriz bir anons geldi…
Uçağın kaptan pilotunun anonsu, kabin içinde alkış yağmuruna tutuldu…
İşte o anons…

@Airlinehaber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 Yorum

  1. 5 yıl önce

    Helal olsun Kaptana. Herşey çok güzel oldu, oluyor, olacak….

    Cevapla
  2. Uçak pilotunun siyasi görüş anonsu ne alaka?

    Cevapla
    • Daha da ayrışmaz meraklanma, ustanızdan daha iyi ayristiramaz hickimse, yaptilar yine yaparlar, siz boyle enayi oldukca onune gelen de yapar

      Cevapla
    • 5 yıl önce

      sevgili mustafa dediğinin arkasında dur anonsunu yap.Alnından öpeyim.ama videosu da olsun.sallamadan önce bikaç kere düşün bilader sallıyorsun hem de desteksiz.

      Cevapla
    • 5 yıl önce

      Herşey Çok Güzel Olacak sizin için siyasi söylem değilse bir sonraki uçuşunuzda Durmak Yok Yola Devam anonsu yapmaya devam ediyorum. Siyasi söylem değil diyerek bizimi kendinizi mi kandırıyorsunuz. Seçim başarısı tabi kutlanacak ama bu tarz şeyler daha çok ayrışmaya neden oluyor.

      Cevapla
    • 5 yıl önce

      Uçuşumuzda her şey çok güzel olacak demek siyasi görüş açıklamak mı oluyor?

      Cevapla
  3. hangi havayolu bu bı bidaha binmeyeyim bari

    Cevapla
  4. 5 yıl önce

    Kaptan imamsona destek atıyor demekki. Vay dıj güjler vay.

    Cevapla
  5. 5 yıl önce

    Elbetteki siyasi gorusunu belli etmis.Sirket kurallarinada aykiridir belkide.Lakin bundan dolayi isten atilsa adama iyilik ederler.Kaptanlari ve C/S teknisyenleri zor cezalandirirsiniz.

    Cevapla
  6. 5 yıl önce

    Bu bir siyasi yorum anonsudur, pilotun siyaset yapması çok yanlıştır, o uçakta farklı siyasi görüşte yolcu da vardır, pilotun bu yolcuları üzmeye hakkı yoktur..

    Cevapla
    • Pilot yapamaz, asker yapamaz, memur yapamaz, isci hic yapamaz zaten ac ne siyaseti, e kim yapacak siyaseti kardesim, sizin yemekten doymayan, koltuk makam icin babasini bile satan, din iman ayagina onune gelen ihaleyi kapan, memleketi parsel parsel satan yalanci dincilerinizden baskasi yapamaz mi yani, bal gibi de yapar, bak nasil yaptilar, 800 bin farkib ustune su icerken bari uyanin da utanin az biraz, ar damariniz varsa tabii

      Cevapla
    • Dini siyasete karıştırıyorlar ama

      Cevapla
  7. Tabii ki xxx uçuşu. CHP MV. A.haydar Hakverdi ile önceden görüşülmüş belli özel anons özel çekim. Bu ülkede söz konusu zihniyet herşeyi yapar siyaset olmaz ama karşı zihniyet a dese siyaset olur.

    Cevapla