featured

KAPTAN PİLOT ERCÜMENT YAŞAR TOKMAK VEFAT ETTİ…

Onur Air de 1996 -2020 yıllarında uçan Kaptan Pilot Ercüment Yaşar vefat etti.  Daha önce Hava kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Ercüment Yaşar Tokmak Tuğgeneral rütbesi ile hava kuvvetlerindeki hizmetini bitirmiş ve Onur Air de çalışmaya başlamıştı.

Bu görevini 2010 yılına kadar sürdüren Ercüment kaptan evli ve iki çocuk babası idi. Ercüment Yaşar Tokmak kaptanın cenazesi,22 Kasım Pazartesi günü Antalya Uncalı şehir mezarlığı camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazını takiben askeri tören ile Tekerli mezarlığına defnedilecektir.

Merhuma Allahtan rahmet, aile fertlerine, meslektaşlarına, sevenlerine eş ve dostlarına Airlinehaber ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Sevgili dostum, kapı komşum huzur içinde uyu, seni çok özleyeceğiz, gözün arkada kalmasın minik kızın Zeynep bizlere emanet. Eşin ve büyük kızına da sabırlar …

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Yarın Uncalı’da değerli kaptanımıza son görevimi yapacağım. Beraber çalıştığım, bir emekli tuğgeneral olduğunu hiç hissetmediğim, hep saygı duyduğum Tokmak kaptanıma Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun.

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Hava kuvvetleri kökenli kaptanlar vefat ettiğinde ve yine hava kuvvetleri kökenli kişiler başsağlığı dilediğinde dikkat ediyorum da başsağlığı mesajına bile dislike atılıyor.ne acayip bir memlekette yaşıyoruz.

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    ALLAH RAHAT ETSİN MEKANI CENNET OLSUN

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    Herkesi seven, mütevazi,beyefendi,hatta saygılı ve bir o kadar da iyi bir Kaptandı.Hayatımda tanıdığım ve sevdiğim ender insanlardandı.Ayrıca Hava Kuvvetlerinde de komutanlığımı yapmış ve aynı şekilde sevmiştik kendisini.Allahtan rahmet diliyorum.Kalan yakınlarına sabır.Çok üzgünüm.

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Allah Ailesine sevenlerine sabırlar versin. Rahmetle anıyorum. Mütevazi babacan bir büyüğümüzdü.

    Cevapla