featured

Kahraman pilot gönülleri fethetti!

Van’ın Gevaş ilçesine bağlı Anaköy Mahallesi’ne bağlı Çığlı mezrasında, 61 yaşında bir kişinin hasta olduğu ihbarı üzerine, yolun kar nedeniyle kapalı olduğu bölgeye ambulans helikopter yönlendirildi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle Pilot Burak Türkel, helikopteri bölgeye indirmekte güçlük çekti. İddiaya göre Türkel, “Ben bu hastayı burada bırakmam, almadan gitmek yok” diyerek, ambulans helikopteri karlı bölgeye indirdi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ kahraman pilot gonulleri fethetti almadan gitmek yok deyip helikopterle zorlu bolgeye indi 602765c63743dSOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Bu anlar, İstanbul’un Esenler ilçe Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Göksu paylaşımında, “Her nerede, şartlar nasıl olursa olsun Sağlık Bakanlığı’mız vatandaşımızın yanında. Pilot, ‘Ben bu hastayı burada bırakmam, almadan gitmek yok’ diyerek helikopteri indiriyor”‘ yazdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 4 yıl önce

    Sağlık Bakanlığı’nın 1nci Amacının Her Bir Vatandaşın Sağlığını 1nci Sıraya Koymak Olduğunu ve Pilotun Görevini İfa Ederken Helikopterden Önce Başta Kendi Hayatını Riske Attığını Söylemeyi Unuttun Sevgili Abuzer, Lütfen o o Karanlık Fikirlerini o Karanlıkta Dünya’na Sakla güzel kardeşim.

    Cevapla
  2. 4 yıl önce

    Sağlık Bakanlığı’nın 1nci Amacının, Her Bir Vatandaşının Sağlığını 1nci Sıraya Koymak Olduğunu ve Pilotun Görevini İfa ederken Başta Kendi Hayatını Riske Attığını Söylemeyi Unuttun Sevgili Abuzer, Lütfen O Karanlık Düşüncelerini, Kendi Karanlık Dünya’na sakla güzel kardeşim.

    Cevapla
  3. 4 yıl önce

    Kahraman filan degildir, saglik bakanliginin ve devletin malini bir hasta icin gereksiz riske atan bir sahistir. Kirima ugratsa, o helikopterde emegi olan 83 milyon kisinin hakkina girecektir…

    Cevapla
  4. 4 yıl önce

    Bu şahıs heryerden çıkıyor iyi ki internet var kimin geçmişte ne haltlar yedikleri , söyledikleri orada duruyor, eskiden hainlere övgüler düzüyordu şimdi iktidara daha bir yağcılık peşinde ayrıca kardeşi de katar büyükelçisi…

    Cevapla