featured

İste Hava-Sen'in Yeni Yönetim Kurulu

Havayolu Çalışanları Sendikası “HAVA-SEN” 1. Olağan Genel Kurulu  6 Mayıs 2018 tarihinde Polat Renaissance Oteli toplantı salonunda gerçekleşti ve aşağıdaki yönetim teşekkül etti.
İşte yeni yönetim kurulu
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 2018 05 09 PHOTO 00000181

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. Bir havasenli olarak emeğini ve cesaretini ortaya koyup bu sendikayı kuranlara defalarca teşekkürler.
    Ancak bu arada havasene seslenmek istiyorum gökkuşağı yerkuşağı derken Filizde en sonunda havasene girmeyi başarmış. Nasıl bir şey bu anlamadım. Umarım biri çıkar anlatır bunu.

    Cevapla
    • Gokkusagi dediginiz hareket de namuslu insanlarin yuruttugu bi hareketti nihayetinde.Ez cumle Havasen misyonu cok basit guvenilir,seffaf,hesap verebilir bi sendika olmaktir ya da havaisle beraber haramzade duzenine devam edilmesidir.

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Sen önce bir mertçe çık ortaya adınla sanınla sor o soruyu ibiş

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Gökkuşağı zeytindalı o hep ordaydı hep elini koydu taşın altına şimdide elbette havasende doğru olan heryerde Filiz hanım.Sendika başkan yardımcısı var karşında suan noldu rahatsızmı oldun?

      Cevapla
  2. havasenliyim çok şükür, hiçbirşey olmasa bile asla havaiş’e
    dönmem, kararımız kesindir, havaiş pilotları kaybetmiştir
    geçmiş olsun.

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Yıllarca çalıştığı şirketlerinden ihanet, çalışma arkadaşlarından vefa ve sadakat. Havasen’li olmaktan gurur duyuyorum. Çok güzel yaparlar görevlerini. Başarılar diliyorum.

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    Çelik İş sendikası tüzüğünü oku. Üye yapıyor ama sözleşme hakkı olmadığından delege yapmıyor. Tüzük meselesi üyelik ayrı delegelik ayrı anladın mı

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Hiç uğraşma kardeş. Rumuzuna bak, üslubuna bak kime benzediğini anlarsin.

      Cevapla
  5. alıp almamak yönetimin elinde diyen denyobey, bilmiyorsan öğren çalışan sendikaya başvurur ya kabul edersin ya reddedersin(geçerli bir sebep) ikisinide yapmazsan bakanlık otomatik olarak 1 ay içerisinde onaylar.

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    tabii ki olabilme için istek yapabilirler ama kamyoncuları alıp almamak yönetimin elinde. Hava-İş in düştüğü duruma düşmeyeceklerdir. Toplu iş sözleşmesi hakkı bulunmayan yerlerden paralı asker misali üye ve delege yapılmamalı

    Cevapla
  7. yani bu demek oluyor ki kamyoncularda sendikanıza üye olabilir ve delege seçilebilir ?

    Cevapla
  8. 6 yıl önce

    Ne güzel işte tüm mesailerini sendikaya verecekler. Çok iyi yapmışlar.Atılma satılma korkusu yok.Bravo İskender kaptan a. Alp Evcil bir başka havacılık şirketinden. Burası THY sendikası değil ki gayet normal.

    Cevapla
  9. şampiyonlar ligi gibi tablo :) işten atılan bütün herkesi toplamışsınız. Alp evcil ne ayak onu anlamadık

    Cevapla