featured

İŞTE ADİL ÖKSÜZ'ÜN 15 TEMMUZ SONRASI UÇAK BİLETLERİ

FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün, kendi adına uçak biletleri aldığı, meydan meydan dolaşmasına rağmen yakalanmadığı ortaya çıktı.

15 Temmuz darbe girişiminin “kara kutusu” olarak bilinen ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan sözde Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün, kendi adına uçak biletleri aldığı, meydan meydan dolaşmasına rağmen yakalanmadığı ortaya çıktı.
Adil Öksüz’ün Elazığ’dan Ankara’ya, Ankara’dan İzmir’e yaptığı iki uçuşta da yanında “Gurbet Demir” isimli bir kişinin bulunduğu, hem biletlerinin arka arkaya düzenlendiği, hem de yan yana koltuklarda yolculuk yaptıkları anlaşıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Adil Öksüz ile ilgili ulaştığı yeni belgeleri ve bu kişinin nasıl korunduğuna dair bilgileri Sözcü’den Saygı Öztürk’e aktardı. İşte Tezcan’ın belgelerle açıklamaları:
‘PARA SORULMADI BİLE’
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ wewew
“Darbe girişiminin kara kutusu Adil Öksüz’ü başından beri özel olarak koruyan bir el var. O el, 2014’ten beri Adil Öksüz’ün Hava Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri’nin yüksek düzeyde imamı olduğunu biliyor. Hatta, resmi kayıtlarda şubat 2014’te FETÖ şüphelisi Mehmet Sungur’un gönderdiği 234 bin lira havale de devlet tarafından biliniyor. Bu para iki şekilde takip edilmeliydi: Birincisi miktar itibariyle Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) bu havaleyi takip etmesi lazımdı. İkincisi paranın gönderildiği kişi sadece üniversite hocası. Bu durum başlı başına şüphe çeken bir konu.
Adil Öksüz darbe girişimi gecesi yakalanıyor, karakola getiriliyor. Bakıyorsunuz Başbakanlık müşaviri görevi olmamasına rağmen gelip Adil Öksüz’le konuşuyor. Bu olayın ses kayıt ve görüntüleri savcılıkta yok. Başbakanlık müşaviri, Adil Öksüz’le o görüşme sırasında karşılıklı dua okuyor. Adil Öksüz’ü özel olarak koruyan bir el var. Bu el belli ki darbeden sonra da korumayı sürdürüyor.(odatv)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 yıl önce

    sayın editör HABER ATLADINIZ.Başsavcılık açıklama yaptı.haberyalan haber adam o adam değil.Odatv vesözcünün tuzağına düşmüşsünüz.

    Cevapla