featured

İspanyol ekonomi dergisinden TYDTA ve THY'ye ödül

MADRİD (AA) – İspanya’da iş ve ekonomi dünyasının yakından takip ettiği “Ejecutivos” dergisi, “İspanyol şirketlerinin uluslararasılaştırılmasına katkılarından” dolayı Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ile Türk Hava Yollarını (THY) ödüllendirdi. Başkent Madrid’deki Rafael Atocha Oteli’nde düzenlenen ödül törenine Türkiye’nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon’un yanı sıra iş adamları ve yerel yöneticiler katıldı. Bu yıl […]
MADRİD (AA) – İspanya’da iş ve ekonomi dünyasının yakından takip ettiği “Ejecutivos” dergisi, “İspanyol şirketlerinin uluslararasılaştırılmasına katkılarından” dolayı Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ile Türk Hava Yollarını (THY) ödüllendirdi.
Başkent Madrid’deki Rafael Atocha Oteli’nde düzenlenen ödül törenine Türkiye’nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon’un yanı sıra iş adamları ve yerel yöneticiler katıldı.
Bu yıl 26’ncısı verilen “Ejecutivos” ödüllerinde 19 şirket, kurum ve iş adamı farklı dallarda ödüllere layık görüldü.
“Ejecutivos” dergisi, İspanyol şirketlere sağladıkları olanaklarla onların uluslararasılaşmasına büyük katkıları olduğu görüşüyle Türkiye’den TYDTA ve THY’ye de ödül verdi.
TYDTA’nın İspanya Temsilcisi Yasemen Korukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada “Bu ödül hem İspanya’daki çalışmalarımızı daha çok teşvik edecektir hem de Türkiye ve İspanya arasındaki iş ve yatırım ilişkilerine önemli katkı sağlayacaktır.” dedi.
TYDTA olarak 2009 yılından bu yana İspanya’da var olduklarını belirten Korukçu, “İspanya’daki varlığımızın ve çalışmamızın sonucu olarak bu ödüle layık görülmüş olmaktan çok memnunuz.” diye konuştu.
THY Madrid Ofisi Müdürü Yahya Zahid Şensoy da ödülle ilgili “Bu ödül bizim çalışmalarımızın ve başarılarımızın bir neticesidir. Bu sene, La Razon gazetesinden sonra İspanya’dan aldığımız 2. ödül oldu.” değerlendirmesinde bulundu.
İspanya’da 31 yıldır faaliyet gösterdiklerini kaydeden Şensoy, “Şu anda İspanya’da Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia ve Malaga olmak üzere 5 hatta, haftada toplam 32 uçuş gerçekleştiriyoruz ve uçuşlarımızın doluluk oranları bizim için gayet tatmin edici. Ayrıca verdiğimiz sponsorluk destekleriyle İspanya ile olan iyi ilişkilerimizi daha da ileriye taşıyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

İspanya'da iş ve ekonomi dünyasının yakından takip ettiği "Ejecutivos" dergisi, "İspanyol şirketlerinin uluslararasılaştırılmasına katkılarından" dolayı Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ile Türk Hava Yollarını (THY) ödüllendirdi. TYDTA'nın İspanya Temsilcisi Yasemen Korukçu (sol 2) ve THY Madrid Ofisi Müdürü Yahya Zahid Şensoy (sağ 2), Madrid'deki Rafael Atocha Oteli'nde düzenlenen tören ile ödüllerini aldı. ( Burak Akbulut - Anadolu Ajansı )
İspanya’da iş ve ekonomi dünyasının yakından takip ettiği “Ejecutivos” dergisi, “İspanyol şirketlerinin uluslararasılaştırılmasına katkılarından” dolayı Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ile Türk Hava Yollarını (THY) ödüllendirdi. TYDTA’nın İspanya Temsilcisi Yasemen Korukçu (sol 2) ve THY Madrid Ofisi Müdürü Yahya Zahid Şensoy (sağ 2), Madrid’deki Rafael Atocha Oteli’nde düzenlenen tören ile ödüllerini aldı. ( Burak Akbulut – Anadolu Ajansı )

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir