featured

İŞLETMENİN ADAYI ÇARKCI KAPTAN

Hava İş Sendikasının değerli üyeleri, sevgili meslektaşlarımız,
11-12 Kasım 2017 tarihinde yapılacağı açıklanan Hava İş 28. Olağan Genel Kuruluna katılmak için bir araya gelen  Zeytin Dalı Grubu olarak hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyoruz.
Bu gün genel kurula kısa bir süre kala bazı konuları sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Bir sendika üyesi için temel beklenti sendikasının kendisine sahip çıkması, arkasında durması, kazanılmış haklarından vazgeçmemesi, gelişen koşullara göre çalışanların hak ve çıkarlarını gözetmesidir.
İşveren ise masaya oturduğu sendika yönetiminin tüm çalışanların temsilcisi olup olmadığına bakar. Temsil yeteneği olmayan, üyesinin güvenmediği bir sendika ile yapılacak her türlü anlaşma ve uzlaşmanın çalışan kesimde karşılığının bulunmadığını, benimsenmediğinden bilir.
İşte bu nedenle işverenin müdahil olmadığı bir seçim süreci sağlıklı ve temsil yeteneği yüksek sendika yapısının oluşması için gereklidir, zorunluluktur.
Bizler Kasım ayında yapılacak genel kurulda aday olacak tüm grupların gücünü üyelerden alması gerektiğine,demokratik bir yarışa dışarıdan gelecek her türlü müdahalenin seçime gölge düşüreceğine, üye iradesinin yansımasına engel olacağına inanıyoruz.
Geçen hafta basında çıkan ‘ Kamyoncular Geliyor ‘ haberinin doğru olmadığını ümit ederken Hava İş Genel Başkanının kamuoyuna yansıyansöyleşisimaalesef kaygılarımızı haklı çıkardı. Genel Başkan tarafından doğrulanan “taşıma delege” iddiası, gerçekten vahim bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu ortaya koydu.
Hava İş, adı üstünde sivil havacıların sendikasıdır. Sendikamıza kamyoncu, taksici, kurye vs.  grupların üye olması yasal haklarıdır. Ancak takdir edersiniz ki bu mesleklere mensup emekçilerin ” Uçuş Emniyeti ” merkezli faaliyet gösteren havacı emekçilerinin iş koluna ve  uluslararası alanda büyük bir atılım içindeki Havacılığımıza katacak birşeyleri yoktur.
Bu gerçek ortada iken kamyon ve taksi şoförlerinin üye yapılıp genel kurula delege olarak getirilmesinin akla, mantığa, etik kurallara uyduğunu iddia etmek, bizlerin bilgi, tecrübe ve emeği ile alay etmekten bir farkı yoktur. Genel Kurula bunlar delege olarak gelirse kurul şaibeli olur ve meşrutiyeti tartışmalı hale gelir. Bu ortamdan çıkacak sendika yönetiminin muhatap alınması, havacılık iş kolunda hiç bir sorunu çözmez ve mutsuz korunmasız hiç bir sorunu çözülemeyen çalışanlarla birlikte en büyük yarayı ” UÇUŞ EMNİYETİ ” alır.
Bu noktada temsildeki adaletsizliği ortaya koyan bazı rakamları sizlerle paylaşmak istiyorum;
Bugün Hava İş Sendikasının üye sayısının % 72 si kabin-kokpit uçucu, % 28 i yer personelidir olup sendika gelirinin en az % 90 ı uçucu üye aidatlarından gelmektedir. 300 delegelik genel kurulda ise uçucular 97 (%30) delege ile temsil edilmekteydi. Şimdi bu rakam kamyoncu delegeler nedeniyle daha da aşağıya çekilmeye çalışılmakta, 160 uçucunun oyu bir kamyoncunun oyuna eşdeğer hale getirilmektedir. Çünkü mevcut yönetim en çok hiç bir sorununa çözüm bulmadığı uçucu kesimden çekinmekte, ‘ Karşıma aday bile çıkaramazlar‘  tehdidini savurarak gözdağı vermeye çalışmaktadır. Bunu geçen seçimde yaptılar ve başarılı oldular, tek bir uçucu delegesi bile tehditler yüzünden salona giremedi.
Yani mevcut yönetim 20 bin üyeden sadece 5 bini tarafından seçilmiş uçucular dan tek bir oy bile alamamıştır.
Genel Başkanın ‘ iş kollarını ben birleştirmedim Bakanlık birleştirdi. Tüzüğü de ben yazmadım, günün şartlarına uygun değil ama ben bu tüzükle seçime gireceğim. Yapacak bir şeyim yok.’  sözleri çaresizliğin değil isteksizliğin ifadesidir. 3,5 senedir tüzüğü değiştirmek için hiç bir girişimde bulunmayıp şimdi bu tüzüğün açıklarını kullanarak temsil ve delege sistemini bir takım birleştirme , kaydırma ve kamyoncu operasyonu ile istediği şekle sokmasının ne anlama geldiğinin takdirini siz çalışanlara bırakıyoruz.
Bu noktada şeffaf sendikacılığın gereği olarak Hava İş Sendikasının hangi iş yerine kaç delegelik verdiğini, havacılık dışında olup üye ve delege yapılanların kimler olduğunu, sendikaya ne zaman üye olduklarını, ne kadar aidat ödediklerini ve kaç kişiyi temsil ettiklerini öğrenmek en doğal hakkımızdır. Kanun, yönetmelik ve tüzüklerin açığını kullanarak genel kurulu dizayn edip üye iradesini manipüle ederek seçim kazanmak ve onların aidatlarını korumalarla birlikte hovardaca harcamak etik değildir ve mesleğimize hizmet etmediği gibi Hava İş kurumsal yapısına zarar verir.
Biz ” Zeytin Dalı ” Grubu olarak  tüm THY çalışanlarını kucaklayan demokratik ve adil bir yarışın içinde olmaya hazırız. Hiç bir parti, ideoloji ve şahsın uzantısı veya temsilcisi değil, sadece ve sadece çalışanların sesiyiz. Bu sendika bizi ya duyacak ya da kaybedecektir. Sendikamız yer görevlisinden muhasebecisine, kargocu dan ikramcı ya, teknisyenden hostesine, kaptanından dış istasyonlarda görev yapan çilekeş personeline kadar hepimizindir. Bu nedenle siz THY çalışanlarını aynı platformda omuz omuza dayanışmaya davet ediyoruz. Bu uğraş içinde bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyor, şimdiden teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla.
Zeytin Dalı Grubu adına
Kaptan İskender CARKÇI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

125 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Sendika, İskender Çarkçı Kpt.la daha açık,dürüst,görevine ve bizlere düşkün olacaktır. Bravo İskender Çarkçı Kpt. Arkandayım.

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    İskender kaptnım sonuna kadar arkandayız

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    İskender kaptanım, işletme kıpır kıpır. Sonbahardaki bu seçim hepimiz için ilkbahar olacak. Heyecanla oy kullanacağımız o günü bekliyoruz.

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Helal olsun ha gayret Kaptanım Necdet cpt

    Cevapla
  5. 7 yıl önce

    Malum havacılık sitesi Çarkçı kaptan lehinde attığımız YORUMLARI YAYINLAMIYOR: Tam Sendika yandaşı bunlar

    Cevapla
  6. 7 yıl önce

    Adam gibi adam, adam gibi sendika geliyor. Hayırlı uğurlu olsun hepimize.

    Cevapla
  7. 7 yıl önce

    İŞletmenin adayı Sayın kaptan seçilirse temsiliyet sorunu da çözülür. En az % 75’lik bir destek demektir bu.

    Cevapla
  8. 7 yıl önce

    Geçen seçimde REFORMU destekledim. Ama şimdi bakıyorum da adamlar bizi fena ütmüşler.Akıllandık artık. Ali Kemal olmasın da kim olursa olsun. Ama bir havayolunda pilot başkanın olması en doğru olanıdır. Mesleki komplekse kapılmadan Kaptanımızı desteklememiz lazım.

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    İşletme kararını verdi, yolculuk başladı. Hepimizin yolu açık olsun.

    Cevapla
  10. 7 yıl önce

    Bildiride pilot ve hosteslerin yanısıra bizleri de kucaklamanız çok sevindirici. Başarılar diliyorum.

    Cevapla
  11. 7 yıl önce

    Defosuz aday İskender Çarkçı

    Cevapla
  12. 7 yıl önce

    Murat kallenci, nasıl çıkacan toplumun içine?

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Niye çıkamasın ki? Kabin memurları A.O ve E.S’yi ve nicelerini işten atılmaktan kurtarmadı mı? Haa 4 senede belki 300 kabin memuru işten atıldı. Arkadaşın kılı kıpırdamadı. Olsun canııım, herkesi de kurtaracak değil yaaa.

      Cevapla
  13. 7 yıl önce

    Çarkçı kaptanım, merak etme. Bu iş olacak. THY çalışanının şu anda en nefret ettiği isim Ali Kemal.Fark atacağız inşallah.

    Cevapla
  14. 7 yıl önce

    Hayırlı olsun

    Cevapla
  15. 7 yıl önce

    İskender kaptanı yakinen çok tanımasam da kendisinin meslek hayatında ne kadar önemli ve değerli bir insan olduğunu iyi bilirim.
    Bununla beraber çevresine karşı oldukça duyarlı ve saygılı bir insan olduğu için ise kendisine teşekkür ederim.
    Kendisini tebrik eder bundan sonraki çalışma hayatında sonsuz başarı ve sabır dilerim.Saygılarımla

    Cevapla
  16. 7 yıl önce

    Görüyorumki İskender Çarkçı’yı birçok alakasız isimle aynı cümlede kullanan 3-5 arkadaşımız olmuş.. Büyük talihsizlik. THY da meslek hayatının en azından birazını geçirmiş iseniz bilinki bir yerde bir şekilde bu insanın sayesinde haklarınız korunmuş ya da haksızlığa maruz kalmanız engellenmiştir. Yapılan bütün güzel işlerin arkasında ben hep geri planında bu ismi duydum. Şahsen tanımam ama artık geri planda durmaktan vazgeçip birlik olmak için hepimizi biraraya toplamaya karar verdiğine çok sevindim. Yönetim olarak çok iyi bilinir bu Kaptanımız. Asla taraf olmadığını,HATTA BÜTÜN TARAFLAR TARAFINDAN SEVİLEN TEK İNSAN OLDUĞUNU, kendi değil bütünün çıkarlarını kolladığını, ekmek yediği teknenin ve mağdurun, mesai arkadaşlarının,kanun ve hukuk çerçevesinden çıkmadan arkasında durduğunu bütün dosyalara evraklara bakarak görebilirsiniz. Maalesef bilgisi olmadan konuşan, eski hezimetlerinden yarası olan birkaç arkadaşın gazına gelmeyecek kadar ezici üstünlük görüyorum ve takipteyim. Kendisine başarılar diliyorum ve verdiği karardan dolayı tebrik ediyorum. İşini bilen sorumluluğunun farkında insanları bu şirkette görmekten de gurur duyuyorum. Yolunuz açık olsun Sn. İskender Çarkçı.

    Cevapla
  17. 7 yıl önce

    Nasılda sattıız bizi 15 Mayıs 2013 de.Sonra genel kurula da gelmediniz…Teslim ettiniz Sendikayı THY e, şimdide ah-vah ederek “adayım ” diyonuz. Hiç birinize güvenmiyorum. Bi Ayçin in çeyreği etmezsiniz Bahadır Altanla yanyana gelseniz, Ayhan Günal ı da ekleseniz..

    Cevapla
  18. 7 yıl önce

    Güzel hesap be. 5000 kişinin oyu ile yani % 25 ile seçimi kazanmışlar. REEEEEZAAAALEEEEETTTTTT

    Cevapla
  19. 7 yıl önce

    Bu Çarkcı Kaptan, 2013 de niye YASAL GREV e çıkmamış? Bi açıklaması var mı, pişman mı? Tatlıbal ve çevresi belli zaten, işverenin makam ve mevki verdiği piyonlar. Ayhan günal-Atilla Kaya ve Bahadır Altan gibi ÇARK etmesinler son dakika? Hiç güvenmiyorum hiç! Örneği çok çünkü.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Sen çıktın mı peki? Sonuç alınamayacak bir girişimdi 2013 grevi. Üyenin sendikaya güveni kalmamıştı.Sanki herkes ya da ezici çoğunluk greve çıkmış da İskender kaptan çıkmamış. Laf mı bu şimdi? Çarkçının çıkışından tırstığın belli. Yine belli ki, sendikada görevli veya yönetimdesin. Şimdi sana bir soru: Bu sendika yönetiminin bırak GREV kelimesini G harfini kullandığını duydun mu?

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Yeniçeri ağası, bir Yahudiye takmış: “Siz Hazreti İsa’yı da çarmıha germiştiniz!”Yahudi ellerini açmış:”İnsaf ağam, iki bin yıl önce olmuş!” Yeniçeri pişkin pişkin cevaplamış: “Olsun, ben yeni duydum!” O greve 18000 çalışan katılmamıştı. Sen diyorsun ki “Olsun İskender Çarkçı greve çıkan o 500 kişinin içinde olmalıydı”…. Manyak mısın kardeşim sen…Burada ciddi bir konu tartışılıyor. Sen al misketlerini gir bahçende oyna, ayak altında dolaşma…

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      O saydığın 3 kişiyi tüm camia tanıyor. Ne olduklarını ve marifetlerini biliyor. Çarkçı kaptanın ne ilgisi var bunlarla? Nasıl aynı cümle içinde biraraya getirdin? Hayret birşey

      Cevapla
      • 7 yıl önce

        15 mayıs 2013’te neredeydiler o zaman? Açıklayabilir misiniz acaba??????

        Cevapla
  20. 7 yıl önce

    BU SENDİKACILAR HARBİDEN ACEMİ:::ŞU 100 KAMYONCU DELEGE OLAYINDAN SONRA KARARSIZ OLAN ÜYELERİ DE KARŞI CEPHEYE İTTİLER. ŞU ANDA HAVA İŞ ÜYELERİ ARASINDA BİR ANKET YAPILSA % 95 BUNLARIN ALEYHİNDE OY ÇIKAR.

    Cevapla
  21. 7 yıl önce

    20 yıldan beri bu sendikaya aidat ödüyorum. Benim paramla kamyoncuları istanbul’a getirtip 5 yıldızlı otellerde ağırlayacaklar ve sendikamı elimden alacaklar. Yok öyle yağma…Bak seni nasıl sandığa gömeceğiz.?

    Cevapla
  22. 7 yıl önce

    arkadaşlar anadolu da kimi gördüm dersiniz tatlıbal,ın rant hesabını tutan genel mali sekreteri.peki ne yapıyor anadolu,da yeni kanyoncu delegelerimi ayarlıyor merak ettim.

    Cevapla
  23. 7 yıl önce

    Bu sefer tehdit sökmeyecek. Karşınızda Ayhan Günal yok, İskender Çarkçı var.

    Cevapla
  24. 7 yıl önce

    Bu nasıl iş? 15000 uçuş işletme çalışanına 90 delege ver, 100 tane kamyoncuya 100 delegelik ver. Rezalet, kepazelik, utanç ne derseniz yakışır.

    Cevapla
  25. 7 yıl önce

    Güzel bildiri hazırlanmış. İşverene seçime müdahale etmeyin diyor. Sendika yönetimine, madem bu tüzük temsilde adaleti sağlamıyordu niye 4 yıldır değiştirmedin diyor ve kamyoncularla ilgili bilgi istiyor. Haydi bakalım sendikacılar cevap verin bu sorulara. Öyle duymazdan gelme numarasına yatmayın.

    Cevapla
  26. 7 yıl önce

    tatlıbal ve yönetim kuruluna teşekkür etmek lazım,onlar bu kadar beceriksiz olmasaydı uçuş,tan çok ciddi bir aday cıkmazdı.iskender cpt,nın ve ekibinin daha yapıcı ve birleştirici olacağından,adım gibi yani kamyoncu olduğumkadar eminim.

    Cevapla
  27. 7 yıl önce

    Sendika panikte. Geceyarısı Seçim takvimi açıklıyorlar. Karanlıkta naapıyorsunuz öyle?

    Cevapla
  28. 7 yıl önce

    Güle güle Tatlıbal. Artık kazanma şansın kalmadı. Kamyoncuları değil TIR’cıları da getirsen nafile.

    Cevapla
  29. 7 yıl önce

    3.5 sene önce anadoludan gelen 60 şın üstünde delege arkadaşın bu mevcut yönetime tam destek verip, şimdi genel kurula belkide gidemeyencek olan bu arkadaşlar hiçmi rahatsız olmuyorlar.ANADOLU delege secimleri daha başlamadı ama ben onlara şimdiden sesleniyorum,siz bu rant düşkünlerine hesap sormak istemiyorsunuz.yine eskisi gibi anadolu,nun genel kurulda sesi olmak istiyorsanız, işte tam zamanı anadolu delegeleri,nin bir ve birlik olma zamanı.

    Cevapla
  30. 7 yıl önce

    Güzel insan İzmirlim ,mahallelim, 162 filolum gönülden başarılar diliyorum. Güzel habelerini bekliyorum.

    Cevapla
  31. 7 yıl önce

    bizzat ben kamyoncu olarak tam destek veriyorum.iskender cpt yolun acık olsun.

    Cevapla
  32. 7 yıl önce

    ÇARKÇI GELECEK, DERTLER BİTECEK

    Cevapla
  33. 7 yıl önce

    İnsanca çalışmak istiyoruz, ailelerimize zaman ayırmak istiyoruz. Kölelikten bıktık. Umudumuz Çarkçı kaptan.

    Cevapla
  34. 7 yıl önce

    Valla İskender kaptan o kadar düzgün bir adamdır ki, eminim kamyoncu delege arkadaşlar bile ona oy verecektir !

    Cevapla
  35. 7 yıl önce

    Lütfen bu sendika yönetiminin arkasında durmayın. Bırakın kendi göbeğimizi kendimiz keselim..

    Cevapla
  36. 7 yıl önce

    4 yıl sonra söz sırası bizde. Tüm kazanımlarımızı peşkeş çeken sendikaya ders verme zamanı geldi.

    Cevapla
  37. 7 yıl önce

    Hocam sizden çok şey öğrendik. Şimdi borcumuzu ödeme zamanı. Bütün enerjimizle, varlığımızla yanınızdayız. Bu seçimi size kazandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.

    Cevapla
  38. 7 yıl önce

    Kabin arkadaşlarım. Bu bizim son şansımız. Köprüden önceki son çıkıştayız. İskender kaptanımızı bütün gücümüzle desteklemeliyiz. Aksi halde bütün kazanımlarımız(artık ne kaldıysa !) bir bir elimizden gidecek .. Lütfen lütfen diyorum. Hava İş tarihinin en önemli seçimi bu.

    Cevapla
  39. Ne güzel bir isim bulmuşsunuz kaptanım. Zeytin Dalı… Tebrikler

    Cevapla
  40. İşte meslektaşlarını, mesai arkadaşlarını satmayacak bir adam.

    Cevapla
  41. 7 yıl önce

    Sendika başkanı seçilirse tek kelime ile efsane olur.

    Cevapla
  42. 7 yıl önce

    THY’nin bütün pilotları ve kabin memurları birleşin.

    Cevapla
  43. 7 yıl önce

    Ali Kemal Uçuş İşletmeden liste çıkarırsa (liste bile yapabileceğini sanmıyorum ya neyse.) TARİHİ bir HEZİMET alır.

    Cevapla
  44. 7 yıl önce

    Ah hocam be. Keşke şu 2013 seçiminde aday olsaydın. Sendikamızı bunlara kaptırmazdık

    Cevapla
  45. 7 yıl önce

    Haydi Tatlıbal, kamyoncunu da al gel şimdi…

    Cevapla
  46. 7 yıl önce

    UÇUŞ İŞLETME SONUNDA KADERİNE EL KOYDU. YOLUMUZ AÇIK OLSUN.

    Cevapla
  47. 7 yıl önce

    Ayhan Günal’dan sonra inanılmaz bir şans bizim için. Sözünü dudaktan gözünü budaktan sakınmaz. Yerde çalışanı ile, uçucusu ile hepimiz sahip çıkmalıyız. Sandıkları patlatmalıyız.

    Cevapla
  48. 7 yıl önce

    Liderliği ile, çözüm üretme yeteneği ile, ekibini koruması ile tanıdık sizi.Kabin olarak sizi canı gönülden kutluyor ve amasız fakatsız destekliyoruz.

    Cevapla
  49. 7 yıl önce

    Seviiim koş koş, THY’ciler sonunda adam gibi bir Başkan adayı buldular….

    Cevapla
  50. 7 yıl önce

    Kimseye minnet borcu olmayan, ilkelerinden asla taviz vermeyecek bir insandır Çarkçı kaptan.

    Cevapla
  51. 7 yıl önce

    Cesaret bulaşıcıdır. Çarkçı kaptan tüm toplumu cesaretlendirdi.Kendine getirdi.

    Cevapla
  52. İskender Kaptanım sizin ne kadar düzgün, insancıl ve insana değer veren bir kişi olduğunuzu en iyi biz kabin ekipleri biliriz. Kabin arkanızda merak etmeyin.

    Cevapla
  53. 7 yıl önce

    Bu adaylık biz Anadolu istasyonlarını da heyecanlandırdı.Umutlandırdı. Biz de senin yanındayız Kaptanım

    Cevapla
  54. 7 yıl önce

    Sonunda adam gibi bir adam çıktı. Risk aldı, sorumluluk aldı. Tüm işletme olarak arkasında kenetlenmeliyiz İskender Kaptanımın.

    Cevapla
  55. Tüm çalışanlar arkanda ve seni destekliyor yolun açık olsun iskender kaptan .

    Cevapla
  56. 7 yıl önce

    Tüm pilotlar hostesler ve yer işletme arkanda yürü kaptanım senin karşında kimse duramaz

    Cevapla
  57. 7 yıl önce

    Uçuş işletme nerede biz oradayız. Yeter ki bu zerzevatı yollayın gerekli yerine

    Cevapla
  58. 7 yıl önce

    Hocam çok sevindim. Size yakışır

    Cevapla
  59. 7 yıl önce

    İskender kaptanım arkanızdayız. İşletme bir bütündür. Kokpiti kabini her zaman tek yere oynar. Başarınız başarımızdır

    Cevapla
  60. Okadar mutlu oldum ki anlatamam İskender kaptanım arkanızdayız.

    Cevapla
  61. 7 yıl önce

    ÇARKÇI Kaptanımızı sonuna kadar destekliyoruz.

    Cevapla
  62. Adaleti, dürüstlüğü ve bilgisiyle yıllardır tanıdığımız Çarkçı Kaptan’ı aldığı bu cesur karardan dolayı tebrik eder, çıktığı bu yolda kendisini sonuna kadar destekleyeceğimizi bilmesini isteriz. Yolun açık olsun Çarkçı Kaptan!

    Cevapla
  63. 7 yıl önce

    Sonunda aramizdan biri bizi temsil etmek icin sorumluluk ustlenme cesaretini gosterebildi. Tatlibal in daha onceki tis lerde kazanilmis haklari babasinin mali gibi sirkete sunmasi ve yapmis oldugu hiyanet calisanlar icin asilmamasi gereken son nokta oldu. Artik kazanilmis haklarimizdan vazgecmek zorunda kalmak ISTEMIYORUZ. Ara meydanda ugs suresi kadar dinlenmek gibi bir sacmaligi, Easa standartlarina gecilecek diye bir yerimize monte edilmeye calisilan Ftl ve devamini istemiyoruz. Sonuna kadar arkandayiz Carkci kaptan

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Sen er uçuşkarında minimum dinlenme sürenin 36 saat olduğuna kanaat getiren bir yargıtay kararının olduğundan haberdar mısın acaba?? Bkz. Yotube: benim sendikam !

      Cevapla
  64. Kaptanim destekliyoruz

    Cevapla
  65. 7 yıl önce

    34 lz 7103 plakalı araç 122 bın tl ye alın mış kim kullanıyor

    Cevapla
  66. 7 yıl önce

    altarnatifde olsa bunlarkadar kötü olamaz yer personeli olarak sızı destekliyoruz

    Cevapla
  67. 7 yıl önce

    Yani bu haberden Sayın İlker Aycı’nın, Sayın Ali Kemal Tatlıbal’ı gözden çıkardığını mı anlamalıyız???
    Ya da Sayın Kaptan Pilot İskender Carkçı olası adaylar için Thy’nin ortaya güç gösterisi veya alternatif yönetim olarak ortaya attığı kişi midir?

    Cevapla
  68. 7 yıl önce

    Tebrikler Çarkçı kaptanım. Nihayet sesimizi duyurabileceğiz. Desteğimiz sizinle.

    Cevapla
  69. 7 yıl önce

    Çarkçı kaptan hayırlı olsun camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğinize eminim, yolunuz açık olsun.

    Cevapla
  70. 7 yıl önce

    La mali sekreter Celalettin; bu paralar naylon faturalara aktarırken hangi elinle imza attın? Bu saltanat sürerecek mi sandın? Asıl hesap verecek olan sensin

    Cevapla
  71. emeklilik günlerini sendika geçirmesi iyi kafa alırım bi dal

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Terbiyeli ol kardeşim. Adamın daha 2 sene uçma imkanı varken toplum adına kendini ortaya koydu. Takdir edeceğine çamur atoyorsun.

      Cevapla
  72. 7 yıl önce

    Oyumuz da gönlümüz de sizinle Çarkçı kaptanım… Başarılı olacağınıza inanıyorum.

    Cevapla
  73. 7 yıl önce

    Karakterse karakter,kişilikse kişilik.Adaletse adalet.Hepsine birden İskender Çarkçı denir.Ödemelerinde hesabı mutlaka sorulur…

    Cevapla
  74. Dürüstlük abidesi bir insanın bizleri temsil etmek için elini taşın altına koyması ve meşakkatli bir yola girmesi takdire şayan bir olaydır.. Sonuna kadar desteğimizin arkasında olduğunu söylememize gerek yok… Biz çalışanlar için çok büyük bir şans, bunun farkındalığını her ortamda dile getirmeliyiz sevgili dostlarım…

    Cevapla
  75. Yürekten tebrik ediyorum. Nihayet bizleri temsil edebilecek kalitede ve güvenilirlikte biri var. Bütün uçuş işletme olarak arkanızdayız kaptanım. Siz taşın altına elinizi koydunuz, bize düşen sonuna kadar size destek olmaktır bundan sonra. Saygılar Sevgiler..

    Cevapla
  76. 7 yıl önce

    NİHAYET…THYde hiçbir koşulda sözūnden ve hedefinden çark etmeyecek biri varsa ÇARKCI KAPTANdır.

    Cevapla
  77. 7 yıl önce

    HAYATINIZI EMANET EDEBİLECEĞİNİZ KALİTEDE VE GÜVENDE BİR İNSANIN, BÖYLESİNE ÖNEMLİ BİR GÖREVE TALİP OLMASI BİR ŞANSTIR!.LÜTFEN BU ŞANSI İYİ,ÇOK İYİ DEĞERLENDİRELİM!.ŞİMDİDEN BAŞARILAR VE SEVGİLER ÇARKÇI KAPTANIM..

    Cevapla
  78. Gonulden kutluyorum haklsin başarilar

    Cevapla
  79. Benim bekar evi arkadasım,abimi cesaretinden dolayı kutluyorum.hic kimsenın satın alamayacağı bu dürüst kaptanımızı sonuna kadar destekliyorum.

    Cevapla
  80. 7 yıl önce

    Hak adalet ve dürüstlük temsilcisi İskander Çarkçı kaptan tek aday olmalı ve desteklenmelidir. Haydi hayırlısı!!!

    Cevapla
  81. 7 yıl önce

    Şimdi destek zamanı.Ya koyun gibi güdülmeye devam.Yada gerçek sahipler iş başına.Asalak istemiyoruz.

    Cevapla
  82. 7 yıl önce
    Cevapla
  83. 7 yıl önce

    Hiç bir baskıya boyun eğmeyeceğine inandığım İskender Kaptana tüm inancımla destek veriyorum. Kabin ve kokpiti birleştireceğine, güçlü bir sendika olacağına eminim

    Cevapla
  84. 7 yıl önce

    En başarılı kişi olur sendika için. Yolun açık olsun çarkcı kaptan

    Cevapla
  85. 7 yıl önce

    Vay arkadaş paralara bak be? Üyeler gece gündüz adeta sürünsün bunlardaki üyelerin paralarını kendilerine aktarsın. Yazıklar olsun bunları seçecek olan üyeye

    Cevapla
  86. Çok değerli kaptanım, bizi bizden biri temsil etmeliydi. Oylarımız kesinlikle sizindir. Yolunuz açık olsun.

    Cevapla
  87. 7 yıl önce

    Gönülden başarılar İskender,tebrikler

    Cevapla
  88. 7 yıl önce

    Ha birde koruman ömer keskin sendikada yağlı ballı maaşla 3 yıl çalışmadığı halde aday olması için işten ayrılırken ödenen 60000 tl neyin tazminatı? Kıdem tavan miktarı nasıl bir ödeme bu?

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Bu nsasıl hesap Sweet Honey? 3 senelik kıdem 15 bin , 2 aylık maaş da 15 bin eder 30 bin. Üstü ne bunun? Ayrıca bu adamı sendika mı atmış işten?

      Cevapla
  89. 7 yıl önce

    Tatlıbal; sana muhalif olan Pendik şb başkanın karşısına aday çıkarttığın koruman Öner keskinin dümenden sigortalı gösterdiğin Şeyda nakliyata 377000 neyin ödemesi? Yahu sen bu nakliyat şirketine ne eşyası taşıttırdın 377000 tl.lik? Sendikayı 30 sefer başka ile taşıyıp tekrar Bakırköy’e taşıtsan bu kadar para ödenmez

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Oda bir şeymi? OTTOMAN Nakliyata iki faturada tam 500 00 TL. (Beş yüz bin) aktarmışlar.

      Cevapla
  90. 7 yıl önce

    Tatlıbal gitsin yerine Ugandanın kabilelerinden biri gelsin.Değişimi izleyin

    Cevapla
  91. 7 yıl önce

    Söylesene tatlıbal serdar Uygur’un elamanı tombul avukata (560000) beş yüz atmış bin neyin ödemesi?

    Cevapla
  92. Bahadir Altan gibi Çark etmezse iyi.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Kardeş karıştırmayalım.
      Çark etmez ÇARK ETTİRİR

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Etmez etmez…İskender kaptanı zerre miskal tanısaydın bu yazdığından mahçup olurdun.

      Cevapla
  93. 7 yıl önce

    Tüzüğün genel kurulda değişeceğini bilmeyen sendika başkan adayı. Ne hallere kaldık…

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Tüzük tadili genel kurulları vardır. Seçim yapılmaz ve sadece tüzük tadilleri görüşülür. Tatlıbal madem tüzükteki yanlışları biliyordu 4 senede neden tüzük tadiline gitmedi de şimdi ah vah ben yapmadım falan diyor. Anladın mı şimdi

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Bildiriyi tekrar oku istersen..Survivor seyrederken bir yandan da bu bildiriyi okumaya çalışırsan böyle algı sorunu yaşarsın. Tüzüğü çok iyi biliyor. O nedenle de “4 senedir niye Genel Kurulu toplayıp tüzüğü değiştirmedin?” diye soruyor..

      Cevapla
  94. 7 yıl önce

    Adı üstünde Çarkçı..

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Soyadına bakıp karar verme azizim. Hakyemez soyadını taşıyıp milleti soyup soğana çeviren insanlar var bu ülkede. Ada soyada bakma söylemlerine, eylemlerine bak. 1 gr defosu olmayan adamdır İskender hoca.

      Cevapla
  95. 7 yıl önce

    işverenin desteği ile sendikaya çöreklenip saltanat sürenler Bu seçimde de işveren arkamızda algısı yaratmaya çalışıyorlar. thy çalışanları şunu iyi bilsin ki asla işveren desteği yok bu mafya özentilerinde, buna göre onurlu duruş sergileyin. yanlarında balon patlatsan kaçacak yer arayan, bağlı tavuğu kesmekten aciz çakal çukal’a boğun eğmeyin. Kaptanım sonun kadar arkandayız.

    Cevapla
  96. Umarız ikinci Zihni Barın olursunuz.

    Cevapla
  97. 7 yıl önce

    eyy tatlıbal; sen avukat Serdar uygar’a her ay avukatlık ücreti olarak 14 700 TL. veriyorsun, 99 500 tl. ara ödeme yapıyorsun, başka bir av. şeniz uluköklüye (serdar uygurun elamanı olduğu iddia ediliyor) her ay 24 500 TL. av. ücreti ödüyorsun, av. selo’ya her ay av. maaşı ödüyorsun, daha önce Serdarı diğer avukatlarına (nazif, veli ve resul) her ay ödediğin bedel 45 000 tl. bu kadar avukat sendikanın maaşlı avukatıysa ve yağlı ballı maaş aldıkları halde neden av. tombul olanına 560 600 tl. neyin ödemesi yapıldı? bu paralar kimin cebine gidiyor? bunların hesabını vereceksiniz üye önünde ve hukuk karşısında. KÖROĞLU’NA aktarılan 2 trilyon’da bahsetmiyorum bile.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Bunlar ne yahu…Tam rezalet bizim aidatlarımızla neler yapmış bunlar….SAYIN THY YÖNETİMİ, ÇEKİLİN BUNLARIN ARKASINDAN

      Cevapla
  98. 7 yıl önce

    Kaptanım desteğimiz sizlerle, yürekten tşkler camiamız için elinizi taşın altına koyduğunuz için, gelecek için umut vaat edici hareketler bunlar, yalnız değilsiniz bilesiniz, tüm arkadaşlarımızla sizlere destek olacağız.

    Cevapla
  99. 7 yıl önce

    Oylarımız efsane kaptan çarkçıya

    Cevapla
  100. 7 yıl önce

    NİHAYET BİR KAPTAN ADAY
    OLMASI GEREKEN BUYDU.
    ŞİMDİDEN TEBRİKLER

    Cevapla
  101. 7 yıl önce

    Tabiki oylarımız Çarkçı Kaptanın listesine.

    Cevapla
  102. 7 yıl önce

    Hava İş yönetimi uçuş işletmeden oy alabileceğini zaten düşünmüyordur. Bu nedenle diğer kesimlere yüklenip delege almaya çalışacaktır. İşveren yine zorlama yapmazsa iş kolay

    Cevapla
  103. Hocam başarılar. Tüm uçuş işletme arkanızda olacaktır.

    Cevapla
  104. 7 yıl önce

    Taşın altına elimizi koymak zorundayız artık. Temsil yeteneği olmayan kişiler bizi temsil eden sendikaya aday oluyor. Artık yeter diyen birine ihtiyaç vardı.

    Cevapla