featured

İSG’DEN TEKZİP!

İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı asılsız haberler hakkında şirketin adını zedeleyen firmaya tekzip gönderdi.

İşte İSG tarafından yapılan o tekzip;

Hakkımızda Airport Haber Portalı’nda çıkan haberlerle ilgili Kamuoyu Duyurusu

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı ile ilgili 30.05.2022 tarihinde çıkan “İSG’de sendika
krizi büyüyor” başlıklı haber, kamuoyunu yanlış yönlendirmekte ve taraflı bir bakış açısını
yansıtmaktadır.

İSG Yönetimi çalışanlarımızın anayasal hakkı olan sendikal özgürlüğün önünde durmamakta
olup, kendisi de yasal haklarını kullanmak suretiyle yetki tespiti konusunu yargıya taşımıştır.

Yasal süreç devam etmekte olup, herkesin duyması gerektiği gibi İSG Yönetimi de bağımsız
Türk Mahkemeleri’nin vereceği karara saygı duyacaktır.

Çıkan haberde bahsedilen bugüne kadar üst yönetim dahil 90’a yakın personelin işten
ayrıldığına dair haberler tamamen asılsızdır.

İSG CEO’su Berk Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammad Nazli Bin Abdul Aziz’in
sendika süreci ile ilgili Malezya’ya çağırıldığına yönelik yorumlar gerçek dışıdır. İSG üst
yönetimi rutin gündemlerini takip etmekte olup, çok önceden programlanmış bir iş seyahati
için Malezya’ya gitmiştir.

Bu asılsız haberden dolayı kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur.
İSG Kurumsal İletişim Ofisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. Airportta okuduğumuz haber yalan habermiş isg durumun yanlış olduğunu gayet iyi açıklamış yasal sürecin içinde bulunan bir konu hakkında bu tarz haberler yayınlamak neyin nesi????

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Mahkemenin kararını beklemek lazım

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Nakliyat-İş Sendikası’nın yetki sorunu devam ediyor. Peki Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı gibi prestijli bir kurumda çalışanlar neden Nakliyat-İş gibi bir sendikaya üye oluyor? Ambar işçisi misiniz? Kamyon şöförü müsünüz? Bari havacılık alanında uzman kalibre bir sendikayı seçseydiniz, İSG çalışanına yakışıyor mu?

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    İşin aslı “İSG’de sendika krizi büyüyor” değil, sendikadan çözülmeler başlamış – onlarca kişi üyelikten ayrılıyor. Bu tür haberlerle kendilerini güçlü gösterme çabasında olan bir kaç cin fikirli, ortalığı karıştırdığıyla kalacak – herkes herşeyi görüyor! Airport Haber, saçma sapan yalan haber yapıp milleti galeyana getirebileceğinizi sanmayın. Herkes haddini hududunu bilecek!

    Cevapla
  5. 2 yıl önce

    İngilizceniz yoksa Annual General Meeting diye aratın görün, adamlar 02-Jun-2022 tarihli [AIRPORT] General Meeting Yıllık Genel Kurul Toplantısı’na gitmiş, bunlar da way efendim sendikadan sebep hesap vermeye çağırılmışlarmışmış :) Cahil olmayın, uyanık olun, birilerinin sizi yalan yanlış gütmesine izin vermeyin! aklı olanın Nakliye-İş denen sendikayla ne işi olur???

    Cevapla
  6. 2 yıl önce

    Haberin aslı zaten diyor ki “çalışanlar sürecin uzamasından dolayı huzursuz,” Abi hukuki bir süreç devam ediyorsa ve haklı olduğunuza tam inancınız varsa niye huzursuzsunuz? Adam gibi hukuki sürecin sonuçlanmasını bekleyin. STOP

    Cevapla
  7. 2 yıl önce

    Var tabiki işçinin emeğini masa başında satan sarı sendikalar var . Olumsuz yorum yapan işçi düşmanı yöneticiler var. Sektörde varolmaması gereken insanlar topluluğu havaiş tümtis demiryolu iş artık sektör sizin tekelinizden çıkıyor.

    Cevapla
  8. Hayatınız Olmuş Yalan Dolan

    Cevapla
  9. 2 yıl önce

    KPT, haberin yalan olduğunu nerden öğrendinz. Hangi çalışana sordunuz.Haber tamamen doğrudur.

    Cevapla
  10. 2 yıl önce

    Icerden bildiriyorum. Hic bir sey yalan yanlis degil. Insanlar yıllardır burda 3 kurusa 5 takla atıyor. Ezilirken, susarken iyiydi de simdi ses cikinca mi kotu oldu personel. Komiksiniz gercekten. Ayıptır. Cekileni yasananı biz bilir siz degil! Hadi ne kadar tarafsiz oldugunuzu gosterin de yayinlayin yorumu…

    Cevapla
  11. 2 yıl önce

    Bizler gayet anladık ki sizin süreci uzatma çabaniz Nakliyat is sendikasini istememeniz sebebiyle, ama vazgeçmiyorum! ISG’YE SARI SENDIKA GETIRME CABANIZ VAR ISE AVUCUNUZU YALARSINIZ! Biz onlara inandık!

    Cevapla
  12. 2 yıl önce

    İSG Çalışanları olarak bir çoğumuz arkadaş kurbanı olduk, sendika çatısı altında olmak istemeyen ama arkadaş baskısından üye olan ve ya üyelikten ayrılmaya çekinenler var…

    Cevapla
  13. 2 yıl önce

    Henüz haberle tekzip arasındaki farkı bilmeksizin görüş belirtmişsiniz. Tekziplerde firmanın yazdığı yazı aynen yayınlanır yazının içeriğine müdahale edilemez.

    Cevapla
  14. 2 yıl önce

    İSG çalışanları dayanışma ve mücadele ruhu ile birleşti 7 gün içinde sendikal örgütlenmeyi sagladı bitirdi manupile haberleri yazmak akıntıya karşı kürek çekmeye benzer yorulmayın yani.

    Cevapla
  15. 2 yıl önce

    Eski CEO 500 TL verse ” Baba, Baba! “diye yerlere göklere sığdıramıyordunuz, şimdi yönetim size %60-70 zam yapar, Ramazan da alış veriş kartı verir, Bayram da ikramiye verir, yemek kartı verir bir türlü yaranamaz??? Sorarım size daha ne istiyorsunuz? Karalama kampanyalarınız ne zaman bitecek? Kovid dönemi en çok havacılığı vurdu, 2 yılda kaç kişi işten çıkarılmış? Malezya’lılara o kadar laf söylüyorsunuz, onlar kimseyi ekmeğinden etmedi. Size iyilik yaramıyor! Eğri oturun, doğru konuşun Allah aşkına – size yönetim daha ne yapsın?

    Cevapla
  16. 2 yıl önce

    Bir kere Malezyalılarla ilgili bir sorunumuz yok. Sorun Türklerde. Malezyalı bilmez DİSK i . Neden DİSK sorusu bir Malezyalıya değil olsa olsa kral dan çok kralcı bir Türk’e aittir. Eski yönetim 500 TL verince baba baba denmesi parayla ilgili değil. Sizde olmayan sevgi saygı ve samimiyet ile alakalı. Sizin böyle bir derdiniz olmadığı için anlamamanız normal. 12 yıldır yöneticisi olduğu birime kahvaltıya gelen CEO insanları getirmek için görülmemiş bir baskı yaptı. İnsanlar defalarca arandı. Atölyelere yöneticiler gönderildi. Yinede kimse katılmadı. 110 kişiden 25 kişi katıldı. Hepsi ofis personeli. Onlarda zorla. Evden adam getirdiler kahvaltı için. Bayramda ikramiye verir derken hiç utanmıyormusunuz? O para çalışanın maaş promosyonu. Maaş bodrona bak bakalım öyle bir ödeme var mı ? %60 – % 70 zamma gelince o daha komik. Asgari geçim indiriminide ekleyip kendinizi kandırmayın. İnsanlar herşeyin farkında. insanların 2021 ylının başında maaşı ile kaç euro aldığını hesapla sonra bugünkü kurla çarp gerçekle yüzleş. Çok güzel bir terfi ve atama sisteminiz var. 15 yıldır çalışanlar kıdemsiz 5 yıldır çalışanlar kıdemli. Kıdem nedir diye arama motoruna yazıp oradan öğrenebilirsiniz. önce terfi edilecek pozisyon için ilan açılıyor.herkes başvuru yapacak. Nedense ik dan terfiyi alacak kişiye telefon edilip başvurunu yap deniyor. sonra herkes başvuruyor. terfiyi telefon edilen kişi alıyor. 1 senedir personele yemek kartı dağıtamıyorlar bu beceriksizliği başarı diye anlatıyorsunuz. Nazlı Bey olmasa o yemek kartını da vermezdiniz. O verilsin dediği için veriliyor. Kimsenin ekmeği ile oynamaya gelince orada da yine Türkler baş rolde.İnsanlar çabalayıp bir yere gelemeyince ayrılıp gitmek zorunda kalıyor. Sizin adamcılık yapmanız insana değer vermeyen yönetim anlayışınız yüzünden gidiyor insanlar.Kimilerine de mobing yapıyorsunuz. Bence Malezyalıları savunmayı bırakın kendinizi savunun.Suçlu olan sizlersiniz.

    Cevapla