featured

İLKER AYCI’YA ‎APEX CEO’SU YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Long Beach, Kaliforniya ABD (1 Aralık 2021) Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı ‎İlker Aycı, APEX (Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından APEX EXPO’da prestijli APEX CEO’su Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile onurlandırıldı. APEX ilk kez bu başarıyı bir Avrupalı ​​havacılık yöneticisine verdi.

CEO Yaşam Boyu Başarı Ödülü, havayolu yolcu deneyimini yükseltmeye yönelik uzun vadeli çabalara, özveriye ve sürekli bağlılığa verilir. Bu onur için aday gösterilen bir yönetici, APEX Yönetim Kurulu’ndan dörtte üç çoğunluk oyu almalıdır.

İlker Aycı, 25 yılı aşkın meslek hayatı boyunca başarıları, katkıları ve sektöre olan bağlılığı nedeniyle onurlandırıldı. Ödülü sunarken, APEX CEO’su Dr. Joe Leader, Aycı’nın daha önce hiç olmadığı kadar çok ülkeyi tek bir şehre (İstanbul’a) bağlama, yeni bir konukseverlik düzeyi getirme ve ekonomi sınıfını, birinci sınıf ekonomi gibi hissettirme konusundaki çalışmalarına atıfta bulundu.

APEX/IFSA EXPO sırasında Sayın Aycı ayrıca, Türk Hava Yolları adına APEX 2022 Beş Yıldızlı Dünya Sınıfı Resmi Havayolu Derecelendirmeleri, 2021 Health Safety Diamond ödülleri ve yeni prömiyer hava kategorisi olan APEX WORLD CLASS Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödülü kabul etti.

İşte CEO Yaşam Boyu Başarı Ödülü Sahipleri:

2022 – TÜRK HAVA YOLLARI YÖNETİM KURULU VE İCRA KOMİTESİ BAŞKANI, ‎İLKER AYCI

2020 – DELTA AIR LINES CEO, ED BASTIAN

2018 – AIR CANADA CEO & BAŞKANI, CALIN ROVINESCU

2017 – EMİRLİKLER CEO’su SIR TİM CLARK

2016 – SİNGAPUR HAVAYOLLARI CEO, GOH CHOON PHONG

©AirlineHaber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Koskcoa THY yi babasının çiftliği gibi yöneten adama verilen ödüle bakar mısınız. Ödülü verenler de öylesine bu sene buna verelim diyerek ödül veriyorlar herhalde.

    Cevapla
  2. 17 18 19 maddeleriyle personelini isinden at kendi adamlarına yer açmak haftada 2 saatliğine ise gelsinler namaz kılıp evine kacsinlar bol imkan sağla terleyen personeller mahkemelerde surunsunler kendi havanı at neymis odulmys neymis ilk sıraymis şirketin borcundan da bahsetsene utanmadan Personele birde teşekkür ediyorsun bukalemon bile olsa bukadar renk değiştiremez kan kusa kusa geberirsin insallah

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    @Engelliyim İLKER AYCI BEY #EngelleriBirlikteAştıkBEN Aşamadım DÜŞTÜM@TurkishAirlines işten atıldım39yaşımda verimsizlik ÇALIŞTIĞIM TEK ŞİRKETTEN 19 yaşımda başladığımson seneler hastalandımEskisi gibi çalışamadım3yıldırişe dönmek istiyorumGenel Müdürlüktepankart açacağım MECBUR duyulmak görülmek için

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Ödüller karışmış. Yanlış ödül verilmiş. THY a.o ve alt şirketlerinin ve onların taşeron firmaları dahil olmak çalışanlarının hakkını vermeyen, sendikaları ikna edemeyip korkup Cumhurbaşkanına gidip maaşları kestiren, pandemi zamanında çalışanlarına sahip çıkmayan, çalışanlarını bankalara muhtaç ettirip maaşlarını hacz ettiren ve bunların daha ve daha fazlasını da içeren yaşam boyu Onursuzluk ödülü verilmeliydi.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    Bunlar tribüne oynama😁reklam kokan hareketler.. Çalışana bir katkısı var mı🙄

    Cevapla
  6. Açlık sınırında çalışan uçak teknisyeni patronu ünvanı var mı?

    Cevapla