featured

İLKER AYCI'DAN İLGİNÇ SÖZLER: ŞOVA GEREK YOK…

Bir yolcunun çektiği ve sosyal medyada paylaştığı bir videoya göre, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlket Aycı’nın bir yolcuya ‘Şova gerek yok’ şeklinde çıkıştığı iddia edildi.
Türk Hava Yollarının bir uçağında çekildiği iddia edilen videoda uçakta bulunan bir yolcunun ‘bizi kandırdınız’ dediği buna karşılık THY Yönetim Kurulu Başkanı olduğu iddia edilen takım elbiseli kişinin de ‘Şova gerek yok’ şeklinde yanıt verdiği görülüyor.
YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ
Twittter’dan gerçekleştirilen paylaşıma göre kendi koltuğunda oturan yolcu koltuğun bozuk olduğu gerekçesiyle görevliler tarafından yeri değiştiriliyor. Bu işlemin ardından yolcunun kaldırıldığı koltuğa THY Yönetim Kurulu Başkanı olduğu iddia edilen kişi oturtuluyor. Bu duruma tepki gösteren yolcuların o anları ise, cep telefonuyla kayıt altına alınıp sosyal medyadan paylaşıldı. (Sözcü)
Sosyal medyada paylaşılan video iddialara neden oldu.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Sözcünün haberi , Bozacinin sahidi siraci! THY yönetim kurulu baskani Business ucar ve her ucakda koltuğu hazırdır! Olay ekonomide gerçekleşiyor ve kesinlikle yalan! 35 yıldır yılda ortalama 20 kez uçarım asla böyle bir olay yaşamadım!

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Bu sözde müslümanlarda ne terbiye var ne görgü ne düşünce ne saygı ne edep ne adap. Hayatlarında her işini torpille yapmış, yaptırmış insanlara böyle makamlar verilirse güç zehirlenmesi de yaşar böyle abuk sabuk da hareket edip,konuşur normal.

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Ah ah konuşacak söyleyecek neler var neler

    Cevapla
  4. Adam istese business uçar bizim millet çok garip valla.
    Ortadoğu ülkesi vatandaşısin adam Avrupalı bakan gibi ekonomi ile uçuş yapmış hala beğenmiyorlar.
    Size bu adam çok.en önde uçacak haberiniz bile olmayacak.

    Cevapla
  5. İmam o.urursa cemaat s.çarmış diye hoş bi laf var :) madem öyle tavuk kalmadı diye şov yapan yolcuya verilecek cevaba da çok güzel örnek oluyor bu davranışlar :)

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    İlker bey thy nin bir memuru ve vatandaştan hiçbir zaman üstünlüğü yok farz edelim koltuk yanlış kesildi vs. İlker bey yine de yolcularla beraber uçup, çekilişle bir yolcumuza bedava bilet hediye ediyoruz gibi aktiviteler yapsa nasıl reklam olur siz düşünün.

    Cevapla
  7. 6 yıl önce

    Olayın gerçekliği veya iddiaların ne olduğunun hiç bir önemi yok. Nasıl olur da şirketin YK başkanı bir yolcuyla laf dalaşına girebilir. Pek yazık.

    Cevapla
    • Aynen burada profesyonelce düşenecek olursak İlker beyi downgrade yapıp kıdeminde aşağı bir yere koymamız gerekir malumat gereği herhangi bir personelin bu denli tavrı yine yönetim tarafından hoş karşılanmaz savunma istenir vs.Gereken ne ise hakkaniyetiyle yapılsın

      Cevapla
  8. 6 yıl önce

    Her uçuşta önde yer varsa geçebilirim diyenler , sormadan oturanlar , en sona kadar kapıda bekleyip kimse gelmeyince yeri oraymış gibi oturanlar oluyor. Bu olay öyle bir olaya benziyor koltuk sahibi sonradan geldiyse haliyle kim olduğu önemli değil orayı işgal eden kişinin kendiliğnden kalkması lazım çoğu zaman kalkmazlar kabin ekipleri uyarır. O koltuk bozuksa kimse oraya oturamaz teknik personel sorunu çözene kadar orası bloke edilir. Bu olay saçma olmuş bu goruntuyu servıs eden kısıye karsı dava acılmalı , aaa bu koltuk bozuk sizi kaldıralım sonrasında yonetım kurulu baskanı gelsın otursun mumkun degıl boyle bırsey

    Cevapla
  9. 6 yıl önce

    Bukadar egolu olmaya gerek var mı?
    Kontuar görevlisi bir hata yapmış size başka koltuk vermiş oturun ve gidin.
    Sefa bey sizden ricam kontuar görevlisini takip edin işinden olmasın bu olay yuzunden.

    Cevapla