featured

İlker Aycı istifa ettiğini açıkladı. THY’nin yeni yönetim kurulu başkanı Prof. Ahmet Bolat oldu

 

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı bugün gerçekleştirilen toplantıda istifa ettiğini açıkladı.

THY’de boşalan koltuğuna ise Prof. Ahmet Bolat getirildi.

Detaylar geldikçe güncellenecektir…

Prof. Ahmet Bolat kimdir? İşte hayatı ve biyografisi…

THY yönetim kurulu başkanı İlker Aycı istifa etti mi?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Ölenle gidenin arkasından konuşulmaz. Gider ayak personelden kesmek zorunda olduğu ücretler eski haline getirmeye çalıştı.. Pandemi de kazasız belasız şirketi yürüttü. Makamına yakışan biri idi.

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Hayırlı olsun. İnşallah gelen gideni aratmaz.

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Valla bir thy yöneticisine böyle bir şey söyleyeceğim aklıma gelmezdi. Son dk yaptığın zamla thy tarihine geçtin. Kim ne derse desin ki eminim birödünya hesap bilmeyen adam küfür edecektir ama ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarım dahil hakkımızı helal ediyoruz. Anasıyla değil anısıyla hatırlanacak yöneticidir.

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Trolcülük maaşını alabilecen mi sen onu düşün şimdi. Kuş uçtu..

    Cevapla
  5. Personeline iftira atabilecek kişilikte, Kazakistan’da personelini bırakıp kaçabilecek yapıda bir yönetici THY den ayrıldı. Yorumsuz.

    Cevapla
  6. geç kaldınız sefa bey ali kıdık dün açıkladı

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      İstifa duyumla olmaz. İmza atıldıktan sonra haber yapabiliriz. Aksi takdirde olası bir vazgeçmede ortada kalır güven erozyonu yasarız. Tarzımız her zaman teyitli haberciliktir.

      Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Aycı çok can yaktınız,sizi anılarla anmayacağımı Keskin!!

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    Öyle yada böyle pandemiyi iyi yönetti, maaşları eski konumuna getirerek iyileştirmeler ile gönül kazandı bence. Koltuğa yakışan biriydi,hayırlısı olsun.Yeni gelen Konyaliymis aslı, Konyalı iş adamları çalışana fazla para vermezler, ins kanıtlamak bu tezi…

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    Sayın edidör,bu habere yaptığınız yorumda teyitli olmayan haberi yapmayız diyorsunuzaşadaki linkteki haber i iddia diye paylaşıyorsunuzhangisine inanalımhttps://www.airlinehaber.com/thyde-olaganustu-toplanti-yonetim-kurulu-degisti-iddiasi/

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      çok doğru hemen editör arkadaşı ikaz ettim. Benim tarzım başkaları ile maalesef uyuşmuyor.

      Cevapla
  10. Iker bey fena bir yonetici degildi. Elinden geldigince sirketi de personeli de idare etmeye çalisti. Pandemi öncesi dolar kurundan olusan kaybin telafisi icin teknigi görmezden gelip sadece kokpite ve kabine iylestirme yapmasi, kesintiyi ise tüm birimlerden yapmasi insafsizlikti ama o da özgereksiz isin beceriksizliginden kaynaklaniyordu. Son kazakistan faciasini da saymazsak genel anlamda basarili bir yonetici profili cizdigini söylemek mumkun.

    Cevapla
  11. Editör çok haklı X sitesi bu haberi herkesten önce duyurmuş olabilir ama çok da doğru bir davranış değil. THY borsa istanbul’da işlem gören bir şirket kap a bildirim yapmadan böyle haberler yaparsanız spk başınızı agritabilir. Spekülasyon yapmadan resmi açıklama beklemek en doğrusu. Nokta

    Cevapla