HTK-Sen'den Önemli Açıklama: İnisiyatif Almadan Çalışma Faaliyeti Sonlandırıldı

HTK-Sen’den Önemli Açıklama: İnisiyatif Almadan Çalışma Faaliyeti Sonlandırıldı

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası (HTK-Sen), bugün yaptığı yazılı açıklamada, “İnisiyatif almadan çalışma faaliyetimizin bugün itibarıyla sonlandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerini kullandı.

HTK-Sen’in açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Bilindiği üzere, hava trafik kontrolörlerimizin özlük hakları ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yaklaşık 2 ay önce başlattığımız inisiyatif almadan çalışma faaliyetimiz kamuoyunda büyük bir farkındalık oluşturmuş, en nihayetinde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından konunun çözümlenmesi talimatı verilmiştir. Akabinde gerçekleştirdiğimiz üst düzey görüşmeler ve yetkililerle kurduğumuz temaslar neticesinde, havacılık tazminatına ilişkin bir kanun çalışmasının ekim ayında TBMM gündemine alınarak yasalaştırılacağının garantisi, ilgili bakanlıklar ve makamlarca verilmiştir. Bu olumlu bir gelişme olmakla birlikte, sorunun asli çözümü olan kurumsal yapılanma hususunda somut bir adım atılması büyük ehemmiyet taşımaktadır.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 ay önce

    Şunu bi teknisyenler yapamadı. Adamlar çok güzel saydırdı kendilerini. Hepsini tebrik ederim. Sendika dediğin oluşumun karşılığı budur işte. Bizimkiler gibi karşımıza çıkmaya korkan sarı tipler anlamaz