featured

10 ülkeden Hindistan’a seyahat yasağı geldi

Hindistan, Kanada tarafından uygulanan en uzun seyahat yasağıyla karşı karşıya-30 gün…

Hindistan’da, COVID-19 vakalarında hızlı bir artış görüldü ve ölüm sayısı da arttı. Bu, birçok ülkenin Hintli yolculara yasak getirmesiyle sonuçlandı.

İşte Hindistan’a ve Hindistan’dan seyahatleri yasaklamak için emir veren ülkelerin listesi

Kanada
Hindistan, Kanada tarafından uygulanan en uzun ülkeye özgü seyahat yasağıyla karşı karşıya. Ülke, COVID-19 vakalarındaki artış nedeniyle Hindistan’dan tüm yolcu uçuşlarını 30 gün süreyle yasakladı. Uçuş yasağı 22 Nisan gece yarısı uygulanmaya başladı.

BAE (Birleşik Arap Emirlikleri)
BAE, Hindistan’dan yolcuları 24 Nisan’dan itibaren 10 gün süreyle yasakladı. Yasak, saat 23.59’dan itibaren yürürlüğe girecek. Yasak, 10 gün sonra tekrar değerlendirmeye tabi tutulacak. Son 14 gün içinde Hindistan’ı ziyaret eden yolcuların da başka bir ülkeden BAE’ye uçmalarına izin verilmeyecek.

İngiltere
Krallık, kısa süre önce Hindistan’ı kırmızı seyahat listesine dahil etti ve Britanya veya İrlandalılar dışında herkes için giriş yasağı getirdi. Hindistan’daki seyahat yasağı, 23 Nisan’da yerel saatle  04: 00’ten itibaren başlayacak.

Fransa
Fransa, Hindistan’dan giriş yapan yolculara yeni kısıtlamalar getirmeye hazır. Fransız hükümeti, Hindistan’dan gelen yolcular için zorunlu 10 günlük karantina uyguluyor.

Singapur
Singapur, Hindistan’dan uçan insanların, ülkede yeni bir virüs türünün ortaya çıkması nedeniyle belirlenen bir tesiste 21 Günlük Evde Kalma gerekeceğini duyurdu.

Avustralya
Avustralya, Hindistan’dan gelen uçuşların neredeyse üçte birini azaltarak Hindistan’a ve Hindistan’dan seyahatlere kısıtlamalar getirmeye karar verdi.

Hong Kong
Hong Kong hükümeti, 20 Nisan’dan itibaren 14 gün boyunca Hindistan’dan yolcu uçuşlarını yasaklayan bir acil durumu etkinleştirdi.

İsrail 
İsrail, vatandaşlarından Hindistan, Ukrayna, Etiyopya, Brezilya, Güney Afrika, Meksika ve Türkiye’ye seyahat etmekten kaçınmalarını isteyen bir seyahat bilgisi yayınladı.

Umman
Umman, son iki hafta içinde ülkeye giriş yapanlar da dahil olmak üzere 24 Nisan’dan itibaren Hindistan’dan gelen yolculara tamamen yasak olduğunu duyurdu.

Pakistan 
Pakistan da Hindistan’dan 19 Nisan’dan itibaren iki haftalığına gelen yolculara yasak getirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir