featured

HAVALİMANLARINDA UNUTULMUŞ EŞYALARA RAĞBET ÇOK OLDU

Havaalanlarında unutulan eşyalar Avcılar’da satışa sunuldu. Korkmaz Tekstil ve Hırdavat tarafından son 7 yıldır ihalesi alınarak getirilen mallar, Avcılar halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Vatandaşlar ucuz fiyata kaliteli mal almak için 70 metrelik kuyruk oluşturdu.
Bilgisayarlar, cep telefonları, gözlükler, giyim eşyaları, bavullar… Havaalanlarında unutulan bu tür mallar, bir süre sonra ihaleye açılıyor. Buradan ihaleye giren iş adamları bu malları alıp daha uygun fiyatlara vatandaşın hizmetine sunuyor. İşte onlardan biri de son 7 yıldır bu ihaleleri kazanan Korkmaz Tekstil ve Hırdavat’ın sahibi Aziz Korkmaz ve oğulları…
İzdiham endişesi
Avcılar Marmara Caddesi’ndeki Çağatay İş Merkezi’ndeki dükkan, satışa sunulacak malların medyada haberlerinin çıkması üzerine vatandaşların akınına uğradı. Aynı ürünleri dörtte bir fiyatına almak isteyen Avcılar sakinleri sabah saat 6’da dükkan önünde 70 metrelik kuyruk oluşturdu. İş yeri sahipleri, izdiham olmasından endişelendikleri için polisten yardım istedi. Daha sonra vatandaşlar bir sıra bandı vasıtasıyla düzene sokuldu. Bazı vatandaşların ise iş merkezinin arka kapısını kullanmak istedikleri görüldü. Yaşanan izdiham nedeniyle mallar hızla tükendi. Bu durum karşısında dükkana giremeyen bazı vatandaşlar ise üzülerek evlerinin yolunu tuttu.
364 gün açığız
İşletme sahibi Aziz Korkmaz, 7 yıldır havaalanlarında unutular malları burada satışa sunduklarını ve ilk kez bu kadar kalabalık olduğunu söyledi. Korkmaz, ilgiden çok memnun olduğunu söyleyerek “Biz yılın 364 günü açığız ve buradayız” dedi. Öte yandan işletme sahipleri, tüm müşterilere buradan aldıkları malıların çalışıp çalışmadığını kontrol ettikten sonra verdiklerini belirtti. Öte yandan işletme sahipleri, “Kesinlikle iademiz yoktur. Satılan mal ne olursa olsun geri alınmaz” dediler.
Malların tamamı tükendi
Havaalanında unutulan dünyaca ünlü markalara ilgi çok büyük oldu. Buradaki tüm eşyaların yüzde doksanı dünyaca ünlü firmaların malları olunca vatandaşlar ucuz buldukları markaları kapma yarışına girdi. Dükkandaki malların tamamı tükendi.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Tamam

    Cevapla