featured

HAVALİMANI'NDA BİNALİ YILDIRIM İZDİHAMI

Hemşehrilerinden Binali Yıldırım’a havalimanında büyük sürpriz

Erzincan’dan Diyarbakır’a giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım’a hemşehrileri büyük ilgi gösterdi. Havalimanında kendisini uğurlamak için toplanan büyük kalabalıkla tek tek tokalaşan Yıldırım, gösterilen ilgiye teşekkür ettikten sonra Diyarbakır’a gitti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, geceyi geçirdiği memleketi Erzincan’dan Diyarbakır’a geçti. Hemşehrilerinin büyük ilgi gösterdiği Yıldırım, bir saat süren vedalaşmanın ardından kentten ayrıldı.
 
Dün Sivas’taki programını tamamladıktan sonra memleketi Erzincan’a geçen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, geceyi de burada geçirdi. Yıldırım, Diyarbakır programı için bugün öğlen saatlerinde Erzincan Havalimanı’na geldiğinde, beklemediği kadar büyük bir kalabalıkla karşılaştı. Havalimanına akın Erzincanlılar, uğurlamak için Yıldırım’ı bekledi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ ZaoeG 1559822244 3545
Erzincan Valisi Ali Arslantaş, AK Parti milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 3’üncü Ordu Komutanı Orgeneral Serdar Savaş, tarafından apron girişinde karşılanan Binali Yıldırım, kendisini bekleyenlerle tek tek tokalaştı. 1 saat süren uğurlama sonrası Yıldırım, gösterilen ilgiye teşekkür ettikten sonra Diyarbakır’a gitti.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 0x0 erzincanda binali yildirima buyuk ilgi yildirimin yuzlerce hemsehrisiyle tokalasmasi 1 saat 8 dakika surdu 1559823013610Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 0x0 erzincanda binali yildirima buyuk ilgi yildirimin yuzlerce hemsehrisiyle tokalasmasi 1 saat 8 dakika surdu 1559823016401Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 0x0 erzincanda binali yildirima buyuk ilgi yildirimin yuzlerce hemsehrisiyle tokalasmasi 1 saat 8 dakika surdu 1559823012040

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 5 yıl önce

    Var mı?

    Cevapla
  2. 5 yıl önce

    Kuyruğa girdiğiniz zat’ın 20 yaşında oğlu devlet bankasından ipoteksiz 450 bin euro çekip gemicik aldığında kendisi ‘ne var bunda siz de gidin kredi çekin alın’ demişti sonra mahdumlar işi büyüttü bugün içlerinde İdo’nun biletlerini satan dahil 17 şirketleri ve bakanımızı elçiliğimize sokmayan Hollanda’lılar ile ortak 38 gemileri,milyonlarca euroları var,Singapur’da kumar oynuyorlar,lüks yatlarda tatil yapıyorlar,krallar gibi yaşıyorlar…Sorgulamayan,sormayan,biatçı,çıkarcı bu millete böyle yöneticiler layık,herşey müstahak…

    Cevapla
  3. 5 yıl önce

    Bu tabloyu çok senelerce önce Rahmetli Erbakan Hoca döneminde gördmüştüm. Beyaz Tişort’larının göğüslerinde kırmızı anahtar esmi bulunan yüzlerce genç aprına alınmış ve terminale yakın bir şekilde park etmiş olan uçağa paralel olacak biçimde tel örgü boyunca dizilmişlerdi. Gerisini yazmayayım….

    Cevapla
  4. 5 yıl önce

    Bu site Hacklenmiş ya da…

    Cevapla
  5. Gerçekten inanılmaz bir kalabalık :) Guzel gormüşsünüz ;)

    Cevapla