featured

HAVA-SEN Sendikasının Kapatılması Davasına Hakim Tarafından Red

Hava-İş Sendikasının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile HAVA-SEN Kurucularına karşı HAVA-SEN Sendikasının kapatılması talebi ile Bakırköy 5. İş Mahkemesinde açtığı dava bugün hakim tarafından red edildi. HAVA-SEN Sendikasının haklılığı yargı tarafından tescil edilmiş oldu.
Aynı zamanda Atatürk Havalimanı’nda ki kapatılan bürosu yeniden açılmış olup  faaliyetlerine başlamıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Elini hiçbir taşın altına koyamamış gelipte birşeyler için uğraşmamış insanların kendilerinin acizliği için kendi kendine bahane bulmasıdır havasene işten atılırım korkusuyla geçmemiş olmak.30 mayıs kaderiniz emeğiniz hakkınız için son şans.24 haziranı bekleyen meslektaşlarım.Biz koca bir dönem olarak 25 inde toplu geçiyoruz.Gelin birlik olalım gelin bir olup başaralım.Şimdi HAVASEN zamanı.Seni anlayan senin içinden doğan senin için çalışan senin sendikan.

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Güzel şeyler de oluyor. Havasen e geçip, bi kaç kaptanımız işten çıkarıldığında korkup sendikayı terkeden bir elin 5 parmağını geçmeyen isimler. Gençler olarak kinimiz yok da bu korkuyla çocuklarınızın gözünün içine gerçekten nasıl bakıyorsunuz merak ediyorum. “Evladım biz bir zamanlar çok huzursuz, mutsuzduk. Hakkımızı aramak için cesur bi kaç meslektaşımız sendika kurdu, hemen o sendikaya geçtik ama sonra korktum, o sendikadan da istifa ettim. Yani menfaatlerime binde bir risk bile söz konusu olduğunda hemen köşeme pıstım.”

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Gayet yasalmış gördünüz mü? Hadi artık herkes hava-sen’e. Hava-iş bir de utanmadan dava mı açmış?

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    Sonuna kadar havasenliyim ,qatardan sevgilerle.

    Cevapla