featured

Hava-Sen Basın Bildirisi Yayınladı

Hava-Sen son günlerdeki gelişmelere ilişkin bir basın bülteni yayınladı. Bu bültende görüleceği üzere, uçuş emniyetine vurgu yapılarak, çalışanın tercihine saygı duyulması gerektiği hatırlatıldı.
İşte o Bildiri   
Değerli Basın  Mensupları ve Arkadaşlarım,  
Yönetim Kurulu Başkanından sonra Uçuş İşletme yöneticileri de rengini belli etti. Zaten rengi belli olan sendikaları ile kurulmuş bulunan Saadet zinciri bozulunca bizim başından beri bağırdığımız konuya sarıldılar; Uçuş emniyeti.   Evet biz de tam bunu söylüyorduk.
Makama geldiklerinden beri haksız yere adam atılması, FTL uygulaması adı altında neredeyse taammüden cinayet, yatıda otel odasında vefat eden personele tazminat ödememek için olmadık inkarların yapılması, tarihte görülmediği kadar uçucunun şirketi terkedip gitmesi, daha kış tarifesinde sıkışan programların yaz tarifesinde tamamlanamıyacağı, Yeni havaalanına geçiş ve Yeni alınan uçakların gelişi ile artacak uçuşların mevcut uçuş ekipleri ile karşılanamıyacağı ve bu açıkları yine uçucu ekip üzerine yüklenerek kapatılacağı gerçeği ortada iken disiplini sağlayacağım diye uçuş emniyetinden dem vurarak personeli tehdit etmek ne kadar mantıklı.
Böyle aba altından sopa göstermekle size göre uçuş emniyeti mi sağlanıyor yoksa korku ortamı körüklenerek tam tersi mi yapılıyor. Yaptığınız duyuru ile herhalde takdir aldınız ve koltuğunuz bir süre daha sizde kaldı. Biliyormusunuz 6356 sayılı kanuna göre sendikal hak ve özgürlüklere müdahale suçtur. Anayasal suçtur.  Hele işveren olarak hiç karışamazsınız. Çalışan sendikasını kendisi belirler. Neden personeli rahat bırakmıyorsunuz. Bırakın ve sonucu görün. Yoksa siz de bundan mı korkuyorsunuz!!
Uçuş işletme yöneticilerinin hepsi cahil ve beceriksiz diye genel kurul salonunda konuşma yapıp kamyonculara alkışlatan tatlı sendikanıza karşı aynı sert ve katı tutumunuzu gösterebilirmisiniz. İstediğimiz hangi konuda izin verdiniz de şimdi müsaadeden bahsediyorsunuz. 8 Mart Dünya kadınlar gününde arkadaşlarımıza bir gül sunmamızı bile onlarca güvenlikçi, polis ve personel ile engellediniz. Arkadaşlarımıza daha yakın olmak için TAV dan kiraladığımız ofisi baskı yaparak iptal ettirdiniz. Bilmiyorsanız TAV genel müdürüne sorun.
Her dönem yöneticilerin taktiği olan Kimin ne kadar para aldığından bahsetmişsiniz. Biz de başından beri parayla zamla işimiz  yok biz insanca çalışma şartları ve uçuş emniyetinden bahsettik. Sizin emsallerinizden 3-5 kat fazla maaşınız olduğunu son primlerde herkes bir ikramiye alırken sizin üç ikramiye aldığınızı söyledik mi?  Buna rağmen ezilen yorgunluktan bitme noktasına gelen, haksız yere ceza alıp atılan (örneğin 305 çiler, grevciler vs.) aralarında kurduğunuz jurnal sistemi ile huzur içinde mesai yapamayan kabin ekiplerinin hangi hakkını savundunuz sizi göreve getirenlere karşı.
Kaybedilen hakların tamamı sizin yöneticiliğiniz döneminde oldu ve hiç birisine dur demediniz. Şimdi o çalışanların mağduriyetleri ve şikayetleri o kadar yoğun ki siz duymadınız biz sadece tabelayı koyduk. HAVA-SEN !!! Size rağmen duyuracağız seslerini. İçlerinden bazılarını kurbanlık olarak seçip çağırtmışsınız.
Size cahil beceriksiz aptal diyen öteki sendika yetkililerinden kimi çağırabildiniz.   Halen bizim arkadaşlarımıza atfettiğiniz suçlamaların bin katını yapan ötekilere ne yaptınız. Daha düne kadar bizim ile aynı saflarda olanların şimdi tetikçi gibi davranmaları çok acı. Bu gün belki idare edersiniz ama yarın yine bu camianın insanı olunca nasıl bakacaksınız arkadaşlarınızın yüzüne. Sarı öküz hikayesini biliyoruz. Ama atmak için çağırdığınız arkadaşlarımız sarı öküz değil sarı Aslanlar ve onları sonuna kadar savunacağız. İşlenecek anayasal suçların hesabı  hukuk önünde şahsen mutlaka verilecektir.
Duyduğumuz kadarı ile bizim gündeme getirdiğimiz konularda nasıl geri dönüşlü düzeltmeler yapabiliriz arayışı içindeler. Kuracağımızı ilan ettiğimiz Call Center’ı birileri yıllardan beri akıl edemeyip şimdi kuruyorlar. Protokollarda kaybedilen haklardan hangilerini en azından Yeni TİS imzalanana kadar geri verebiliriz diye malum sendikayla çalışmalar yapılıyormuş. Bizim baskımızla çalışanlarımız ne kadar kazanırlarsa bizim için kazançtır. Zaten biz yapacağımız TİS ile bunların hepsini düzelteceğiz. Son dört senede nelerin kaybedildiğini yayınladığımız broşürde belirtmiştik. İsterseniz onu alıp üzerinde çalışma yapabilirsiniz.
Sevgili yöneticiler, neden bize bu kadar karşısınız, kral çıplak dediğimiz için mi kızıyorsunuz. Yoksa emir kulu olduğunuz ve koltuk, maaş tatlı olduğu için mi? Çalışanın tercihine neden saygı duymuyorsunuz. Yoksa bilmediğimiz başka ilişkiler mi var. Şirketimizi nasıl bir çıkmaza götürdüğünüzü görmüyormusunuz? Yaptığımız mesleğin önem ve önceliğini anlamayıp konuyla hiç ilişkisi olmayan kişi ve faktörlere kurban ediyorsunuz. Bakın bu ateş sonunda hepimize zarar verir. Biz mesleğimizi şirketimizi ülkemizi seven, kanunlara saygılı insanlarız.
Siz de öyleyseniz gelin elbirliği ile sorunları çözelim. Olanları sorgulamak için değil insanca çalışma şartları ve uçuş emniyeti için…
Kaptan İskender Çarkcı
HAVA-SEN Genel Başkanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

77 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Herşey kötü giderken, güzel olan tek şey HAVA-SEN!!!

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    İnanarak yolun büyük bölümünü, çabalamaktan vazgeçmeyerekse kalanını aşabilirsin…Yolun büyük bölümü çoktan aşıldı. .Sıra kalanında. Bu oluşumun bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Baskıya, tehdite ve yasa dışı tüm engellemelere rağmen VARIZ…

    Cevapla
  3. Aba altından sopa gösterenler de Hava işten nemalanalar,Uçuş emniyetinden bahsediliyor koskoca TC’nin uçaklarını kabin ve kokpit ekibine emanet eden şirket,personelini tehdit ediyor,Yuhhhh İstifa edin o koltuklardan adam gibi adamlar yönetsin,Korkak acizler değil

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    İşte cesaret…İşte yürek. .Kabin benim namusumdur diyen Çarkcı Kaptanımız, bir tek kişinin dahi burnu kanasa bunun hesabını soracaktır.

    Cevapla
  5. 7 yıl önce

    İskender Kaptan tebrik ederiz. Teşekkürler. Kabinden bir kişinin bile zarar görmesi halinde kokpit olarak alacağınız her kararda sonuna kadar sizinleyiz. Kimse şirketten büyğk değildir. Kabul. Ama kimse de kabini harcanabilir bozuk para zannetmesin. Atılacak bir kabin memuruna karşılık kokpitten kaç tane istifa dilekçesini doldurup hazırladığımızı yarın masalarına koyduğumuzda anlayacaklar. Kamyoncuları çağırsınlar uçakları onlar uçursun.

    Cevapla
  6. 7 yıl önce

    Vay vay vay vay bu asamaya da geldik demek ? Adam atmakla tehdit etmek ha

    Cevapla
  7. Bu daha başlangıç ,yönetimin aldığı karar doğrultusunda gerekirse uçak alımı ertelenecek ve büyük temizlik yapılacak.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Koltuklarını kaybetmemek için utanmadan yasadışı bildiri yayınlayan başpilot ve kabin hizmetleri müdüründen başlasak. Türk pilotları aşağılayan eposta atan Hollandalı pilottan ve bu yazıya rağmen utanmadan koltuklarını işgal eden müdürlerden devam etsek. Tatlıbalın askeri pilotlara hakaretine suskun kalıp hala havaişte kalabalığın arkasına saklanan asker kökenli pilotları eklesek bayaa bir temizlik olur.
      Burada biz paradan bahsetmiyoruz. Onurunuzu lara ile satın alamazsınız.
      Gölgelerde dolaşıp, sürünün içine saklananlar gün ışığıyla karşılaştıklarında elbette utanacaklar. Ama derdimiz kişiler değildir. Derdimiz başımız dik, geleceğe güvenle bakarak ekmeğimize sahip çıkmaktır.

      Cevapla
    • Sebep?

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Alım anlaşmalarının hepsi sayın cumhurbaşkanımızın eşliği ve himayesinde yapıldı. İstersen bu konuyu bir de kendisine danış.

      Cevapla
    • Sevgili boing ve airbus , biz adam atıyoruz , anlaşmayı iptal ettik. Uçaklarınızı almıyoruz . Sen olaydan bi habersin be kardeşim , alımlarda obsiyon bile yok , hepsi garantili sipariş.. sen ne içtin öyle , böyle bir kitleyi kandırabileceğini düşünüyor musun gerçekten

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Yönetim airbus ve boing e diyecek ki ; biz adam atıyoruz , anlaşmayı iptal ettik. Kusura bakmayın . Sığ düşünceli kardeşim , sen olaydan bi habersin. Alımlarda obsiyon yok ki , hepsi garantili alım. Hadi git biraz daha çsmura yat..

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Yapmayan ne olsun?

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Haydi hodri meydan. Hodri meydan.

      Cevapla
  8. 7 yıl önce

    Başlangıç ile bitiş her zaman aynı yerde olur. Bu başlangıç, bazı yöneticilerin bitişi olmasın? Her kim çoğunluğun sesine kulak vermezse bir gün gelir dersini alır. İlker Aycı bu Hava-İş sempatizanlığının altında şirket menfaati olamaz. Olsa olsa kişisel bir menfaat söz konusu gibi. Ne dersiniz*

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    Anayasal hakki alenen engellemenin sonuclarindan kacamayacaginizi bilin de nevin hanim. Simdi cikarin tadini.

    Cevapla
  10. 7 yıl önce

    Ne koltukmuş be… devreni, dostunu, kader birliği yaptığın binleri sat… hatta dönmeyecek gibisiniz??

    Cevapla
  11. Sayın THY hiç yakışmıyor size doğru varken eğrinin yanında olmak! Hele işten atarım tehtitleri ile hiç olmuyor! Yazıklar olsun size, gücünüz buna mı yetiyor?! Yüce adalet yukardadır, büyük Allahtır, bunu hiçbir zaman unutmayın!

    Cevapla
  12. 7 yıl önce

    Ortalık yangın yerine dönecek. Ama bunu Havasen istemedi. Resmi sendikayi göstere göstere tehdit eden ve kabul etmeyen yönetim yaptı. Kötü şeyler olursa bu vebal yonetimindir. Kişilerin özgür iradesine engel olamayacaksiniz

    Cevapla
  13. 7 yıl önce

    Bu tehditlerin, bu korkutmalarin tek adı Kul Hakkıdır. Helal etmiyoruz

    Cevapla
  14. 7 yıl önce

    İlker Bey sizi anlamakta güçlük çekiyorum. Mevcut sendikaya karşı bir başka sendika kurulmuş. Yasal mı yasal. Bu yasal sendikalar toplu iş sözleşmesi yapabilmek için bakanlıktan yetki almak zorundalar. Bakanlık kime yetki verirse o sendika ile oturacak ve yeni toplu iş sözleşmesini imzalayacaksınız. Çalışanın vereceği karara siz de diğer çalışanlarda saygı duymalı. Mevcut sendikanın şu anda içine düştüğü durum çok üzücü. İstenmiyorlar anlayabiliyor musunuz? İstenmedikleri bir yerde sendikacılık yapmak nasıl bir duygudur anlayamıyorum. Ya siz Sayın Aycı. size ne oluyor? Karşınıza yunan askeri çıkacak gibi tedirginsiniz. İnanın ki bu yeni sendikayı kuran ve binlerce üye yapan Yunanlı falan değil Türk oğlu Türk bunlar. Sizden taraf olmanızı beklemiyorlar. Sadece tarafsız olun ve sesiz sedasız bakanlığın hangi sendikaya yetki vereceğini bekleyin. İŞİN NORMALİ BU DEĞİL Mİ? .

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Hocam bunlar boyle. Kucuk dunyalari baslarina yikilmadan anlamazlar. Ama o dunya da baslarina hep yikilir. Nerede hamdi topcu ? Asaf Bora ? Emine Lim ?
      Ibret almazlar, alamazlar.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      İşin normali bu. İşin sırrı ise havakent koopta

      Cevapla
      • 7 yıl önce

        Ha o zaman başka. Ben üçünün de nerede olduğunu biliyorum. Hamdi’yi son gördüğümde bıyık bırakmıştı. Hey gidi kaptanlara o’na kalsa ne kadar verecegini bilen Hamdi… Neyse simdi nemli yerde bir de biz üzmeyelim. Peki İlkerciğim ? Yok ilker bey iyi bir örnek olmadı. O 15 Temmuz akşamı neredeyse orada olur. Peki nevin hanım ? Kadaifciler hocam ? Dedikodular dogruysa siz nereye kaçarsınız ? Ikinizden de yaşça büyüğüm size bir baba nasihatı, dinlerseniz : herkes kendini kurtarır olan size olur siz suyu bulandıran olmayın. Suyun basini tutan değişirse o suyu bulandiran ellerinizi alır nişan yüzüğü gibi geçirir. adaleti.

        Cevapla
  15. 7 yıl önce

    MUTLU DEGILSEN HAVA SEN !!!

    Cevapla
  16. 7 yıl önce

    Bu okuduklarim tek basina Havasen’e gecmek icin yeterli.

    Cevapla
  17. 7 yıl önce

    Yorulduk biz artık! Ftl tis karisimi yaptiginiz kuralsiz teblilerden, hukuksuz davranmanizdan, sirkette sendikacilik oynamanizdan, tehditlerinizden, bu isi bu kadar severken siz nefret ettirdiniz. Aidiyet duygusu kalmadı kimsede. Hepsi sizin yuzunuzden. Hakkimi helal etmiyorum!

    Cevapla
  18. 7 yıl önce

    Emekli biri olarak sendikalar savaşını baştan beridir bu haber sitesinde okuyorum. Anladığım kadarı ile konu para değil. (zaten olamazda. Ancak toplu iş sözleşmesi ile maaşlara zam yapılabilir) Konu para olmadığına göre işin içinde iş var diye düşünürüm. Bu pilot ve kabin memurları durduk yere kendilerini neden riske atsınlar . Mutlaka önemli bir nedeni olmalı. Bu nedeni de açıklamışlar. Uçuş emniyeti ve yorgunluktan bahsediyorlar. pilot ve kabinin uçuş ve dinlenme saatleri ile ilgili bir problem den bahsediyorlar. O halde bu sorunları dile getirenleri acilen toplantıya almak ve dinlemek gerekir Aksi halde tehditler diğerlerini de kışkırtır. Yangına körükle gidilmez su ile gidilir. Gördüğüm kadarı ile THY yönetimi eline almış körüğü yangına koşuyor. THY ye bir şey olursa inanın ki suç kesinlikle yönetimde olacaktır. Pas biletle bedava uçan ben bile uçağa binmeye cesaret edemem bilesiniz.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      çağırıp tehdit ediyorlar. Modern yönetim iste bu.

      Cevapla
  19. 7 yıl önce

    Gerçekler ancak bu kadar güzel kelimelere dökülür. Başaracağız.

    Cevapla
  20. 7 yıl önce

    Herşey kabindeki arkadaşlarımızın silkelenip uyanmasına bağlı. İki günde bu iş çözülür.
    Hadi be arkadaşım uyan şu kabusundan!!

    Cevapla
  21. Bu defa 305 1005 olacak gibi :))))

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      E artık sende k..na kına kına yakarsın. Hint kınası getireyimmi hindistandan istermisin. Ama ben yapacağım kınayı sen elini sürme.

      Cevapla
      • Kınanın yerinide iyi biliyosun bakıyorum. Artık daha önce nerene yaktıysan

        Cevapla
  22. 7 yıl önce

    Aycı’nın basarısız yonetıcılıgıne mı yanarsın, Khb baskanı olarak gorev yapan baskanın kabini satmasına mı yanarsın..Ben ikisinin yerine olsam istifa ederdim yoluma sendika da delege olarak devam ederim. Tehditle işkembeden yöneterek güzelim şirketi ne hale getirdiniz. Bu şirket milletin ve çalışanlrın omzunda yükseliyor sizin değil. Çalışanın maaşınını acıklayan yonetıcı kendi maaşını da acıklasın merak söz konusu..

    Cevapla
  23. 7 yıl önce

    Kavgamız sürecek!

    Cevapla
  24. 7 yıl önce

    BENİM VERDİĞİM AİDATLA,KAMYONCULARI BESLEYEN,SAĞA SOLA RÜŞVET VEREN,KORUMALARLA GEZEN,RUS HATUNLARLA PARTİLER VEREN…HAVAİŞ İ İSTEMİYORUM…SEN VARSAN HAVASEN

    Cevapla
  25. 7 yıl önce

    Sayın Thy yöneticileri, yaptığınız bu duyuru ile iş barışını sabote derek uçuş emniyetini riske attığınızın farkındamısınız. Neden bu kadar teslimiyetçi oldunuz. Oturduğunuz o koltuklardan bir gün kalktığınızda bu insanların yüzüne nasıl bakacaksınız?
    Bu tutumunuzla aynı zamanda bu şirkete ciddi zarar vermekte olduğunuzun bilincinde misiniz? Sizi akıllı olmaya davet ediyoruz.

    Cevapla
  26. 7 yıl önce

    Eger THY bir kaza gecirir, can kaybi yasanirsa bunun TEK suclusu Yonetim’dir. Bu olayin ciddiyetinin kimseye, sirkete zarar gelmeden derhal anlasilmasi gerekmektedkr.

    Cevapla
  27. 7 yıl önce

    Şirketi bu hale düşüren yöneticiler derhal görevden alınmalı..Bu kadar basiretsiz bir yönetici şirket tarihinde görülmemiştir.Yapilan tarihi kârları masa başindaki yoneticiler yapmiş gibi 3 maaş ikramiye almakla yönetici olunmuyor…

    Cevapla
  28. Bunların Hava Sen’in yüreği ve dürüstlüğü kadar ufku olsaydı zaten bu kaos ortamı oluşmazdı. TATLI ile EKŞİ bir araya gelmiş bu işin tadı tuzu kalmamış. Tarafını belli etmekten korkan bertaraf olur. Sendikal haklarımıza sahip çıkalım. Bizlerden oluşan sendikamıza destek olalım.

    Cevapla
  29. Aramızdan o makama geldin. Yine aramıza döneceksin. Böyle bir bildiriye imza atmana anlam veremedim saygıdeğer hocam. Kendi kararın değilse istifa edersin. Para ve makam çok daha önemli şeyler var.

    Cevapla
  30. 7 yıl önce

    Ekip planlamanın adaletsiz, tutarsız, sürekli değişen, keyfi, kural tanımaz planlamaları yüzünden yorgun ve bitmiş halde uçuyoruz. Aynada kendimize baktığımızda kullandığımız uçağa binmeye korkar haldeyiz daha ne diyelim !!!!

    Cevapla
  31. 7 yıl önce

    Bi de şunu yaz: Haydi kabin ekipleri şimdi cesur olmazsaniz Teknik À. Ş gibi Kabin À. Ş olacaksiniz.Ustelik sizde sertifika olayı bile yok. Kolay yiyecekler.

    Cevapla
    • Sertikali kalifiye yetişmesi zor olan teknik i dize getirdiler ki kabin onlar icin citir.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Bunu yazan arkadaşa belli ki biri akıl vermiş. Aklı verenin aklına sağlık. Ancak bu kadar güzel bir tespit yapılabilir. Tekniği bir şekilde yediler kabini yemeleride yakındır.

      Cevapla
  32. 7 yıl önce

    Arkadaş ortamına gelince bu düzen değişmeli diye nutuk atanlar ahkam kesenler şimdi neden sus pus oluyor anlayamıyorum. Elini taşın altına koy ki DÜZEN değişsin emekçinin hakkını koruyan gelsin. 3.Hava Limanından önce son çıkış :))

    Cevapla
  33. 7 yıl önce

    Suratina yumrugu yiyene kadar herkezin bir PLANI vardir
    Mike Tyson

    Cevapla
  34. Yazıyı inkender çarkçı nın yazmadığı çok açık. Onun adı altında başka biri yazmış.

    Cevapla
  35. Önce yer hizmetleri oldu TGS, sonra Teknik oldu TEKNİK AŞ, sıra geldi kabine, HAVASEN e geçmezseniz HOŞGELDİN KABİN AŞ.

    Cevapla
  36. 7 yıl önce

    Biriside usenmeden her HAVASEN i destekleyen mesaja dislike vermis. Bukadar kucuk seyler dusunebilen aciz kisilerin yonettigi ve drstekledigi havais le.nereye kadar gidebilirdiki zaten. Su akar yolunu bulur.

    Cevapla
  37. 7 yıl önce

    O değil de, diğer yalakahaber sitesinde neden sizce hiçbir yorum onaylanmıyor :))

    Cevapla
  38. 7 yıl önce

    Kiss me uyuyor heralde
    Allah uyandırmasin

    Cevapla
  39. 7 yıl önce

    Eldeki bütün kozlar oynandı. Bundan sonraki hamleyi merak ediyorum. 5000 kişiyi işten mi atacaklar acaba?-ki 3000 i kaptan iken.

    Cevapla
  40. 7 yıl önce

    THY yöneticilerine, Siz de öyleyseniz gelin elbirliği ile sorunları çözelim. Olanları sorgulamak için değil insanca çalışma şartları ve uçuş emniyeti için

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Yine de mahkemelere hesap vermekten kurtulamaz sayin yoneticilerimiz. Bakalim kandirildik mi diyecekler ya da kandirildik demek yetecek mi

      Cevapla
  41. 7 yıl önce

    Sayın genel başkanımız çağrı yap îş yavaşlatalım 10 saat içinde bizi tehdit edenleri ayağına getirelim.

    Cevapla
  42. 7 yıl önce

    Sayın genel başkanımız çağrı yap îş yavaşlatalım 10 saat içinde bizi işten atmakla tehdit edenleri ayağına getirelim.( Yorgunluktan ayakta duramıyoruz sayın vatandaşlar haberiniz olsun.)

    Cevapla
  43. Bir kişinin burnu kanarsa sorumlusu carkcidir

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Sorumlu çalışanlarına duyarsız davranan ve onları işten atmakla tehdit eden kişilerdir.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Ha canım kafa göz yarsada biz bilios kim sorumlu

      Cevapla
  44. 7 yıl önce

    Yapılan her baskı her haksızlığa duruşunu bozmadan zeytindali ızatan bir başkana dil uzatmak ayıptır.Acaba yetki alındığında nereden sebepleneceksin trol kardeş??

    Cevapla
  45. 7 yıl önce

    Biz, Kabindekilerin uyanmasi lazim artik. KRAL CIPLAK arkadaslar. Yapmayin etmeyin, biz daha uzun yillar bu sirkette calisacagiz. Bizi bizden baskasi anlamaz. Havasen buyuk bir sans bizler icin. Hazir kaptanlar da oncu olmusken, SIRA BIZDE..

    Cevapla
  46. 7 yıl önce

    Euro 5 e dayanmış gelen yabancı yok, eldekiler bir bir gider, kışın bu kadar ekip ihtiyacı varken, yazın her türlü planlama ihlallerine, kuralsızlıklarına hazırlıklı olun…

    Cevapla
  47. 7 yıl önce

    Her yer toz duman, kokpit kabin UÇUŞ EMNİYETİ diye feryad ediyor, SHGM’lüğü nerede gören var mı ?

    Cevapla