featured

Hava-İş Kooperatifi Sıkıntıda…

Hava iş Sendikası kooperatif tarafından 13 Mayıs pazar günü gerçekleştirilen genel kurulda arsa ve imar durumu ile ilgili  1/1000’lik imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisince Arnavutköy Belediyesinin teklifinden farklı olarak 18 Mayıs da kabul edilerek duyuruldu.
Askıda olan plana göre bina çıkmaları emsal harici bırakılmayarak plandaki net daire büyüklüklerinde yaklaşık olarak 20-25 metrekare küçülme gerçekleştiği açıklandı.
Hava-İş Sendikası kooperatif Üyelerine yolladığı mail de kooperatifleri ile ilgili bilgiler paylaştı.
İşte o bilgiler
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ H1 2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ H2

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Bu sendikaya güvenip te orada daire alanın beynine ben…Beceriksiz herifler. THY kooperatifi de öyle olacak. Tüm varoşlar orada toplanacak aynı thy vakfının güneşlide yaptığı kooperatif evleri gibi olacak. Kooperatif devri kapandı arkadaşlar. Keklenmeyin bu adamlara tabii ki THY ninde bunlardan farkı olacağını sanmam

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Bunlar herşeyi tadil etmeye alışıklar. Her tadilin sonu da hüsran oluyor nedense.

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Yok artıkkk diyeceğim ama şaşırdık mı? Tabiki hayır..

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler… Beyler hakkımızı sizlere helal etmiyoruz…

    Cevapla
  5. 6 yıl önce

    Kooperatiften çıkış sebebim, arsa alındıktan 2 hafta önce 2 milyon liraya el değiştirmiş, 14 milyon liraya kooperatife satılmış. bunu yerel insanlardan ve emlakçılardan öğrendikten sonra çıktım karlı şekilde. Birsürü insanın canını yakan insanlar işte….

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    ggguven zedelenmemeli iyi yonetilmeli itibar para ile alinmaz

    Cevapla