featured

Gökten taş mı yağıyor ?

Gökten taş mı yağıyor ?
Charlottetown’dan (Kanada Edwards Adası) Montreal’e 8536 sayılı Air Canada Express’de kızı ile seyahat eden David Smith hala olayın şoku içinde Dash 8 tipi propoller uçakla uçuşun hemen hemen yarısına geldiklerinde, duyduğu patlama sesi için başını pencereye çevirdi.
Her şey çok hızlı olmuş, cama bir şey çarpmıştı. Camdan dışarısı görünmüyordu. Arka arkaya iki patlama sesi daha duyuldu. Patlamaya neden olan sesler pencerenin gerisinden geliyor, bir şeyler cama çarpıyordu. Camın dış kısmında, kırık buz parçası gibi bir görüntü vardı. Kızını ve diğer yolcuları ayağa kaldırmamak için sessiz kaldı. Pencereyi örten perdeyi bir daha açmadı. İndiklerinde olayı kabin memuruna anlattı ve ne olduğunu sordu. Şirketi suçlamayan adam hala uçağa neyin çarptığını merak ediyor. Bakım ekibi uçağı incelediğinde mekanik bir sorun olmadığını, uçaktan kopan bir parça bulunmadığını bildirdi.
Araştırmaların hala devam ettiğini ve ne kadar süreceğini bilmediğini ifade eden yetkiliye göre çok ender rastlanabilen bir olay. Şimdilik ifade edilen, buz tutmuş bir kitlenin çarpıp ses çıkardığı yönünde.
 
david-smith-air-canada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir