featured

Gelibolu’da Yusuf Bolayırlı Caddesi

Gelibolu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü 26 Kasım günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gelibolu Belediyesi, program kapsamında iki yeni proje ile Yusuf Bolayırlı Caddesi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Gelibolu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kurtuluş
Bayramı nedeniyle organize edilen masa tenisi ve kros müsabakası etkinliklerinde dereceye girenlere ödülleri Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programla takdim edildi.
94. Kurtuluş yıldönümü programı çerçevesinde iki yeni proje açılışı ile Belediye Meclisinin almış olduğu kararla Yusuf Bolayırlı ismi verilen caddede program düzenlendi.
Türk Hava Yolları’nda uzun yıllar genel müdürlük yapan Gelibolulu bürokrat Yusuf Bolayırlı’nın adının Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’nde verildiği caddedeki açılış programı saat 15.45’de yapıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Ülkesine, şirketine, insanlığa değerli hizmetler vermiş kişilerin değerinin yaşarlarken bilinmesi çok güzel bir kadir bilirlik örneği. Bu güzel karar ve uygulama nedeniyle Gelibolu Belediye Başkanını, onun nezdinde Belediye Meclisini kutlar, diğer belediye ve kurumlara örnek olmasını dilerim. İşte, insan oğlu ne ekerse hasat zamanı onu biçiyor. Yusuf beyin adı daha önce Bolayır’da doğduğu, baba evinin bulunduğu sokağa da verilmişti. Tebrikler Yusuf bey.

    Cevapla
  2. 8 yıl önce

    Canım patronum,benim için çok kıymetlidir,sağlık ve sevgimiz sizinle….

    Cevapla
  3. 8 yıl önce

    Yusuf beyin adına onur duydum.THY’nin en iyi yöneticilerinden birisi idi.

    Cevapla
  4. 8 yıl önce

    Bu güzel isim Gelibolu caddelerine ve her yere yakisiyor…
    Müdürüm ve hemşerim olarak gurur duyuyorum…

    Cevapla
  5. 8 yıl önce

    Yusuf Bolayirli ismi her yere yakisiyor ve hak ediyor.Bu isimle gurur duyuyorum…

    Cevapla
  6. 8 yıl önce

    Sefa ayrıca , 3 . cü bir kutlama , aynı cadde üzerinde de bir park açılışı yapıldı. Geliboludaki teknik Md.luk emekli ve çalışanlarından bir çok kişide katıldı . Bir gece öncede beraber akşam yemeği yediler .
    Diğer beraber çekimler benim face sayfamda mevcut .
    Bilgine .

    Cevapla
  7. 8 yıl önce

    Hepimiz çok mutlu olduk, gurur duyduk.

    Cevapla
  8. E tabi ne kadar Gelibolulu varsa doldurmuştu THY’ye. Vefa. Ve miinnet budur işte !

    Cevapla
  9. 8 yıl önce

    THY efsane genel müdürümüz Sn Yusuf Bolayırlı’nın Gelibolu’da isminin bir caddeye verilmesi Tüm sevenleri Bizleri mutlu etmiştir. Kendisini kutlar sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

    Cevapla
  10. 8 yıl önce

    Thy de çalıştığım yıllar yıllar boyunca genel müdürüm olmasından onur ve gurur duyduğum THY nin büyümesinde ve bu günkü durumuna gelmesinde çok emeği olan her şeyden önemlisi insanlığı ile gönlümüzü fetheden baba abi arkadaş olan sevgili Yusuf Bolayırlı nın isminin kahraman Gelibolu’da bir caddeye verilmesi beni çok mutlu etti. Kendisini her zaman saygı ve sevgiyle anıyoruz.

    Cevapla
  11. 8 yıl önce

    Sn.Genel müdürümüzün, isminin cadde verilmesi hepimizi gururlandırdı.Kendisinin THY’ ye çok kıymetli katkılarının olduğunu bu vesile ile tekrar anmak, bizleri hayliyle memnun etti.

    Cevapla
  12. 8 yıl önce

    Güzel insan. ……………………

    Cevapla
  13. 8 yıl önce

    1990 senesinde işe girdiğimde tekniğin başında olan.Özellikle THY Teknik için özel bir yeri olan çok değerli bir yönetici.İşi bilen,insanı bilen,insani ilişkileri bilen,vicdanlı,dürüst ve bir o kadar çalışkan.Allah uzun ömürler versin.

    Cevapla
  14. 8 yıl önce

    Gelibolu ya çokta güzel yakışmış.Allah sağlıklı sahhatli uzun ömürler versin.

    Cevapla
  15. 8 yıl önce

    Sayın Bolayırlı için çok güzel ve anlamlı bir jest ,
    Kendi memleketinde ismi ölümsüzleşti ..

    Cevapla
  16. 8 yıl önce

    Yusuf Bolayırlı, mevcut iktidarın kendisinden sonra göreve getirdiği sözüm ona yöneticiler ile kıyaslanamaz ancak genel müdürlüğü zamanında gençlerin part time işe alınıp full time çalıştırılması ve kadroluların beşte biri maaş verilmesi en büyük hatalarındandır.

    Cevapla
  17. 7 yıl önce

    Sayın Thy genel müdürüm yusuf Bolayirlinin geliboluda isminin caddelere verilmesi takdir edilecek bir olay yusuf bey yöneticiliği ile kişiliği ile bunu sonuna kadar hakketmistir kendisini ve gelibolu belediyesini yürekten kutluyorum
    Saim ünal

    Cevapla