featured

Galatasaraylı Sinan Gümüş’ün Hostes taklidine tepkiler yükseliyor

Uçuş görevlisini taklit ederek güvenlik demosu ile eğlenceli bir ortam yaratmaya çalışan sporcuya havacılardan tepki yağıyor.
Güvenlik videolarının yolcuların emniyeti için yapıldığını unutan ve dalga geçmeye çalışan sporcunun demo sırasında yerinde oturması ve diğer yolcuların izlemesini engellememesi gerekiyordu. Ancak eline aldığı kaşkolla yaptığı hareketler tirajı komik.
https://youtu.be/wwxBbSC7LVM

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

21 Yorum

  1. 5 yıl önce

    Tamam yaptığı hoş değil saygısızlık peki tribündeki host kasap manav tezgahtar işçi işsiz sen maça gelipte o futbolcu işini yapmaya çalışırken ana avrat küfür etmeyi kendine hak sayıyorsun ya işte bu denyoda senin yaptığının daha azını yapıyor en azından annene bacına karına küfretmiyor

    Cevapla
  2. 5 yıl önce

    haber de haber altındaki yorum da gereksiz abartılı. tepkiler yükseliyor demek ahaber tarzı habercilik.
    ben kendim fenerbahçeliyim, takımdan bağımsız olarak bunun meslek ahlakıyla vs alay etmekle ne alakası var? göründüğü üzere uçakta sadece gs’li oyuncular var. maçlara gidişlerde ve dönüşlerde takım otobüsü ve ya uçaklarda böyle görüntüler her zaman mevcuttur. sporcular yılda onlarca kez seyahat ediyor ve çoğumuzdan daha çok görüyor ve biliyorlar bu hareketleri. adam alt tarafı arkadaşlarını eğlendiriyor.
    meireles de bir dönem fb takım otobüsünde şarkı söylüyordu, o zaman da çıksaydınız şoförün dikkatini dağıtıyor diye.
    hareketi tasvip etmiyorum ancak sinan gümüş’ün yaptığı hareketten çok bunu haberleştirip duyurmak saçma. ilerleyen zamanlarda yolcular arasında bunun denenecek olması muhtemel. o vakit, sinan gümüş kadar bu sıradan olayı büyütüp kamuoyunun gözüne sokanlar da suçludur.

    Cevapla
  3. 5 yıl önce

    bu gereksizlere bu kadar para verilirse, yani futbolcu nedir kime neye ne faydası varki el üstünde tutuluyor ve bu kadar paralar veriliyor bunlara, ayrıca kimin parasıni kime veriyorsunuz, tabiki sistemin devletlerin hükümetlerin politikacıların işine geldiği için hepsi, insanlar futbola ilgi duysun politikacılar devletler sorgulanmasın…aldıkları paralar bunun kartşılığıdır…ve biz milletler bu kadar önemser ve ilgi duyarsak buna çanak tutarız, gereksiz bir spor aktivitesine, fazla anlamlar yüklersek onlarda bizim paralarımızla bizleri küçümsemeye kalkarlar. ne ürettikleri birşey var nede bir insana faydaları var, bilakis zararlıdır insanlığa…

    Cevapla
  4. 5 yıl önce

    gercek mi bu tepkiler? peki ne yapmis, kabin ekibini taciz mi etmis? alkol/madde etkisi altinda yolculari mi rahatsiz etmis? ucus guvenligini mi tehlikeye sokmus ya ne yapmis? ben de havacilik calisaniyim, bu sekilde tepki gosterenlerin iclerinde meslekleriyle ilgili bir eziklik oldugu asikar. saka gibi resmen.

    Cevapla
    • Bu hareketin uçuş güvenliğini tehlikeye atmadığını, yolcuların can güvenliğini taciz etmediğini düşünen bir sözde havacılık çalışanı, harika… Acil bir durum olduğunda, bu futbolcunun yaptıkları ve çektiği dikkat yüzünden emniyet brifinginden hiçbir şey anlamayan yolculara da sen tekrar anlatırsın tek tek ne yapmaları gerektiğini olur mu? Kulağına şaka gibi geldi değil mi? Şaka olan sensin.

      Cevapla
  5. 5 yıl önce

    Parasi olan, mevkisi makami olan kendini alemin krali saniyor. Haksiz da degiller. Cünkü millet olarak zayifi eziyor, güclüyü her konuda hakli görüyoruz.

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    Şımarıklıktan başka bir şey değil. Hiç şaşırtıcı da değil. O kadar çok futbolcuda görüyoruzki bu tür davranışlar. Daha olgun, efendi ve saygılı olmalarını beklemekle sanırım çok şey istemiş oluruz.

    Cevapla
  7. 6 yıl önce

    İş ahlakı nedir? Siz o yolcu koltuğunda oturanlara soruyorum.Bende bir TC vatandaşı olarak hizmet almak üzere sizlerin çalıştığı iş yerlerinize mutlaka geliyorum.Hiç bugüne kadar sizin çalıştığınız çalışma alanınıza girdim mi?Sen para sayan veznedar,tezgah arkasında ilaç arayan çırak veya eczacı,muayene eden DR. iğne yapan hemşire, top peşinde koşan futbolcu, kapıcı, işçi, köylü,çiftçi,vs. vs.?Yaptığın işi alaya aldım mı?yüzüne karşı küçümsedim mi? Kompleksin ne? Mesleğimi küçümsüyor alay etme hakkını kendinizde görüyorsunuz? Ayıptır ayıp. Her meslek kutsaldır ve saygıyı hak eder. Ben bu işi yaparak evime,çocuklarıma rızık götürüyorum. Sen futbolcu bozuntusu,maçta sana küfür etmeleri,para şişe vs gibi cisimleri atmaları ne kadar hoşuna gitmiyorsa, sizin gibi bazı yolcuların yaptığı da bizim hoşumuza gitmiyor.Bu meslek onlarca mesleği bünyesinde barındırıyor,farkındalık seviyesi diğer mesleklerden daha gelişmiş vede saygıyı sonuna kadar hak ediyor,bu kadar….

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      TEBRİK EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ. İNSAN OLANA GÜZEL YANIT.

      Cevapla
  8. 6 yıl önce

    KM’luğunu bu denli seviyesizleştiren ve yerler altına seren bu sistemi kınıyorum.3-5kuruş ödemiş züppelere eğlence olundu bu memlekette.Parayı ödeyen,uçağa binen,koltuğa oturduğunda herşeyin etrafında dönüp ona hizmet etmesi gerektiğini sanan O saygısız yolcuyu kim yarattı? Bu sistem tabi.Bu meslek saygın,öyle önüne gelen tarafından yapılamayacak kadar değerli bir meslek.İşe alımlarda 100binlerce vasıf sahibi olduğunu düşünerek başvuranlar oluyor.Zorlu sınav ve mülakatların sonunda bir o kadar zorlu geçen eğitimlere tabii tutuluyor kişiler.Yetmedi her gün her uçuş öncesi briefinglerle alınan bu zorlu eğitimlerin özeti geçiliyor, buda yetmedi her yıl alınmış bu zorlu eğitimlerin yıllık tekrarı ve o işte artık çalışmanıza rağmen yine herbir eğitimden en az %75 sınav başarısı ile geçmeniz gerekiyor.Biz “HAVACILAR”yolcularımızı küçümsemiyoruz.Neden mi?Aldığımız eğitim,işe olan saygımız,herşeye rağmen siz olmasaydınız bu işi yapamayacağımızı bilişimiz,kısaca meslekahlakına sahip oluşumuz.

    Cevapla
  9. 6 yıl önce

    takım bu çocuklara uçakta nasıl davranmaları gerektiği konusunda ders versin, sporcu olabilmeleri için önce edep öğrenmeleri gerekiyor.. Ve evet espirili bir duruma gülünür ancak burada cehalet ve şımarıklık var..

    Cevapla
  10. Zamanımızın modası cahllik ve şımarıklık.

    Cevapla
  11. 6 yıl önce

    arkadaş işimize saygı duymayı bilmezsiniz.ucakta bu şekilde seviyesizce hareketler yaparsınız.hangi birinizle ugraşalım.
    biz km asıl işi bu şekilde insanlarla ugrasmak.

    Cevapla
  12. 6 yıl önce

    Sirkte eğlence izlemiyorlar sonuçta,uçaklar show için değil yolcuların güvenli bir şekilde varacakları yere ulaştırmak amacıyla tasarlanmıştır.Acil bir durum anında önemi olmasa bu demolar yapılmazdı.Eski bir kabin memuru olarak görevlilerin müdahale etmeleri gerektiğini de düşünüyorum.

    Cevapla
  13. 6 yıl önce

    Tam bir galatasaraylı karakteri işte nolucak. Seviye bekleyen var mı bunlardan.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Galatasaraylıların geneline bu durumu yüklemek te ayrı bir meziyet.Buda senin beyin yaşını ortaya koyuyor.

      Cevapla
  14. 6 yıl önce

    Ne kadar duygusal , be kadar alıngan olduk böyle. Gülmek o kadar zormu be. Hep ağlayalımmı, hep kavgamı edelim, bırakın artık bu depresif yaklaşımı.

    Cevapla
  15. 6 yıl önce

    Tepkiye ne gerek var. Çocuk bunlar daha sonuçta.

    Cevapla
  16. 6 yıl önce

    sonradan görme, seviyesiz adamların eline para geçerse sonuç budur.

    Cevapla
  17. 6 yıl önce

    Cahalet akıyor!!!!

    Cevapla