featured

Türk Hava Yolları Galatasaray’ın forma sponsoru oldu

Galatasaray’ın yeni sezonda Avrupa kupalarındaki maçlarının forma sponsoru Türk Hava Yolları oldu. Sarı kırmızılı ekip, TV8’de şifresiz yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın PSV Eindhoven ile yapacağı mücadeleye Türk Hava Yolları logolu formayla çıkacak.

Galatasaray’ın, 2021-22 sezonunda Avrupa kupalarındaki maçlarının forma sponsoru Türk Hava Yolları oldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Galatasaray Spor Kulübü ile Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray Futbol Takımı, 2021-22 sezonunda da Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği formalarının önünde Türk Hava Yolları logosu ile mücadele edecek.” denildi.

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın PSV Eindhoven karşısında bu sezon ilk defa Türk Hava Yolları logolu formasıyla boy gösterecek.

Ayrıca Galatasaray, sezon boyunca yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini de yine Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Ya calisanin parasini verin kestiginiz hakkini verin. Bunlara sponsor olucaginiza calisaniniza aktarin sizin hiç mi insafiniz yok ya. Gs nin calisandan daha mi cok ihtiyaci var veya Fb nin Ts nin Bjk nin futbol maclari bile tatilken teknik sahada calisiyodu onlarin ihtiyaci var artik görun hiç mi vicdaniniz sizlamiyor ya.

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Personele gelince para yok ama reklama, sponsora para çok.Tabi yaaa İtibardan tasarruf olmaz?

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Sizler ilk önce çalışanın hakkını verin sizler artık büyük bir havacılık firmasisiniz sizin reklama ihtiyacınız yok sizin istekli çalışan şirketine sahip çıkan çalışana ihtiyacınız var ama bu kafayla sizler böyle çalışanı biraz zor bulursunuz işler açılsın bakalım şirkette yetkili olan kactane teknisyen tecrübeli olan kactane pilot veya kabin amiri bulacaksınız

    Cevapla
  4. Yazıklar olsun onca emeğe, fedâkârlığa

    Cevapla