featured

FLY KIBRIS HAVA YOLLARI TANITIM İÇİN GELİYOR

Ordu-Giresun Havaalanından başlayacak Kıbrıs seferleri ile ilgili Fly Kibris üst düzey yöneticilerinin de katılacağı Kıbrıs Seferleri Lansmanı 25 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 14.00’de Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak.

Bir Mağduriyet Gideriliyor Antalya-Adana Ahtep’e de Uçmak İstiyoruz

FLY KIBRIS HAVA YOLLARI TANITIM İÇİN GELİYOR

Fly Kıbrıs Hava Yollarının (Fly KHY) 14 Haziran’dan itibaren  Ordu ve Bodrum seferlerine başlayacağı açıklamıştı. Fly Kıbrıs Kurucu ortaklarından Rauf Denktaş, seferlerin 29 Kasım tarihine kadar tarifeli bir şekilde devam edeceğini, Kıbrıs’tan Türkiye’ye yapılan seferlerde bilet fiyatlarının 9-10 bin liradan bin liranın altına düştüğünü belirten Denktaş, “Yaklaşık 9-10 bin civarı seyreden tek yön bilet fiyatları bugün bin TL’nin altında seyretmektedir. Rekabet demeyeceğim. Çünkü biz Fly Kıbrıs olarak Türk Hava Yolları ya da Pegasus ile rekabet edebilecek güçte değiliz. Böyle bir iddiamız da yoktur. Biz sadece burada ek bir koltuk arzı, rekabet unsuru, bir alternatif yarattık. Bu da özellikle yerliler için bir avantaj oldu” ifadelerini kullandı.

UÇUŞ GÜN VE SAATLERİ

Ordu Giresun Havalimanı’ndan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkenti Lefkoşa’ye yapılacak direkt uçak seferlerinin günleri belli oldu.

Kıbrıs Hava Yolları tarafından 14 Haziran tarihinde başlayacak seferler Kasım ayına kadar devam edecek. Seferler Çarşamba ve Cumartesi günleri karşılıklı gerçekleşecek. Çarşamba Günü Lefkoşa kalkış saat: 08.00 Ordu Giresun kalkış saat:10.30 Cumartesi Günü Lefkoşa kalkış saat: 06.00 Ordu Giresun kalkış saat: 08:30 (orduolay)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir