featured

FETÖ Suçlaması İle Atılan Pilotlar Geriye Döndü

Kanun hükmünde kararname ile FETÖ suçlaması yapılarak THY’den  tazminatsız atılan ve hakkında takipsizlik kararı verilen aynı zamanda yargıtaydan işe iade kararı onanan pilotların geçen Çarşamba günü  THY de tekrar işe başlatıldıkları bilgisini almış bulunmaktayız.
Bu çalışanlar, işletmesel gereklilikler bahane edilerek işlerine son verilen ve 211 olarak anılan kişilerden sonra atılmışlardı.
Bu güzel haberden sonra gönül ister ki, ByLock dan atılan ve mahkemelerde suçsuz bulunan teknisyenlere de Mübarek ramazan ayı bitmeden çağrı yapılsın. Ayrıca Teknik A.Ş yönetimi bu arkadaşları İftara davet edip, gönüllerini alıp, motivasyonları tam olarak işe başlamalarını sağlasalar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Bu takipsizlik kararları,yargıtay onamaları bu kararların altında imzası olanları müfteri konumuna düşürmüştür, çok ama çok geç bir algı uğruna çooook canlar yaktınız.

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    sefa beye kısmet oldu bu güzel haberi yayınlamak. emeği büyük üstadın hep arkamızdaydı sağ olsun

    Cevapla
  3. 211 kisiye olan oldu esas. Bu khk lilar sonucta geri dondu ama biz 211 dekiler hem hic sucu yokken butun Turkiye ye ifsa edildik sanki fetocu gibi hem de aslinda isletmesel gereklilikten atildigimiz icin geri donusumuz yolu da kapali. Bunlar uzun bir surec yasasalar da fetocu olmadiklari ortaya cikinca geri donduler iste sonunda. Olan 211 e oldu. Yaziklar olsun buna sebep olan her bir kisi ile hesaplasacagiz!

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    İki yıldır kanayan gönüllere su sepiliyor ancak bu acılar travmalar unutulabilinecekmi?

    Cevapla
  5. 6 yıl önce

    Siz sanıyormusunuz ki yargıtay kararı olduğu içinmi bu iftira atarak çıkardıkları insanları geri alıyorlar? ihtiyaçtan, pilot bulamadıkları için ve ellerindeki pilotu muhafaza edemedikleri için.Ama iki gün sonra çıkarlar pişkin pişkin biz adaleti tahsis ettik derlerse şaşmayın.

    Cevapla
  6. Sakın 211 i geri almayın, yıkılmış gönül bu şekilde düzelmez, haklarımızı verin iadeyi itibar yapın başka birşey istemiyoruz.Sizlerle ahirette görüşelim orda hesap çok ağır olacak.

    Cevapla
  7. 6 yıl önce

    Sefa İnan a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum, şahsım ve aynı kaderi paylaştığımız 12 teknisyen arkadaşım adına. Umuyorum ki Anonim Ortaklıkta aynı durumda olduğumuz , 5-NİSAN da yeniden işbaşı yaptırılan arkadaşlarımız gibi bizlerinde bir an önce Teknik A.Ş deki vazifelerimizin başına döneriz. THY Yönetim Kurulundan, içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu bir an önce gidermelerini beklemekteyiz. Selam ve dua ile…

    Cevapla
  8. 6 yıl önce

    Beraat eden Teknik A.Ş. çalışanları hala bekliyor… :(

    Cevapla
  9. 6 yıl önce

    Ramazan sevinç mutluluk demektir. Ramazan bayramı öncesi bu 211 kişinin içinden mahkemesi sonuclanan kardeşlerimizi geri alın onlara bu bayram sevincini yaşatın. Şu ölümlü dunyada bayramla ile kırgınlıkları giderin. Kırın artık şu zincirleri THY.

    Cevapla
  10. 6 yıl önce

    Haydi THY ve sendika Yonetecileri masum olan personellere şu mübarek günler bitmeden şu mutlu haberleri iletin. Kırılan gönüller bir nebze olsada ferahlasın. Bizler maaşlarımiza zam alırken onlardan maaş alamayanlar var haydi bitirin bu küskünlüğü.

    Cevapla
  11. 6 yıl önce

    Sefa bey bizim yanımızda olan bir tek siz vardınız devamlı.
    Ben önce bu konuda size mağdur olarak teşekkür etmek istiyorum.
    Mağduriyetimin yargı tarafından devlet tarafından Türk Hava Yolları tarafından kabul edildi ama hala telafisi yapılamadı.
    Bizler mağdurlar tarafından üzücü ve bir o kadarda ve maddi ve manevi olarak yıkıcı bir durum Acaba ne zaman düzelecek……..

    Cevapla
  12. 6 yıl önce

    İşe iadeler sevindirici ancak bence pilot ihtiyacından dolayı işe geri alındı daha önce işe iade davalarını kazanan hiç bir personel işe başlatılmadı yanlışmışım o zaman bundan sonra kazananlarıfa işe alırlar diyorum

    Cevapla
  13. 6 yıl önce

    211den biri olarak mağduriyet yaşamış arkadaşların şirkete geri dönmüş olmalarına çok sevindim. Zira şirket dediğimiz Türkiye Cumhuriyeti devletinin dolayısıyla halkın %49una sahip olduğu bir kurum. Ne İlker Aycı ne de avanesinin patronu olduğu, istedikleri gibi at oynatabilecekleri bir yer değil.. Ortam müsaitti, karambol anında vurduk gol oldu diye düşündüler. Uzun süre geçti belki üzerinden ama inşallah bu mağduriyetleri yaşatanların da mahkemelerde kendilerini savunmak için çırpındıkları, masum çalışanlara terörist yaftalaması yaparak gerçek teröristlerin gizlenmesine yardımcı olan şahısların vatan hainliğinden yargılandığı günleri göreceğiz.

    Cevapla
  14. BENDE TAKIPSIZLIK KARARIMI THY ILETTIM HABER BEKLIYORUM

    Cevapla