featured

Esenboğa Havalimanı'na metro müjdesi!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen  Ankara  Gençlik Kolları 5. Olağan İl Kongresi’ne katılarak, partililere hitap etti.
Başbakan Yıldırım, “Esenboğa Havalimanı’na metro yapacağız. Çubuk’a kadar da metroyu uzatacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Esenboğa Havalimanı’na metro geliyor

Esenboğa Havalimanı’nın eski halinin köy meydanı gibi olduğunu anımsatan Yıldırım, şöyle konuştu:
“Şimdi dünyanın en güzel terminallerinden birisi orada. Kuzey Ankara’nın o imarsız kaçak yapılaşması varoşlarının eski halini biliyorsunuz. Esenboğa’dan Ankara’ya gelenler hayal kırıklığı yaşarlardı. Şimdi havalimanından şehre gelenler modern Türkiye’nin başkentinin güzellikleriyle karşılaşıyorlar. Esenboğa Havalimanı’na metro yapacağız. Çubuk’a kadar da metroyu uzatacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Ankara’yı hızlı trenle Eskişehir’e, Sakarya’ya, Kocaeli’ne ve İstanbul’a, Konya’ya bağladık. Ankara’yı şimdi Karaman’la, Sivas’la, Yozgat’la, Bursa ile hızlı trenle bağlıyoruz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 yıl önce

    havaalanına ulaşmak için metro dışında farklı alternatifler listeleniyor. https://havalimanitransfer.weebly.com/ adresinde hem metro ile ve esenboğa havaalanı gelişmelerini takip edebilirsiniz. hem de havaalanı ulaşım seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

    Cevapla