featured

Emniyetle ve konforla uçuyoruz

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen SAFA denetimleri hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

Emniyetle ve konforla uçuyoruz. 2017 yılında, 37 farklı otorite tarafından 62 Havalimanında uçaklarımıza yapılan 144 SAFA (emniyet) denetlemesinden büyük başarı ile çıktık. Avrupa birliği havayolları bulgu ortalaması 0,51 iken; THY, 0,165 ile 3 kat daha iyi bir netice elde etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 yıl önce

    2 sene evvel thy uçuş güvenliğinde 60 büyük firma içinde 49. sıradaydı geçen sene de 20 en güvenilir şirket listesine de girememişti. Avrupa’da aldığı ödüllerin nasıl alındığını da herkes biliyor. Thy’de son 20 yılda 3 ölümlü kaza,birçok kez kuyruk sürtme,motor yanması,uçak kal olması vakaları yaşandı bu mu emniyet ve konfor? Teknik bakım olayında da kovduğunuz ya da emekli ettiğiniz adamların yerine ucuz işgücü diye aldığınız yandaşlar da beklentileri karşılayamıyor. Havacılığı ikram ve uçuş içi eğlenceyle vs ibaret sanmakla haklısınız zira işin içinden gelmiyorsunuz hiçbir şeyden haberiniz yok tribüne oynayıp,boşa övünüp anca ahkam kesiyorsunuz !

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    YORGUNLUK İLE EMNİYET PEK UYUŞMUYOR
    BU FTL; MEVCUT UYGULAMA İLE SIKINTI YARATACAK GİBİ.
    ÖNERİ; MİLLİ VE YERLİ OLAN 07-029 MESAİ TALİMATININ GÜNCELLEŞTİRİLMESİ

    Cevapla